maniac je napisal/-a:jst bi pa raj hondo, ker bo z njo zihr manj stroškov..
sm že mel novga golfa (IV) pa sm bil skoz na servisu-mislim,da je bla še zastava bolj zanesljiva prvih par let!!!
pa še bolj radikalna se mi zdi...in tista prestavna ročica se mi dopade zelo.
maniac je napisal/-a:jst bi pa raj hondo, ker bo z njo zihr manj stroškov..
sm že mel novga golfa (IV) pa sm bil skoz na servisu-mislim,da je bla še zastava bolj zanesljiva prvih par let!!!
pa še bolj radikalna se mi zdi...in tista prestavna ročica se mi dopade zelo.
andrej777 je napisal/-a:VTEC je res dobr sistem in dela svoje. Pa saj že to nekaj pove da je primerljiv z golfom 2.0 z turbino. No prozaprou ga še ponekod nese pa čeprav ma veliko manj navora pri veliko višjih obratih.
Glede kvalitete in uzdržljivosti pa itak honda nese VW. Ne rečm da je wv slab samo honda ve kaj dela. Je že tolk različnih mašin,motorjev,agregatov in vsega nardila da vejo kako se dela.
kobreti je napisal/-a:Golf je 200kg težji!!!!Ima pa res vse kaj si zaželiš kot kupec!!!
Brez teh 200kg bi bli rezultati na starni golfa!!!!
Tak ,da al hočeš goli avto brez vsega al pa avtek z fajn opremico pa se še vedno lahko kosaš za marsikatero hondo in podobnimi!!
Sem pa prepričan ,da bo možno tud pri GTI-ju naročit kako še boljše podvozje!!!
Suljo je napisal/-a:kobreti je napisal/-a:Golf je 200kg težji!!!!Ima pa res vse kaj si zaželiš kot kupec!!!
Brez teh 200kg bi bli rezultati na starni golfa!!!!
Tak ,da al hočeš goli avto brez vsega al pa avtek z fajn opremico pa se še vedno lahko kosaš za marsikatero hondo in podobnimi!!
Sem pa prepričan ,da bo možno tud pri GTI-ju naročit kako še boljše podvozje!!!
Ja ampak pol nevem kaj ti bo GTI (če bi biu standardn Golf nebi nč reču) če morš pa podvozje menjat če hočš iz auta še kej več iztisnt kokr pa iz čist serijskegaUpam da razumete kaj hočm povedat. Recimo pr Hondi ni treba nč dodelavat/predelavat je že čist serijska bomba
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov