Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr nov 10, 2004 2:55 pm

Ja to da je od avta odvisn je res.... zlo dost pa je odvisno od tega kak avtek obladaš... kak znaš s kuplungo.... kak znaš to in ono. Praksa je tle zlo zlo pomebna od gum niti ni tok odvisn... gume se šele pol izkažejo ko vse prej našteto obvladaš. Z dizlčok je pa še tok laži..... daš u prvo pa pod štangasom (nobenih sunkov na gumo da bi mela možnost zdrset) pa rineš in rineš..... sam gledaš kam to prideš :shock:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Sr nov 10, 2004 3:35 pm

Tole so pa fulda kristal montero..... po navadni cesti izjemno tihe.... držijo se dober.... pa izredno mehke.

Jaz imam tudi Kristal Montero,samo na žalost sem zdaj gledal teste gum(Avtomagazin,Delo,Nemški ADAC) in so slabo ocenjene.
Pri ADAC-u "toplo odsvetujejo".
V Delu piše:+ Posebej dobra na snegu,majhen kotalni upor
-zelo slaba na suhi in na mokri cesti.
Kristal Supremo pa je še slabše ocenjena.Povsod je na zadnjem mestu.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr nov 10, 2004 7:19 pm

ale10 je napisal/-a:Za polet se pa itak ve kaj je zakon.Pa B S03

Pozem si pa nedelski voznik ce znucas sam en komplet :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr nov 10, 2004 11:21 pm

feto je napisal/-a:
Tole so pa fulda kristal montero..... po navadni cesti izjemno tihe.... držijo se dober.... pa izredno mehke.

Jaz imam tudi Kristal Montero,samo na žalost sem zdaj gledal teste gum(Avtomagazin,Delo,Nemški ADAC) in so slabo ocenjene.
Pri ADAC-u "toplo odsvetujejo".
V Delu piše:+ Posebej dobra na snegu,majhen kotalni upor
-zelo slaba na suhi in na mokri cesti.
Kristal Supremo pa je še slabše ocenjena.Povsod je na zadnjem mestu.

Sem jaz tud bral tele teste pa sem bil celo mal skeptičen glede te gume. Ampak sem pol premislu ker sem namreč te gume že mel (stare rabljene sem kupil pred dvema letoma tele so pa nove) in sem pol po premisleku vseen vzel te. In lej ga zlomka dans sem bil na rogli (pa verjetn vas večina ve kaka je cesta gor ovinkasta) in spodi ko je blo še sam mokro sem itak noro prek ovinkov (sploh pol nazaj :P ) in avtek niti enkrat ni odneslo iz smeri..... pol ko pa se je sneg začel sem pa itak bil hujš ko ratrag (priče naj se oglasijo ker sta bla dva člana foruma poleg pa naj sama poveta u kakem bregu smo speljeval pa obračl in tko dalje) In pol sem razmišljal in mi res ni jas kaj delajo na teh testih..... jaz se uglavnem poščijem na njih men so gume prepričale testi pa spravli u slabo voljo.... jaz osebno jih toplo priporočam in garantiram da ne bo žal nobenmu.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Če nov 11, 2004 12:11 am

Jaz osebno nimam slabih izkušnj z to gumo kar lepo se pelje,priznam pa da je tudi ne testiram ker se nimam za strokovnjaka na temu področju.
Kar se tiče testiranja jaz im popolnoma zaupam ker to so ogromni zneski uloženi v to tako da ne sumnjam v verodostojnost teh podatkov.Fora je v tem da so razlike med najboljšo in najslabšo gumo minimalne.Niti je najboljša ne vem kako dobra niti je najslabša ne vem kako slaba,vse je to zelo blizu.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov