lenivec je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Bi ti ga pomožnosti vzeli in te z njim nalomili...lahko maš ti kol...ampak proti štirim petim tvoje velikosti nimaš kej iskat...ni to Hollywood, pa Steven Seagal
hehe mike vallely to vse porihta kot da bi keks pojedo
pa ni holivud ampak ril lajf
Tud prov
Ti bom drugo foro povedu...tist filmček že kr nekaj časa poznam...tam...vsaj v tistem kjer mu kao rečejo skater fag al kaj...če mene vprašaš sam enga mlati...drugi zijajo...tam pol niso bli štirje ampak eden po eden...če bi šli 4 naenkrat nanj, bi bolj mal boksu pa brcu...
Isto se je zgodil mojim frendom v Gorici letos ko smo praznovali vstop v EU...
Pil so za šankom in en tip zbije kolegu pir z rok, pa po njem...
In moj frend reče sam: ja matkur*a...nič udar pa nč...pa začne on sikat, frend valda ni bil tih, se mal kregata...pa so pol tisti 3je drugi šli...
OK...
Čez nekaj cajta jih pride skor 20 onih pa lih ene 5 al 6 mojih frendov (približno 4 na enga torej) je blo dol...
Pa so se stepl...pa so jih seveda naši dobil, pa je od njih en treniru borilne veščine, drugi pa verjemite mi na besedo, niso še zdaleč za odmet...so taprav...ampak že ko maš 2 na seb lahko bore malo narediš...razn če dobr zadaneš, da se enga takoj rešiš...ampak kje so še pol 3je al pa 4je...To pada..pada!
bistvo je da eden na 3,4,5 folka nima kej velik mahat...sevede če ne mlatjo oni eden po eden po njem ampak vsi skup...Pa niso moji fredni noben štrajt moharji...sam ko je začel padat niso mel izbire...pa so jih dobil...
Tak da ne špilat rambote če to niste...
Aja..še smeh iz tistele štorije...drug dan je pol irca govoril, da so se tepl Nacisti pa čefurji

Hudo

...folk vid ne eni stran ledraste jakne, bularje pa misl da so nacisti...(BTW: bli so motoristi ne pa nacisti

) na drugi stran pa polizane črne čupce in lakaste čevlje, pa so že čifoti...jao jao...se zgodi, ko pove od tete tamau bratranc, mrzlemu stricu od ata, pa on pove mami od sosede, soseda pa pol enmu od frendov k je bil dol udeležen, kaj se je zgodil in to ve celo bolj podrobno od onega frenda
LP... pa peace