Slide je napisal/-a:Vsi gledate najbolj črn scenarij...Jaz sem z 18 leti vozu tud od fotra A4, pa ga nism nikdar in nikoli na nobenmu parkplacu nikamor naslonu...zakaj bi ga le, pa nisem noben vozniški fenomen biu da nou pomote![]()
Glede BMW in zadnjega pogona sem pa že povedal da ima DSC ali pa vsaj ASC+T in mali tega, da ima avto zadnji pogon med vožnjo sploh pošinu ne bo, če se ne bo s tipko za izklop igral, tako so že ukročeni današnji BMW-ji...to niso več "2002 tii" časi
Skratka...če je mali nor že zdaj, je res velka verjetnost da se razbije...ampak to velja tako z yugom kot z BMW-jem...
Če ima pa pospravlen v glavi, pol pa bo ostal po vsej verjetnosti avto cel...a ne
_VeNoM_ je napisal/-a:nič ne bi kupu!naj sam gara pa kup kokr eni ostali!pol pa se zihr nov zaletu,zato ker je delu za svoj avto!![]()
![]()
![]()
bla pr men taka lekcija
_VeNoM_ je napisal/-a:nič ne bi kupu!naj sam gara pa kup kokr eni ostali!pol pa se zihr nov zaletu,zato ker je delu za svoj avto!![]()
![]()
![]()
bla pr men taka lekcija
Gemblr je napisal/-a:Ja fino, potrebo po hitrosti. Jaz bi vzel kredite pa kakšnega Ferrarija nabavil in se z njemu peljal na prvi furi...![]()
Dobro premisli, če ne bi kakšni 2 leti počakal, da se malo umiri...
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov