Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Če dec 02, 2004 4:10 pm

če mene vprašaš bi mu kupo kako xsaro 1.6 al pa nekaj takega za miljon pa pol pa ma tiste tri miljone pa pol za naslednji avto ;)
fjuuuunnnnffff pa me ni več

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če dec 02, 2004 4:21 pm

Moj nasvet!!!
Po mojem misljenju bi mu bilo najpametneje kupiti nekaksen manjsi avto kot je Ford KA,Renault CLIO...Pa naj ga zniza,natakne 15 zoll platisca,zatemni okna pa bo glih tako atraktiven z tisim avtom za miljoncek!!! Je le voznik zacetnik in cisto brez izkusenj,sigurno se zna kam nasloniti na parkiriscu...Je pa vsekakor lepo imeti avto za 5.000.000SIT!!!Jaz ti odsvetujem avto kot je BMW,ker ima zadnji pogon-brat pa je brez izkusenj in naj se mu BOG NE DEJ kaj zgodi,bos sebi kasneje ocital!!!Nevem odlocitev je cisto vasa,odluciti se bos moral sam!!!Razloci svojemu bratecu lepo in bo sigurno zastopil!!! :lol: :lol: :lol:

Ne mislim kaj slabega,brez zamere!!!Lep vecer pa srecno pot vam zelim!!!

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Če dec 02, 2004 4:30 pm

pejt na avto.net....vpiš ceno do 3 miljone.....zber si avto
pol boš dau 300000 za registracijo....pa 700000 za musko....pol ti pa oziroma mu ostane še miljončk.....ki ga bo po novem letu zlo hitr policajam odštel glede na to da ma potrebo po hitrosti :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če dec 02, 2004 4:32 pm

Vsi gledate najbolj črn scenarij...Jaz sem z 18 leti vozu tud od fotra A4, pa ga nism nikdar in nikoli na nobenmu parkplacu nikamor naslonu...zakaj bi ga le, pa nisem noben vozniški fenomen biu da nou pomote ;)
Glede BMW in zadnjega pogona sem pa že povedal da ima DSC ali pa vsaj ASC+T in mali tega, da ima avto zadnji pogon med vožnjo sploh pošinu ne bo, če se ne bo s tipko za izklop igral, tako so že ukročeni današnji BMW-ji...to niso več "2002 tii" časi ;)
Skratka...če je mali nor že zdaj, je res velka verjetnost da se razbije...ampak to velja tako z yugom kot z BMW-jem...
Če ima pa pospravlen v glavi, pol pa bo ostal po vsej verjetnosti avto cel...a ne :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če dec 02, 2004 4:36 pm

kupte auto za 2-3 miljone, pod 150 konji, pa mau večji od cliota - stilo, golf 4....
1. ne bo mogu lih preveč dirkat
2. dnarja ostane dost za tuninig in stayling
3. če ga razbije stroški ne bojo tolk zlo velki

auto more bit tolk varen da se on lih ne poškoduje v njem, ampak ne spet tolk velk, da bo meu občutek varnosti in pelu full gas
sicr bo pa k vzgoji pomagu nov zakon, če mu seveda familja ne bo plačvala kazni
aja pa če bo mogu benz sam zaslužt tud ne bo razmišlu o kšnem turbincu, ampak kšnem dizlu
podpis

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Če dec 02, 2004 4:42 pm

Slide je napisal/-a:Vsi gledate najbolj črn scenarij...Jaz sem z 18 leti vozu tud od fotra A4, pa ga nism nikdar in nikoli na nobenmu parkplacu nikamor naslonu...zakaj bi ga le, pa nisem noben vozniški fenomen biu da nou pomote ;)
Glede BMW in zadnjega pogona sem pa že povedal da ima DSC ali pa vsaj ASC+T in mali tega, da ima avto zadnji pogon med vožnjo sploh pošinu ne bo, če se ne bo s tipko za izklop igral, tako so že ukročeni današnji BMW-ji...to niso več "2002 tii" časi ;)
Skratka...če je mali nor že zdaj, je res velka verjetnost da se razbije...ampak to velja tako z yugom kot z BMW-jem...
Če ima pa pospravlen v glavi, pol pa bo ostal po vsej verjetnosti avto cel...a ne :?

Ne gledam crnogledo!!!Samo poglej kaksna je stvar,jaz vozim ze tri leta avto od domacih(hvala bogu nikoli nic slabega nisem storil)sam ne prevec divjam,ker s normalnim avtom niti ne mores nevem kaj izvlecti!!!Ce bi pa meni doma kupili avto za 5.000.000 milijonov pa nevem kako bi se koncalo!!!Sam se ze vozli z BMW-jem ki ima od DSC...pa sem ze tudi pometal po cesti in z velik srece se obdrazal na sesticsu!!!Tako da je treba paziti neglede kaj ima avto od prostizdrsavanja,abs,...Fant je star 18 let,mislis da pametno razmislja kot ti,ali nevem kdo!!!Jaz osebno ne divjam,on pa mogoce bo kar je tudi ze brat napisal da ima zeljo po hitrosti!!!Nisem rekel naj mu kupijo Renault 5,Yugeca,Zastavo 101,ampak naj mu kupijo za zacetek nek bolj normalen avto...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če dec 02, 2004 4:52 pm

Golfa2 dizla, bolj bo tiso manj bo slo :D , manj moznosti da se zakolje ;)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če dec 02, 2004 5:02 pm

nič ne bi kupu!naj sam gara pa kup kokr eni ostali!pol pa se zihr nov zaletu,zato ker je delu za svoj avto! ;) ;) ;)

bla pr men taka lekcija 8)

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Če dec 02, 2004 5:15 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:nič ne bi kupu!naj sam gara pa kup kokr eni ostali!pol pa se zihr nov zaletu,zato ker je delu za svoj avto! ;) ;) ;)

Ne delaj cloveku krivice,naj mu ga kupijo,mogoce si ga pa zasluzi!!!Brez zamer ne mislim kaj slabga!!!Naj mu pa kupijo nek normalen avto dasi nebo kaj storil,ne!!!Jaz mu ga privoscim,ceprav jaz nisem ta da mi bodo doma kupili,saj tudi sam delam-varcujem za nakup avtomobila(BMW E-36 320i)spomladi ce bo vse po sreci!!!

Uporabniški avatar
Festngar
Nov uporabnik

Napisal/-a Festngar Če dec 02, 2004 5:20 pm

S kakimi fičkoti ali yugoti vrjetn ne boš mel kšne velike sreče ker jih je pr ns že zelo malo,ti pa priporočam kšn čist tko na easy avto(npr. R5,Clio 1,P106,...),tko da mal potrdiš svoje vozne lastnosti,potlej boš pa že vido kak ti bo šlo,če boš dobr pr dnarju lahko kej novejšga in močnejga,če si pa bl umirjen kr se te smeri tiče si boš pa že sam kej nornalnega ubodu
Moje prvo prevozno sredstvo je bla pa volovska vprega,druga je bla konjska vprega,nato sem clo tolk dnarja skupej spravu da sem si kupil preljubega Fićkota(v katerega se mi je po cca.6ih mescih en vol zaletu,tak vidte,zdaj sem pa spet na vpegi..
Edino za v oštarijo in za v gmajno imam ferrarija(traktor-da ne bo kake pomote)me pa gvera že celih19 let 8) :)
Born to be wild

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Če dec 02, 2004 5:33 pm

jst bi tako reku...če bo brat sam plačal avto, registracijo servise itd...pol naj si kupi kar hoče, če bota pa mami pa ati financirala, je najbolje, da kupi nekaj za 100.00 sit, recimo ax, r5, Yugo :lol: ...ker ga itak ne bo čuval niti šparal, tako, da je škoda nekaj dobrega kupovat, ker bo itak sfukal avto...ker dokler ne daš sam dinarja :twisted: ...ne znaš cenit to kar maš :twisted:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če dec 02, 2004 5:59 pm

Sam si ga naj zasluži in kupi, da bo znal ceniti kar ima :!:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če dec 02, 2004 6:16 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:nič ne bi kupu!naj sam gara pa kup kokr eni ostali!pol pa se zihr nov zaletu,zato ker je delu za svoj avto! ;) ;) ;)

Se strinjam. Naj si malinovec kupi avto z lastnim denarjem, magari avto za par 10tisoc, pa bo znal cenit zadevo, pa se sparal jo bo.

Ce pa so mamice pa ateki tako radodarni pa naj bojo.
lp

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Če dec 02, 2004 6:16 pm

sej nas boli k... kaj bo mož kupu no...jst samo pravim, da dokler sam ne daš $$$ ne znaš cenit!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če dec 02, 2004 6:22 pm

Če že ima priložnost in lahko izbira... naj si kupi pač kar mu srce poželi. Že možno da si mogoče ne zasluži takega avtomobila ker ga nebo cenil itd... sam koji falus je to zdej to vaš problem? Pač bo še en k****n več z avtom, ki mu ga je kupil očka. :?

Jst če bi izbiral, bi vzel A3ko ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

darwin
Uporabnik

Re: Avto za 18. letnega mulca... katerega se najbolj splača?

Napisal/-a darwin Če dec 02, 2004 6:29 pm

Gemblr je napisal/-a:Ja fino, potrebo po hitrosti. Jaz bi vzel kredite pa kakšnega Ferrarija nabavil in se z njemu peljal na prvi furi... :evil:

Dobro premisli, če ne bi kakšni 2 leti počakal, da se malo umiri...

Ja juhej, boš pa še dve leti počakou, se bo pa pol zdivjou. Kera razlika. Al pa se bo tiste dve let vozu s fotrovim avtom, pa bo unga arzbov. Spet bolš.

Nej pač uzame tist avto, k je njemu pač najbl ušeč, pa da se bo z njim rd vozu. Če bi bil to avto zame, pol bi vzel limuzino srednjega razreda z dizelskim motorjem in avtomatskim menjalnikom.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če dec 02, 2004 6:35 pm

yogo je napisal/-a:ker dokler ne daš sam dinarja :twisted: ...ne znaš cenit to kar maš :twisted:

ja itak :roll: kok so eni pametni
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če dec 02, 2004 6:40 pm

I was a creep once :P

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če dec 02, 2004 6:46 pm

hja nimam kj druzga rečt kokr sm to : blagor se enim...na razpolago 5 mio in btk...hja enim je lepo,pa si lahko prvoščjo,in če si že lahko,zakaj si nebi? kle brezveze govorite pa nakladate s starimi jajci k ga itq ne bo kupu,pa če je nawem kaj,k če ma tolk dnarja,bi mu blo to prvo kot prvo izpod časti,pa tud usedu se neb vanga,zato brezveze govorite d ni vredno,če bo razbu bo pa razbu,pa se bo pol lahko zamislu ewo pa je šlo 5 mio u PM...kup si naj dobr avto,če se le da...jst bi itq kupu alfo 156,al pa 147,k sm alfa fan,drgač bi si pa tud jst omislu kakšnga bmw-ja 320 pa coupe itq,pa ene 18 col felge gor pa si taveč car.pičke bojo padale nanga ku hruške z drevesa ku jih medved trese.to je 1x1!! s tem da bo pa od fotra avto vozu,pa tud nč ne spremeni,k ga ne bo vozu nč drgač kukr bi svojga...če je pametn,bo vedu d je kle 5 mio u igri,pa bo pametno vozu,pa prtisnu tam kjer bo lahko...kakšn bmw 525 al pa 530D tud ni slaba zamisu,če so mu ušeč dolgi avti,na koncu je pa itq odločitev njegova...no pa prosm pol powej kaj ste kupil d se bo lahko foušarija še naprej razvijala ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če dec 02, 2004 6:49 pm

honda s 2000,Mazda Mx5, Audi 1.8 T, BMW 850, kkr rabljen Porshe itd...
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov