Templar je napisal/-a:metallic je napisal/-a:
1) Ncapovci pravjo, da njihovi testi pokrivajo 80% vseh nesreč. Pa še vedno je test nek pokazatelj.
2) 5 VS modus: Česa ne poveš...
Imajo 2 trka 3 če štejemo ko bolj ekshibisijonisktično zaletijo drog v bok vozila.
To pokriva 80% vseh nesreč lepo te prosim
Že mogoče da je test pokazatelj vendar je treba vedet da gre pri trku za preprosto enačbo ki se ne spreminja:
-avto zaleltiš tako in tako pod takim in takim kotom tako in tako hitro s tako in tako lutko.
Treba je samo priredit karoserijo da se najlepše obnaša v danih pogoji, dat noter dva zvočna modula za piskanje in 5 zvezdic je tu!
Čakam samo še točke za piskanje za one na zdanjem sedežu....In pike za pisna opozorila za pešce na hubi vozil
Avalon je napisal/-a:Men ni čist jasn tale crash test kako se lahko en Modus katerega ni nič skupaj kosa z Audijem A6 k je skor 5m ladja ????? Po kakšnih kriterijih delijo tele zvezdice ker grem glavo stavit da če se z Audijem počm v Modusa pri 60km/h, da bom jaz veliko lažje odpru vrata in imel manj poškodb kot oseba v Modusu. Se strinjate aja trk naj bi bil čelen, za vse natančneže in Modus stal na mestu. To men ni jasn, pa najbrž mi nikol ne bo in pol se Renault hvali kok so varni pa ne vem kaj bull shit!! Isto sranje postajajo ko Fiat.. avto za študente, včasih je bil to glof II danes je pa clio. French crap!
tony1 je napisal/-a:!! Vso Bavarsko je lahko sram (kot po povprečni Kahnovi tekmi ).
A6 pa je dobil 5 *****. . Še večja sramota za Bavario.![]()
andrej777 je napisal/-a:Pa tut če 5-ko pogledate na sliki mi zgleda kr v dobrem stanju. Največ pik je izgubil na zaščiti pešcev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov