menjekul je napisal/-a:eh, zdaj se pa pelji 130km/h (ali manj zaradi dveh strnjenih kolon na AC) od lj do mb. porabil boč cca 1.30h. lahko pa greš hitreje in prideš v mb v eni uri. meni se zdi to bistvena razlika (sploh ko bodo trojane uspele našim gradbenikom) bo to še hitreje.
zadnji primer oz. "test", ki si ga omenil k4fc0123, je stara andekdota avtošol, ko so dali na cesto fičeka in nekega bmw-ja se mi zdi (nisem pa prepričan ali je bil bmw) in je fičo peljal po pravilih bmw pa ne. na relaciji lj- koper je bila razlika baje samo 10min. kar me ne čudi saj so lokalne ceste včasih take, da ne omogočajo hitre vožnje že zaradi prometa na drugem delu cestišča.
na avtocesti bi bila razlika med fičekom in bmw-ja kar huda.
saj maste prav, da se ljudje štulijo v semaforje, ko ne bi smeli...ampak za njimi vseeno (kljub temu, da se ravnajo po vesti in probajo izboljšat situacijo) nastaja še daljša kolona...ki eventuelno (sploh lj-center) pripelje do naslednjega zastoja.
no pa dajmo po polžje, meni to ni problem. bom raje s kolesom hodil po mestu.
iKst je napisal/-a:Ok, mal blodim, ampak če bi vsaj 3/4 ljudi upoštevalo vsaj tiste osnovne predpise bi bilo stanje na naših cestah neprimerno boljše. Pa ne govorim tukaj o 5kmh prehitri vožnji. Jebesh tisto, samo ne pa prehitevat v nepregledne ovinke pa polno čez rdečo vozit itd.
andrej777 je napisal/-a:Zelo rad vidim predpisane kazni za oviranje prometa, prepočasno vožnjo, nepravilno uklučevanje, ...itd. samo nisem pa še šlišal da bi kdo dobu takšno kazen. Pa bi blo dobr če bi jo kdaj kdo dobu.
Stratus_ je napisal/-a:Hvala bogu, da majo akcije v tekočem prometu...
Pa sej, če se velik vozte po Slovenskih cestah tko veste kaj se vse odgaja!Npr.js ne zastopm in nikol ne bom kako lahk gre človk prehtevat kolono v desn nepregledn ovink...Ampak ne tko pred ovinkam...dejansko sm na lastne oči vidu kako človk z metal modrozeleno ibizo prehteva čez ovink!!ČEZ OVINK!!!Regionalna cesta+ovink+itak se nč ne vid+prehtevaj!!!!???!!Wtf?no naj še pšovem kot je blo to...relacija Ljubljana->Litija
Še dons mi ni jasn!
X-Hair je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Zelo rad vidim predpisane kazni za oviranje prometa, prepočasno vožnjo, nepravilno uklučevanje, ...itd. samo nisem pa še šlišal da bi kdo dobu takšno kazen. Pa bi blo dobr če bi jo kdaj kdo dobu.
To ne bi bilo slabo. Trenutno je pri nas ena pacientka ko res ne vem kdo ji je dal izpit. Prvic jo srecam ko lih da ni vozila prepolovljeno hitrostjo 90km/h. Vozili smo se 55-60km/h in v RES blagem ovinku stopila se na zavoro. WTF. Zadnjic jo spet srecam folku se je kr mesal za njoPotem pa firbec ni dal vec miru in sem sel za njo da vidim kaki izdelek bo stopil iz bele seat arose
Pozor v nasih krajih
Zimske jaBedno je tole. Zadnjic je bilo 4-5 stopinje in dez pa bi rad videl osebo ki bi se tako peljala z zimskimi gumami. Sedaj bo treba za 5 mesecev presaltati na TDI fahrer voznike. A ma kdo program da si ga skopiram v mozgane.
to je neresnica, glih zdj sm iz maribora pršu, pa sm rabu 2 uri, pa skos sm 160 vozu.luca je napisal/-a:Che se peljes iz mb v lj po omejitvah prides komot v dobri uri (1.05), pod pogojem, da ni nekih zastojev ali kaj podobnega, ker te pa tak ne mores niti z najhitrejsim avtom puno gonit.
Aja, da ne bo keri pametnjacu. Stvar je preverjena. Z kombijem ford transit, ki leti po stevcu 125 sem porabu od mb (baumax) pa ze mimo lj (malo pred vrhniskim klancem) eno uro in pet minut.
Che pa z avtom full gonis pa ni prides kaj dosti hitreje kot v 45 minutah, pa she te more bit dosti samomorilca v tebi.
Luca
daewoo_rugby je napisal/-a:eni pravte da ni razlike, glede vožnje, jst sm šu v holandijo pa smo rabl 16ur ker je sestra skos 120pelala jst pa za njo, k sm nazaj pelu sm rabu do ljubljane 11ur to je pa že razlika, je pa res, da nism v nepregledne ovinke... ampak na autobanu. :)
lpb
bizi10 je napisal/-a:. Po parih letih vožnje na tej relaciji vam polagam na srce nikarte čez zasavje proti ljubljani vozit v prometnih konicah če se imate kaj radi
luca je napisal/-a:Aja, da ne bo keri pametnjacu. Stvar je preverjena. Z kombijem ford transit, ki leti po stevcu 125 sem porabu od mb (baumax) pa ze mimo lj (malo pred vrhniskim klancem) eno uro in pet minut.
Che pa z avtom full gonis pa ni prides kaj dosti hitreje kot v 45 minutah, pa she te more bit dosti samomorilca v tebi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov