Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan Po nov 29, 2004 2:04 pm

http://www.audi4ever.at/faq/pdf/klimacodes.pdf
jest sm za moj avto tukej vidu sam je a4 b5 model
ski and drive

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Če dec 02, 2004 12:11 am

Cicero je napisal/-a:Pri meni je kabel 115 EUR in je na USB prikluček, tako da odpade vmesnik, kateri je bil obvezen pri starih kablih.

kaj a ta kabel pol nima vmesnika je samo fizična povezava pinov med obdII in USB?
to pa pol res lah vsak naredi sam ne rab dajat 115 euro! :D

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Če dec 02, 2004 9:11 am

bridgestone je napisal/-a:
Cicero je napisal/-a:Pri meni je kabel 115 EUR in je na USB prikluček, tako da odpade vmesnik, kateri je bil obvezen pri starih kablih.

kaj a ta kabel pol nima vmesnika je samo fizična povezava pinov med obdII in USB?
to pa pol res lah vsak naredi sam ne rab dajat 115 euro! :D

Če ti tako praviš...

Je kompleten kabl z vmesnikom v OBD priklučku in USB vtičem.

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Če dec 02, 2004 12:39 pm

Cicero je napisal/-a:Je kompleten kabl z vmesnikom v OBD priklučku in USB vtičem.

ne to je pa druga zadeva, ti si prej trdil da nima vmesnika oziroma si rekel da nima vmesnika z optokopterji, verjetno sem te jest narobe razumu - sorry my mistake! :roll:

se pravi ta kabel ima vmesnik v samem adapterju in ni tak vmesnik z optokopterji kot so elektonske sheme od noxona oziroma mickeja na vw-audi forumu. pol je pa cena kr sprejemljiva :)
btw - vmesnik po unih shemah pol ne deluje za vag avte letnik 2000+.

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Če dec 02, 2004 8:35 pm

bridgestone je napisal/-a:
Cicero je napisal/-a:Je kompleten kabl z vmesnikom v OBD priklučku in USB vtičem.

ne to je pa druga zadeva, ti si prej trdil da nima vmesnika oziroma si rekel da nima vmesnika z optokopterji, verjetno sem te jest narobe razumu - sorry my mistake! :roll:

se pravi ta kabel ima vmesnik v samem adapterju in ni tak vmesnik z optokopterji kot so elektonske sheme od noxona oziroma mickeja na vw-audi forumu. pol je pa cena kr sprejemljiva :)
btw - vmesnik po unih shemah pol ne deluje za vag avte letnik 2000+.

Čisto možno, da sva se narobe razumela.. torej sam vmesnik, ki je novejši je že v samem kablu integriran.
Tiste sheme so pa za stare vag com kable, ki sicer delujejo do l. 2003 več pa v večini primerov ne.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov