[ŠiPa ST] - PaPy je napisal/-a:Ok sicer sm se več krohotov kukr pa kej nauču![]()
![]()
Dons čez noč bom testirou cajtng .. in če ne bo uspelo pol nwem kaj bom naredu .. jah lamber tople vode an, k se mi zjutrej zmerej mudi :P Glede webasto pa k bom pr kešu zdj je bl minus ... mislm temperatura pa denarno tut:)
Bor je napisal/-a:Karton.
Al pa spraz za odmrzovanje lahk se pa mal znajdeš pa si dš v eno šprico od čistila naveden vitrex ( nerazrečen )pa mal pošricaš pa podrgneš al pa pobrišeš z brisalci
darwin je napisal/-a:Viii, pa ga mam! Kalorifer. Sicer mam avto v garaži, sam ker je zelo velika in čez dan večinoma odprta je glede temperature skor isto sranje a je avto not a zun. Vsak dan me zjutri najbl zebe, pa sm mislu pa mislu, pa se nism mogu spomnt kako nej bi ga pogreu. No, zdej pa ga mam. Hvala ti papy! Jutr grem po kalorifer! mt bo rekla, da se mi je mal zmešal, k bo vidla mojo novo pridobitu.
BY_JOVICH je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Karton.
Al pa spraz za odmrzovanje lahk se pa mal znajdeš pa si dš v eno šprico od čistila naveden vitrex ( nerazrečen )pa mal pošricaš pa podrgneš al pa pobrišeš z brisalci
kot je napisal! Zakaj komplicirate s kartonom pa ne vem s čim še...
Kupite vitrex nerazrečen ki ma do -80°C pošpricate po šipi počakate minutko in na šipah ne bo niti malo ledu! To je najbolj učinkovita metoda, pa še witrex ni tok drag po vrhu ma pa lepe vonjave!
Disco39 je napisal/-a::D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kolk neumnih idej - sej ne mores verjet... Kupi si Webasto, pa bo mir. Pa se ko bos kupoval drug avto ga enostavno premontiras. Pri strokovnjaku to stane max 20k sit. Dobis pa lahko daljinca, drugace je pa natimer in mas lepo ogreto masino, avto in se odmrznjene sipe in kljucavnice. Sicer ni poceni, dolgorocno se pa splaca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov