Debate, ki niso vezane na ostala področja...

cliolover
Nov uporabnik

Re: Re: stara kripa ali makina?

Napisal/-a cliolover Ne feb 16, 2003 11:31 pm

BaSe pravi:
Sporty halo???

Prestopno leto ??? vsake 4 leta ??? štekaš ??? jojojoj

Hvala bogu, da me še noben ni tresno, ker bi mu glavo zavil.
Pazim pa tudi kako parkiram, da ne parkiram 10 cm vstran od njegovih vrat, kr te bi me nekateri zanalašč ruknili, al pa z klučom malo polepšali avto ;)

skoda k pr avtih, izdelanih / registriranih na 29/02 kerkol prestopn let tut leta ne grejo tko pocas. saj, v koncni fazi tut jaz ne zgledam k en skor 6,75 let star otrok! Ja, mnozis s stiri pa veste, zakaj sprasujem ce ste sami otroc gor. mogoce mi bo zdaj administrator dal castne pravice adminsitratorja? ;)

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: stara kripa ali makina?

Napisal/-a BaSe Ne feb 16, 2003 11:35 pm

oprosti,
ampak tisti STE OTROCI me malo moti

cliolover
Nov uporabnik

Napisal/-a cliolover Ne feb 16, 2003 11:39 pm

BaSe pravi:
oprosti,
ampak tisti STE OTROCI me malo moti

zakaj pa? resno vprasam.

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Ne feb 16, 2003 11:42 pm

nekateri nismo, smo že starejši

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne feb 16, 2003 11:49 pm

Jaz osebno pazim na sosednje avtomobile , nekateri pač ne in s tem sem se moral sprijaznit ( 2 leti star avto pa se mu že vidi kultura drugih voznikov).
Glede otroci - ja nekaj nas je "malo" starejših.

cliolover
Nov uporabnik

Napisal/-a cliolover Ne feb 16, 2003 11:49 pm

BaSe pravi:
nekateri nismo, smo že starejši

se vedno ne razumem najbolje, a se obenem opravicujem vsem, ki ste mlajsi od mene, a res ne otroci. Resno.

Me pa veseli, da ste nekateri že starejši, sem hotl že forumprebekslat. pa ocitno ni treba.

[Sporočilo uredil/a cliolover na dan 16.02.2003 ob 23:55 GMT]

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po feb 17, 2003 3:32 pm

Ja mene pa tko al tko zmeri mot da me usi obravnavajo za otroka... zame so otroci vsi mlajši od 10 let, jes sm pa s 15-imi upam da že najstnik!?!?

Če se gremo pa tko, ste pa vi usi eni starčki(brez zamere) :)

[Sporočilo uredil/a sporty na dan 17.02.2003 ob 15:35 GMT]
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Po feb 17, 2003 3:59 pm

no ja sej zgleda da smo res nekateri ze stari fotri :D

sicer nimam cisto nic proti nekaterim ki so stari recimo od 10-18 let in so tukaj na forumu ;) samo mi gre pa dokaj na zivce ce se nekdo dela nekaj pametnega in v bistvu sploh se vozil ni avta in nic in nekaj pametuje tukaj na forumu...da smo si na jasnem to ne leti na nobenega tukaj ampak cisto tako na splosno......

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Po feb 17, 2003 4:36 pm

Ma dej ne se sekirat, ce mene cops ustav me sam k sodniku pošle pa fotr me za j***a obes

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr feb 19, 2003 11:10 am

Eni smo zelo malo malajši ;)

Lahko povem, da mi je kdaj tudi užitek z bravota presedlat v katro in ne samo obratno :D.
Če imaš slab avto to ni izgovor da potem lahko manj paziš na ostale. Pomisli, da štimaš en avtek, vse prihranke vložiš vanj, pa parkira zraven tebe en z wartburgom (recimo), pa najprej ti malu po boku podrsa, potem pa te še z vrati rukne.. a mu nebi tisti avto vtaknu nekam... Sem pa že doživel na parkirišču, da se pripelje stric z novim golfom, parkira zraven enega in tresk z vrati... niti pogledal ni če je kaj škode naredil. :(
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Sr feb 19, 2003 1:41 pm

pozdravljeni.hm..glede starih krip ne:))hmm..no jz sm ponosn lastik hrosca no ce smem rect hrosc nekak vesolska ladja ze z vsemi predelavami.mislim da se kdaj pa kdaj splaca it bl s starim avtom kam vn.ponavadi se zgodi da mas full avto postimam pa firbci pol gledajo pa mal poporaskajo ali pa se znajde ksna nonca za avtom pa ga prime--joke:)))))drgac pa se mi zdi kr nekak enako al gres z novim al s starim vedno moras pazit:)
0-100km/h-2dni vw 1200

ferrarist
Novinec

Napisal/-a ferrarist Sr feb 19, 2003 2:18 pm

Axi pravi:
no ja sej zgleda da smo res nekateri ze stari fotri :D

sicer nimam cisto nic proti nekaterim ki so stari recimo od 10-18 let in so tukaj na forumu ;) samo mi gre pa dokaj na zivce ce se nekdo dela nekaj pametnega in v bistvu sploh se vozil ni avta in nic in nekaj pametuje tukaj na forumu...da smo si na jasnem to ne leti na nobenega tukaj ampak cisto tako na splosno......

js sm 10-18,ucasih (roko na srce) se tud js nardim pametn.sam se nbom naredu pametn,ce nekej nbom vedu.usako stvar si mogu nekje slisat-se pravi da si ti kao posrednik...in pomoje ni nc narobe,ce povem nasvet,ki sm ga dejansko sprobal...ce to ni res...pac bom prisiljen zakljuct z avtomobilizem.com... :_( ...in ne mi govort,da avta se nism vozu,k mam svojih zadosti(z 128 gtl;yugo55,zdej pa je v pripravi self made off road buggie:D ),seveda pa ni odvec z a8 od starga...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov