HORSE pravi:
Kaj pa, če dam na eni strani črne, na drugi pa špegu?
Zadnja bi bila pa lahko "balkan vijolčna".
Twingo_Sport pravi:
Spegu sipa ni dovoljena na avte limat ,razen na tovorna vozila kot so cady al pa kaksn kangu in taka podobna vozila in se to samo na zadne sipe.
cliolover pravi:HORSE pravi:
Kaj pa, če dam na eni strani črne, na drugi pa špegu?
Zadnja bi bila pa lahko "balkan vijolčna".
fenomenalna ideja! ka pa vetrobranska - pomojem ce jo ven vzames, bos najbolj zazigal!
mtrkman pravi:
sem poklicu v mengeš (kompare-ja) pa so mi povedal kok to stane in kako je s homologacijo. temnenje šip za katro (vse razen sprednje) stane 30.000 sit, kar se mi pa nezdi nevem koliko velik.
Matjaz pravi:
kva pa mislte na metalno zeleno skodo octavio a bi pasal zatemnit sipe?
Axi pravi:
pomoje spegu look odpade ker ne bos mogel homologirati. vsaj tako sem jaz slisal.
drugace pa zatemnjene se mi zdi zadaj 45%, spredaj 8 ali 10% oz. tam nekje. upam da nisem narobe napisal ker je ze nekaj casa odkar sem se za to zanimal...
gsm1 pravi:
Živjo, glej mene zanima tudi temnenje, predvsem pa kako je potem nočna vožnja v rikverc - ko parkiraš, nasplošno koliko se ti spremeni vidnost skozi temne šipe.
Temnit misli vse šipe razen vetrobranske in sicer vse enako z homologacijo.
Sej pravi:gsm1 pravi:
Živjo, glej mene zanima tudi temnenje, predvsem pa kako je potem nočna vožnja v rikverc - ko parkiraš, nasplošno koliko se ti spremeni vidnost skozi temne šipe.
Temnit misli vse šipe razen vetrobranske in sicer vse enako z homologacijo.
Mene tudi to zanima. Sedaj pa se mnenje, kaksno temnenje bi slo na zlato bravo. Enkrat sem videl ko se odbije taka nebesno modra barva, samo pod dolocenim kotom. Noro dobr zame. Sicer pa pomoje bo najbolje crna. Poglejte si pod topic "retusirajte svoj avto".
Dr_S pravi:
Zdej so si pa nabaval mašinco pa pomerjo pa če je preveč loh kr dol limate!!!
Neno pravi:
Jaz mam tut temne sipe! Dal sem 25 000sit za foljo in delo + 5 000sit za homoligacijo! Slo je brez problema skozi! Mam pa seveda postopoma nareto! Zadnja 45% zadnji stranski sipi 28% in sprednji stranski 8% zatemnjene!! No zadnje stranske bi lahko mel isto kot zadnjo steklo ampak jaz sem se pac odlocil tako!!!
No po noci me je malo zezalo od zacetka zdaj pa tak kot da nebi mel nic gor! Pa itak parkiram na spegle tak da zadnja sipa ce je al pa ce ni!!!
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost