RegY je napisal/-a:xopy je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:RegY je napisal/-a:hm... zanimivo... hyundai sonate pa ni
v takih nepopolnih anketah ne sodelujem![]()
![]()
![]()
se strinjam!jst tud ne ker ni škode OCTAVIE
![]()
![]()
Zakaj hyundai sonato? namreč trenutno mi ni interestntna, če pa je kaj posebnega na njen, lahko pa še vedno tukaj napišeš.
Glede škode octavije je pa tako, da je avtomobil, ki je ranga nižje in če bi že moral škodo vzet, pol pride skoda superb, ki pa se mi zdi, da je za odtenek dražja od passata.
samo za informacijo... oba našteta avta sta v razredu passata... morda še malo bolj luksuzna, sta pa dosti bolj poceni
Symon je napisal/-a:Pa dajte si dopovedat, da človek NI ZAINTERESIRAN za Hyundaja!!! Človek je pač zainteresiran za avtomobile ki jih je napisal ne ga zdaj še dodatno zmesti saj je odločitev že tako težka. Res je, da so novi Hyundai že fuul kvalitetni in tut kakšnega Coupeja se jaz osebno ne bi branil ampak človeku pač ne sedejo.![]()
In ja, Octavia je narejena na Golfovi osnovi in spada v njegov razred.
RegY je napisal/-a:čeprav bi rad debatiral, nočem se prepirat z nekom, ki ne zna niti razvrščat avtov po razredih... kaj šele da trdi, da bi se morale furat 12 let stare sonate po cesti
sorry, rahlo nemogoče, prve sonate so prišle na trg leta 95 :P
RegY je napisal/-a:čeprav bi rad debatiral, nočem se prepirat z nekom, ki ne zna niti razvrščat avtov po razredih... kaj šele da trdi, da bi se morale furat 12 let stare sonate po cesti
darwin je napisal/-a:In ja, octavia je velikost bore.
Templar je napisal/-a: če noče kvalitete oz se mu ne da počakat do februarja ko pride v nova "kick passat mondeo and all the others in the ass" Sonata si je pač sam kriv....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov