Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po nov 15, 2004 11:29 pm

Že vidim naslov v Novicah
"gospodinja pregnala nasilneže z bikovim penisom"
:cry :lol:

No ampak 4 real - bejzbolke pa bull-dicki (lol) ... če že kdo kaj nosi naj bo 100% sam pr seb prepričan da jo bo uporabu, kr če greš tako daleč da nekoga nabiješ s to zadevo, bo mel oni hude poškodbe, če boš pa samo nekaj sral boš kvečjemu še bolj naj****. Jaz raje priporočam kake hude solzilce, lahko več kretenov nakmalu onesposobiš, pol pa al se umakneš al jih pa še naprej filaš v ksihte in razbijaš vse po vrsti.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po nov 15, 2004 11:46 pm

K smo lih pr solzilcih:
Rab kdo ?
Imitacija peresa, bordo rdeče barve. Poprov sprej. Najboljši efekt doseže na dva metra.
Jutr prlimam sliko. Ostalo na PM.
Zadnjič spremenil AgitatoR, dne Po nov 15, 2004 11:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po nov 15, 2004 11:46 pm

Mah brezveze se z idioti ukvarjat pa si ego dvigvat z raznimi "borilnimi" pripomočkami kokr so dvigalke,razne baseball palce, ipd.tud če te ne misljo nalomt k vola, te bodo, pol k boš ti začel opletat z dvigalko.kok gre zares pa itak vidš šele takrat k se začne tolčt.če ti raznih palc,boxerjev in podobnga ne znaš prov dobr uporablat ti bojo igračo vzel in te nalimal k b*****.pa če bodo slučajno(če jih rabš jih nikol ni) še smrkci zravn boš še ti najebu, ker je tvoja dvigalka.
ne vem kok vs je takih frajerjev k lahko iz lubga mira enga z vso silo z dvigalko po betic useka.jst osebno bi to lahk to naredu k bi en ogrožu moj lajf al pa bližne.treba je presodt s kašnim folkom maš opravka.če vidm da me bo model štihnu al pa spravu na voziček,če ga bom mahnu,pol raj dobim dvakrat okol kepe pa fajn dol gledam pa si mislm svoje.
da ne omenjam tega da lahk koga fentaš, težko poškoduješ...če te dobijo te lahk model stož da cel lakj zanga delaš

lp vsem fajterjem :D

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Po nov 15, 2004 11:55 pm

vajdo je napisal/-a:no od mojga sodelavca mat :lol: ma pa v prtlažniku bikov falus. To se obesi, pol pa nakonc naložiš ene par opek, in čakaš ene 2 leti oziroma dokler ni suh. Pride pa to debelo kot palec in dolgo ene 60-70cm. zgleda pa kot posušena veja, zvija se pa kot pendrek, oziroma tko da ga skor nemoreš fino zvit. Če ga s tem opi.diš mu koža kr mal zacvet. Jst sploh nism mogu vrjet dokler nism vidu, pol pa sam :shock: :D

lool :) :) :rofl :rofl

hehe, sam se kakim fizicnim obracunom izogibam na veliko, pa čeprav treniram judo že nekaj malega manj kot 10 let pa mam rjav pas pa tak ne, ker ko se ena skupina spravi nate, potem ti ne pomaga niti znanje vecih borilnih veščin ;)
bi se pa sigurno kdaj stepu, če bi vedu da bi bil pošten fajt 1:1 pol se pa stepeta pa mata mir, nakonc se gre pa se na pir pa je ql ;) ne pa pipneš enga pa jih je ze 10 okol tebe (dozivu letos polet na bledu, ko smo bli u hangrjh, pa sej en cefur neki zaceu po mojmum motorju zvirat, pa sm ga opizdu, v 20sek jih je blo 10 okol mene ... hja, pol smo se pa le nekak dogovoril ;) )
tko da ucash je tut bol bit ponizn, kokr pa pogumnm brez zob pa krivmum nosm itd ...

sam če pogledate bruce leeja ;) je bil nedotakljiv ... ni pa to veljalo za metek! :evil:
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
alen.homer
Nov uporabnik

Kraj: BRKINI

Napisal/-a alen.homer To nov 16, 2004 12:03 am

No pa tudi če obvladaš borilne veščine ti večkrat ne pomagajo imam sam izkušnjo!!!
Pred diskačem je tip začel nekaj sikat in mojo punco nadlegovat in sem mu lepo rekel naj se pobere!!!Tip me je usekal pol sem mu pa krožno stisnu (sem treniral taekwondo) model je ustal in potegnil pištolo in kaj sem hote :lol: l????USRAL sem se po domače povedano :shock: !!!!Dober da je prišel njegov prijatelj ki me je poznal in me rešil drugače nebi jaz zdaj tle gor piskal ampak bi bil bog ve kje!!!!!
Tko da izogibajte se pretepom ohranite trezno glavo in mirno kri!!! ;) ;)

Lp

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: Se splača met v avtu kak pripomoček?

Napisal/-a Slide To nov 16, 2004 12:03 am

lenivec je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
Bi ti ga pomožnosti vzeli in te z njim nalomili...lahko maš ti kol...ampak proti štirim petim tvoje velikosti nimaš kej iskat...ni to Hollywood, pa Steven Seagal ;)

hehe mike vallely to vse porihta kot da bi keks pojedo :D
pa ni holivud ampak ril lajf

Tud prov :roll:
Ti bom drugo foro povedu...tist filmček že kr nekaj časa poznam...tam...vsaj v tistem kjer mu kao rečejo skater fag al kaj...če mene vprašaš sam enga mlati...drugi zijajo...tam pol niso bli štirje ampak eden po eden...če bi šli 4 naenkrat nanj, bi bolj mal boksu pa brcu...

Isto se je zgodil mojim frendom v Gorici letos ko smo praznovali vstop v EU...
Pil so za šankom in en tip zbije kolegu pir z rok, pa po njem...
In moj frend reče sam: ja matkur*a...nič udar pa nč...pa začne on sikat, frend valda ni bil tih, se mal kregata...pa so pol tisti 3je drugi šli...
OK...
Čez nekaj cajta jih pride skor 20 onih pa lih ene 5 al 6 mojih frendov (približno 4 na enga torej) je blo dol... :shock:
Pa so se stepl...pa so jih seveda naši dobil, pa je od njih en treniru borilne veščine, drugi pa verjemite mi na besedo, niso še zdaleč za odmet...so taprav...ampak že ko maš 2 na seb lahko bore malo narediš...razn če dobr zadaneš, da se enga takoj rešiš...ampak kje so še pol 3je al pa 4je...To pada..pada!
bistvo je da eden na 3,4,5 folka nima kej velik mahat...sevede če ne mlatjo oni eden po eden po njem ampak vsi skup...Pa niso moji fredni noben štrajt moharji...sam ko je začel padat niso mel izbire...pa so jih dobil...
Tak da ne špilat rambote če to niste... :roll:

Aja..še smeh iz tistele štorije...drug dan je pol irca govoril, da so se tepl Nacisti pa čefurji :lol: Hudo :roll: ...folk vid ne eni stran ledraste jakne, bularje pa misl da so nacisti...(BTW: bli so motoristi ne pa nacisti :roll: ) na drugi stran pa polizane črne čupce in lakaste čevlje, pa so že čifoti...jao jao...se zgodi, ko pove od tete tamau bratranc, mrzlemu stricu od ata, pa on pove mami od sosede, soseda pa pol enmu od frendov k je bil dol udeležen, kaj se je zgodil in to ve celo bolj podrobno od onega frenda :roll:

LP... pa peace ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To nov 16, 2004 12:28 am

Potem je pa res dober ;) in svaka mu čast 8)
Samo niso vsi taki in se ponavad ne morš tega prvoščit ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt To nov 16, 2004 12:45 am

Po drugi strani ne gledat ja ce bi ti z dvigalko mahnu tipa pa ga poskodoval,kajti ce te on namerava razbit.....nebo gledal zdej al tebo lazje telesno poskodoval la tezje ,meni ce je lajf ogrozen ,pa sploh za tipe ki iscejo frke za brezveze ,sem pripravljen ...marsikaj narest....in to vsak od vas ,samo mors pa bit v tisti tapravi situaciji!!!

enkrat se ze skor sel za resetkami,sej ni vazn,ce se lahko se izognem,ce ne pa po njem da omahne..........in vedno bom prvi udaru(sploh ce je v poziciji da me bo udaril ga bom prehitel)cimprej ga razbit da pol nc ne more :evil:

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso To nov 16, 2004 1:36 am

Jah upam da me ne bote obsojal. Jst mam v avtu pendrek in nož. To pa zato, ker me je enkrat hotu en zaštihat, sam je bil tok pijan, da ko je zamhnil proti meni je sam na tla padu. Jst pa sam na vole u trebuh - ene 3X. V glavo nism hotu - bi ga lahk ubov. Njegovi frendi sam - ajde smiri se, smiri se - jst pa njim - šta je pi*čka vam materna, na koga ste se spravl. a če bi šla una 2 name bi me zmlatila ko zajca. Sm se hit u sedu u avto in spizdu. Blo pa pred lipo. Dobr, da sem 500m stran doma. :P

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To nov 16, 2004 9:36 am

Ok, da rešimo problem
:P

http://mshop.kadom.si/izlozba.php?tabel ... a5e17a00eb

Drugač mam pa telefonski kabel 4 žilni, ki sem ga komaj zvil v garaži in im adržalo okoli roke in takšno bunko na koncu in noter šrauf.
Upam, da ne bo treba uporabit, samo kakorkoli se čuje, tu na štajerskem maš lahko takoj probleme.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To nov 16, 2004 10:18 am

Asterix je napisal/-a:Ok, da rešimo problem
:P

http://mshop.kadom.si/izlozba.php?tabel ... a5e17a00eb

s to igračo si lahko nakoplješ samo še dodatne težave. kaj je plinska, ne? pa težka 1KG :!: :shock: kir j**c. sicer je tudi pravi desert eagle (cena: plinska krat 10) zelo težak in gre v osnovi za pištolo, ki je imela vsekakor najboljšo reklamo (v primerjavi z ostalim orožjem) na tržišču. drugače pištola spada spada v razred povprečnega strelnega orožja ...za veliko denarja dobiš tako tako robo. se bolj splača kaj drugega ;)

ne nosit sabo orožja :? posledice znajo bit prehude..
Zadnjič spremenil menjekul, dne To nov 16, 2004 8:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To nov 16, 2004 10:22 am

ja zdaj, če si povprečno težak in velik in nisi glih nek daljjjjjni sorodnik van Varenberga, je pištola odlična obramba. Kdor se pa tega ne ustraši, pa res ni dihtig in se je boljše obrnit.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Real M
Nov uporabnik

Napisal/-a Real M To nov 16, 2004 10:36 am

mi je pulcaj tezil pol ure zarad kola, pa orpzje pa gor pa dol, pa sodnik pa kr neki.. sm ga pol ure prepriceval da sm na vikendu sekal drva, pol pa on men da mam cudno sekiro.. sreca da sm meu delavske rokavice zravn... hi hi
RIDE OR DIE !!!

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti To nov 16, 2004 10:48 am

za prepri nista potrebna 2.....včasih naletiš na take hepane ,ko je pretep neizbežn!!
In JA ŠLEGER V AVTU OBVEZNO!!!!!

;)

Uporabniški avatar
Real M
Nov uporabnik

Napisal/-a Real M To nov 16, 2004 10:50 am

Pr men ga ma se mat u avtu :shock: :shock: :D :D
RIDE OR DIE !!!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To nov 16, 2004 11:04 am

A ni bolje, da če že kam prideš in te eni čudni tipi začnejo oblegat, da jih lepo vljudno povabiš na pir in lepo vprašaš kaj želijo ... in se mirno pomenite.

Jaz sem se včasih tut kr dostikrat stepu, pa sem imel ene parkrat šljivino oko, pa 1x zlomljen rebr in me je 2 mesca bolel, pa še kakšne poškodbe, sicer ne hude, ampak običajno sem jih staknu ko sem bil tudi sam nabasan, vsaj malo. Če je človek pijan nima prave razsodnosti, je razdražljiv, hitre jeze, ne zna oceniti nasprotnika, sebe preceni, je površen, počasen, neroden, ... skratka za pretep manj uporaben, za delati zgago pa zelo uporaben.
Ko se naučiš brzdati, se lahko izogneš marsikateremu pretepu.

To s povabilom na pir ali kaj drugega je pa že užgalo, na koncu smo se celo zelo dobro razumeli. Ampak to, zakaj so začel težit pa nisem zvedu nikol, vedu pa sem da so tečni tipi. Take tečne tipe je dobro imeti na svoji strani pa čeprav košta kakšno Ivanka al pa Cankarja, mogoče jih pa kdaj rabiš za kakšno uslugo, če je treba komu prste al pa roko zlomt :twisted:

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. To nov 16, 2004 11:20 am

Jst se strinjam z vami, ampak je vcasih taka situacija, da ne gre drugace, kot da se sfajtas. Je pa res da zaenkrat mi je se zmeri ratal se izogniti temu.

Mam pa tudi jst policajski pendrek pa bokser v avtu, samo more bit res j*bena situacija da bom to uporabil, lahko je prevec negativnih posledic. :idea:

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 To nov 16, 2004 11:27 am

Mike Vallely je car :D

Jah, pistolo v avto al pa pa pusko, pa da si lovec pa si zmagal :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov