bi prov pasal spet po dolgmu cajtu spet mal bluzit

glej da naus

marsal_tito je napisal/-a:Mene pa zanima kje lahko naredim zložljiv ključ za Golfa IV, sicer nimam daljinskega centralnega zaklepanja in ga tudi ne rabim, ampak imel bi sam zložljiv ključek! Kje, cena?
RS-fan je napisal/-a:marsal_tito je napisal/-a:Mene pa zanima kje lahko naredim zložljiv ključ za Golfa IV, sicer nimam daljinskega centralnega zaklepanja in ga tudi ne rabim, ampak imel bi sam zložljiv ključek! Kje, cena?
kupi renoja dobiš ne ključ temveč kartico!!!![]()
![]()
LP miha
RS-fan je napisal/-a:marsal_tito je napisal/-a:Mene pa zanima kje lahko naredim zložljiv ključ za Golfa IV, sicer nimam daljinskega centralnega zaklepanja in ga tudi ne rabim, ampak imel bi sam zložljiv ključek! Kje, cena?
kupi renoja dobiš ne ključ temveč kartico!!!![]()
![]()
LP miha
Neo32 je napisal/-a:uh jest sm spet pozabu uprasat, pa zgleda da je Bertone to naredu namest mene![]()
sam zgleda da nismo nc novga zvedl, bi blo treba pridt v kontakt z firmo k dela surove kljuce, samo kako?
drgac mi je pa od renoja kartica tko brezvezna, sm imu en tedn na uporabi megane pa se mi je tista kartica tko zasrala...
Neo32 je napisal/-a:uh jest sm spet pozabu uprasat, pa zgleda da je Bertone to naredu namest mene![]()
sam zgleda da nismo nc novga zvedl, bi blo treba pridt v kontakt z firmo k dela surove kljuce, samo kako?
drgac mi je pa od renoja kartica tko brezvezna, sm imu en tedn na uporabi megane pa se mi je tista kartica tko zasrala...
rok46 je napisal/-a:Neo32 je napisal/-a:uh jest sm spet pozabu uprasat, pa zgleda da je Bertone to naredu namest mene![]()
žepe si spucej pa ne bo zasrana![]()
LP
Neo32 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:Neo32 je napisal/-a:uh jest sm spet pozabu uprasat, pa zgleda da je Bertone to naredu namest mene![]()
žepe si spucej pa ne bo zasrana![]()
LP
jah pa ne tko
tko, da jo ne maram vec, stekas?
Voith je napisal/-a:kartica je kr neki, se vseen je 5x bol zanesljiv kljuc :P
sam najbol je pa pomoje od mercke ir kluckartico poje
speedfight je napisal/-a:Voith je napisal/-a:kartica je kr neki, se vseen je 5x bol zanesljiv kljuc :P
po čem sklepaš??? ti neuki gospodič!!! v čem pa je ključ 5x boljši??? v tem da ti vse žepe po hlačah raztrga?!?!
rok46 je napisal/-a:Voith je napisal/-a:kartica je kr neki, se vseen je 5x bol zanesljiv kljuc :P
ja kwa pa je kartica al pa nawadno centralno druzga kukr IRitq d je na dotik najjače, maš lpo kartico sam v žepu pa se sam dotakneš kluke pa se samo odpre al jo maš pa enostavno sam v žepu in se na določeni oddaljenosti samodejno odklenejo vrata ( tko k ma npr.: RENAULT )
... pa kak merđo kak merđo ljudi moji :P
![]()
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov