Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Po nov 08, 2004 11:10 pm

Za lenivca.

Drugače je avto nov in ni iz avto.net. Pa foter je nad Evotom bolj navdušen kot nad svojim poršem, vsi okoli pa sem malo bojijo za sina, a saj se bo že avta navadil. Avto pa je itak super, a samo za poznavalce in ne za vsakodnevni avto. Pa izjemen tunig potencial.
Zadnjič spremenil De_Tomaso, dne Po nov 15, 2004 5:50 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Po nov 08, 2004 11:17 pm

BTW: Mislim, da lastnika ni na forumu. 8)
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po nov 08, 2004 11:20 pm

Bo ze prsu zj k bo veselje dobu :D Ce ga pa nau, je pa mal cudn.. :roll: :D :D

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden To nov 09, 2004 7:56 am

W|zz je napisal/-a:Bo ze prsu zj k bo veselje dobu :D Ce ga pa nau, je pa mal cudn.. :roll: :D :D

INDEED :lol:

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic To nov 09, 2004 8:21 am

Kaj ta je kaj v žlahti z onim, ko ma bmw3 kabrio?

Sklepam po tem, ko si reku, da ma foter porša...

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To nov 09, 2004 10:10 am

8) 8)
Zadnjič spremenil De_Tomaso, dne Po nov 15, 2004 5:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Napisal/-a G0lden To nov 09, 2004 11:43 am

po eni strani mi je smešno...da si lahko folk kupi vse kaj si zmisli...po drugi pa se bom jokal zdaj!
Da meni reče foter da mi za rd kupi kaj te vem nekega lancerja al pa skylinea...pol pa mi še reče al bi rajši mel vlak...Pa daj mater back to reality :!: :roll:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To nov 09, 2004 12:40 pm

Lahko ti povem eno drugo stvar, tako z mojega zornega kota. Prepričan sem, da nihče na tem forumu nima očeta, ki bi tako trdo delal in toliko delal za svoj denar kot ravno ta oče, ki je svojima sinoma kupil ta dva avtomobila. Pa dejstvo je tudi, da je mnogim ljudem, ki bi sedaj bili brezposelni s svojimi sposobnostmi rešil službe. Ker na našem koncu bi bilo brez njega kar nekaj stečajev, ki bi za sabo pustili ogromno ljudi v stiski.

Tako, da če se odloči svojemu sinu kupiti avion, mene ne moti in mu le privoščim.
Zadnjič spremenil De_Tomaso, dne Po nov 15, 2004 5:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Cizi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cizi To nov 09, 2004 12:49 pm

Brat ma ono modro E46 cabrio z modrimi neonkami???

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To nov 09, 2004 12:53 pm

Neonke????
Zadnjič spremenil De_Tomaso, dne Po nov 15, 2004 5:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 To nov 09, 2004 1:12 pm

G0lden je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:sicer ni njegov, je pa točno tak

Slika
ko sn ga prvič vido sn bil na mopedu pa sn skor pado... nič mi ni blo jasno kaj to tu dela, ko sn pa vido kdo je za volanom pa ...
faušija :D

Slika

Nista ista..poglej smerokaze v sprednjih lučeh... ;)

Tole strelo sem pa jaz vsak dan videval, kako je osamljen cakal na novega lastnika.

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 To nov 09, 2004 1:50 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Lahko ti povem eno drugo stvar, tako z mojega zornega kota, ki vidim stvari od blizu. Prepričan sem, da nihče na tem forumu nima očeta, ki bi tako trdo delal in toliko delal za svoj denar kot ravno ta oče, ki je svojima sinoma kupil ta dva avtomobila. Pa dejstvo je tudi, da je mnogim ljudem, ki bi sedaj bili brezposelni s svojimi sposobnostmi rešil službe. Ker na našem koncu bi bilo brez njega kar nekaj stečajev, ki bi za sabo pustili ogromno ljudi v stiski.

Tako, da če se odloči svojemu sinu kupiti avion, mene ne moti in mu le privoščim.

Kako pa ti ves koliko nasi ocetje delajo? Pa kaj mislis pod trdo? To je zlo relativno. Trdo za svoj denar dela delavec na cesti, ki koplje jamo od jutra do vecera. Pa se vprasaj koliko dobi denarja?

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Napisal/-a G0lden To nov 09, 2004 2:39 pm

jrk0 je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:Lahko ti povem eno drugo stvar, tako z mojega zornega kota, ki vidim stvari od blizu. Prepričan sem, da nihče na tem forumu nima očeta, ki bi tako trdo delal in toliko delal za svoj denar kot ravno ta oče, ki je svojima sinoma kupil ta dva avtomobila. Pa dejstvo je tudi, da je mnogim ljudem, ki bi sedaj bili brezposelni s svojimi sposobnostmi rešil službe. Ker na našem koncu bi bilo brez njega kar nekaj stečajev, ki bi za sabo pustili ogromno ljudi v stiski.

Kako pa ti ves koliko nasi ocetje delajo? Pa kaj mislis pod trdo? To je zlo relativno. Trdo za svoj denar dela delavec na cesti, ki koplje jamo od jutra do vecera. Pa se vprasaj koliko dobi denarja?

INDEED,sicer me ne moti razumeš da si kupi človek letalo na 4 kolesih...po drugi strani pa mu je ,glede na to kako sem ga videl vozit,kupil truglo na 4 kolesih..pa pustimo to je že druga stvar če ga bo znal "pametno" vozit...jaz na cestah ne divjam ,sem ful proti temu..ampak če dobim nogo v ta avto...dvomim da se nebi ubil...
Kar se pa dela tiče... :roll: nevem ne...Moj foter tudi vredi zasluži pa eno pa drugo...KOD MI JE KUPO AVTO?
sam sem si ga mogo...tisti mio pa pol sem šparal ko blesav...pa mu dam prav..kak že pravijo ? Če nekaj dobiš zastonj,ni respecta a ne ? ;)

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 To nov 09, 2004 2:48 pm

Jaz bi tudi mel tak avto ja. Ampak da foter sinu kupi tak avto za prvi avto, ko komaj dobi izpit??

Mislim, 75 konjski avto gre popolnoma dovolj da se v kaksnem ovinku razfukas...Ta mrcina pa ni kar tako.

Isto kot da bi si kupil yamaho r1, ko sem prej skutera vozil...Ni cudno da se zlo velik procent kupcev r1 ubije...

Uporabniški avatar
balki
Nov uporabnik

Napisal/-a balki To nov 09, 2004 3:21 pm

jaz sn ga tut vido in ko sem not pogledal kdo sedi za volanom in še zraven dva froca pa samo :shock: :shock: :shock: , no in sem se potolažil da si ga je "sposodil" od fotra ko ga slučajno ni bilo doma. ko pa čitam vaše komentare in zvem resnico pa sem :evil: .

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Napisal/-a G0lden To nov 09, 2004 3:23 pm

Žal mi bo avta če se razbije :cry:

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To nov 09, 2004 3:37 pm

jrk0 je napisal/-a:Jaz bi tudi mel tak avto ja. Ampak da foter sinu kupi tak avto za prvi avto, ko komaj dobi izpit??

Mislim, 75 konjski avto gre popolnoma dovolj da se v kaksnem ovinku razfukas...Ta mrcina pa ni kar tako.

Isto kot da bi si kupil yamaho r1, ko sem prej skutera vozil...Ni cudno da se zlo velik procent kupcev r1 ubije...

ni res

Da jest vozim kanguja ali od sestre megana, ga tišim kar da, vozim neumno. Ko se pelem z BMWjm, sej ne rečem da ne divjam, samo ne tok na hard, ker avto spoštujem ga obožujem.

Isto greš lahko 120km/h skozi ovink z Cliotom ali z Evo8. Edina razlika med tem dvema pa je da bo to evotu mala malica, Clio bo pa letu izven ceste.

Dražji avto je, boljši manj šans je da se človek ubije
Slika Slika

Uporabniški avatar
Ledo
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Ledo To nov 09, 2004 3:42 pm

Kk ste navalili na bogega tipa...ja pač fater mu je kupu makino..JA IN??KI ZDEJ PIŠE DA BO AVTO RAZBIL...ja in če ga bo mi bo žal njega ne pa nekega pleha ko se da vedno popravit..ne mi zdej rečt da je več avto vreden kod pa on....AL STE MU PA MOGOČE 'fauž' pa si Želite da ga stumba....

Dej zresent se mal....
:? :?

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Napisal/-a G0lden To nov 09, 2004 4:19 pm

Če ga bo razbil zaradi tega ker je pač en prehiter k****n na cesti ,potem bog pomagaj je meni avto več vredn kot on..Pomisli ,da zaradi takšne vožnje ne ogroža samo sebe.. :roll:

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] To nov 09, 2004 4:53 pm

kdo od vas bi pa fotru reku ne, če bi vam fotr hotu kupt en tak stroj?
enim pač starci kupjo hud avto, enim pa rajš kupujejo delnice, vlagajo v vzajemne sklade, ali mu kupijo stanovanje (poznam tud take primere). uglavnem, če je dnar je use možn..
Let there be rock!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov