lisko je napisal/-a:oki nem (še) zaklenu teme čeprav je že blo.
Me pa neki zanima..... tist s preglasno muziko.... na kako butasto kurčevo foro pa te lahk pol gluhi nardijo izpit? TO mi naj en razloži ( nič nimam prot komu) Sam koji falus koga briga al jaz poslušam muziko ki porabi 80A za delovanje al je sploh ne poslušam..... kak pa te oni lahk vozi ko sploh nič ne sliši? Mam kolega ki je gluh..... svaka mu čast tko ne vozi marsikdo izmed nas.... mali ma tak hud občutek za avto da je hudo.Ampak dejstvo da ne sliši..... mi ne gre iz glave.... oki rečem da ponoč u mesto poslušaš muziko pune.... oki vredu kazen ker motiš nočni red in mir..... ampak koga to briga podnevi?Če lahk oni vozi ko nič ne sliši..... zakaj jaz pol ne bi smel uživat v glazbi? pa pač zarad tega nem kaj druzga slišu.... ampak sej oni ko je gluh pa tko al tko ne sliš nič...... naj mi en prosim razjasni raziko oziroma logiko ki se tle pojavla.....
Van je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:kako pa bojo mirli če mam preglasen radio?
al to bojo kr sami določli kdaj je preglasen?
Po moje ne bojo nič meril. Če muska ne bo policaju všeč, bo pa kazen.
Jeb... take zakone.
Dariooo je napisal/-a:lisko je napisal/-a:oki nem (še) zaklenu teme čeprav je že blo.
Me pa neki zanima..... tist s preglasno muziko.... na kako butasto kurčevo foro pa te lahk pol gluhi nardijo izpit? TO mi naj en razloži ( nič nimam prot komu) Sam koji falus koga briga al jaz poslušam muziko ki porabi 80A za delovanje al je sploh ne poslušam..... kak pa te oni lahk vozi ko sploh nič ne sliši? Mam kolega ki je gluh..... svaka mu čast tko ne vozi marsikdo izmed nas.... mali ma tak hud občutek za avto da je hudo.Ampak dejstvo da ne sliši..... mi ne gre iz glave.... oki rečem da ponoč u mesto poslušaš muziko pune.... oki vredu kazen ker motiš nočni red in mir..... ampak koga to briga podnevi?Če lahk oni vozi ko nič ne sliši..... zakaj jaz pol ne bi smel uživat v glazbi? pa pač zarad tega nem kaj druzga slišu.... ampak sej oni ko je gluh pa tko al tko ne sliš nič...... naj mi en prosim razjasni raziko oziroma logiko ki se tle pojavla.....
mah....ves zakaj je pomojem ta zakon glede muzike.....recimo ko gredo resilci in imajo vse luci uzgane in sireno....ti pa mas muziko....pa cakas da bos sel v krizisce...dobis zeleno...a po nasprotni strani pridrvi resilec....100km/h al vec.....ti pa 10 gres v krizisce recimo s kakim malim avtom.....in si pol predstavljaj kaj bo od tebe ostalo.......
zuneking je napisal/-a:Men se zdi, da je bila kazen za musko že zdaj, tako da to ni nič novega. Drgač pa pomoje sploh ne bo take panike. Spomnite se kako je bilo ko so uvajali trenutni zakon. Smo bli tudi vsi jezni in ustrašeni, pa smo pol videli, da ni take panike. Kot sem že večkrat napisal, je problem samo v tem, da je preveč "sivih" zakonov in je torej vse odvisno od tega, kako je policist tisti dan spal. Nekatere stvari so premalo natančno določene, tako da ljudje ne vejo točno kaj in kako in jih potem lahko j***jo kokr jih hočejo. Just my .02.
bOnZy je napisal/-a:zuneking je napisal/-a:Men se zdi, da je bila kazen za musko že zdaj, tako da to ni nič novega. Drgač pa pomoje sploh ne bo take panike. Spomnite se kako je bilo ko so uvajali trenutni zakon. Smo bli tudi vsi jezni in ustrašeni, pa smo pol videli, da ni take panike. Kot sem že večkrat napisal, je problem samo v tem, da je preveč "sivih" zakonov in je torej vse odvisno od tega, kako je policist tisti dan spal. Nekatere stvari so premalo natančno določene, tako da ljudje ne vejo točno kaj in kako in jih potem lahko j***jo kokr jih hočejo. Just my .02.
jest tut tko pravm! mam čist isto mišljenje kot ti![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov