Debate, ki niso vezane na ostala področja...

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So dec 04, 2004 10:10 pm

TITan je napisal/-a:Če se pr nas kdo prtož da smo mu brisalce pobral mu rečem da je to mularija tuki okol, al pa narkomančki (pa pokažem na razbito šajbo na mojem avtu). Mu pa ponudim druge brisalce za 1k SIT če hoče :twisted:

Biznis ti po mojem laufa tako dobro, da bi lahko odprl podruznico... :EE

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 So dec 04, 2004 10:11 pm

nevem on je še zmeri tm, jst grem pa kmal na žur!
Boli me neki se bom že spomnu, sam škode mu pa nebom delal!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So dec 04, 2004 10:13 pm

der_Alte je napisal/-a:@dejan84: mi je popolnoma jasno, da so tečni. Pri nas tudi parkirajo, da bi jih @{$%&#!!.... :evil:

Itak so zgleda vsi nepismeni. Pa lepo piše na začetku ulic "Dovoljeno za stanovalce" zraven znaka za prepovedan promet.

Ja pa mi ti povej, kje naj pol parkiram, če pa ni nikjer v bližini možnosti parkirat. Parkirišča so itak že polna, pa tudi predraga za plačevat (kako naj si študent brez dohodkov privošči 10urno parkiranje na parkirišču po 200sit vsak dan, ko pa že za benz ne uspem čez mesec sku spravt) in druge varjante kot pa parkirišča ob blokih ni!

Nej zrihtajo eno dovolj veliko parkirno hišo v centru mesta, pa da je zastonj, pa ga z veseljem tam pustim in naredim 3km peš do faxa, sam da mam pol mir!!!
Zadnjič spremenil dejan84, dne So dec 04, 2004 10:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI So dec 04, 2004 10:13 pm

poklič copse in naj mu dajo kazen za nepravilno parkiranje - tko sm jst naredu
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So dec 04, 2004 10:17 pm

ali se pa preprosto obesi na hupo ;)

pa pojdi to delat 20-30 min pred planiram odhodom na žur.

p.s: al pa poklič amzs pa reč da s tvojim avtekom nekaj ni uredu pa naj ti ga odpeljejo :P

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 So dec 04, 2004 10:18 pm

pomoje bi šou ob 11.00 vn, poklicu murjo, jih čakal najmanj 2 uri, pol pa vrjetn kr dam spat k bi me zihr minl da grem še kam...

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 So dec 04, 2004 10:20 pm

kljuko bom vn potegnu pa sam rikverc a?(JOKE)

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko So dec 04, 2004 10:24 pm

Škode ne delat!!!
tko kot je dejan reku!!!Ne naredi tistega, kar nočeš da se tebi zgodi!!!

Lohk pa mu spustiš gumo(itak je verjetno nav znal zamenjat in bo klical amzs)
Al pa kot je lenivec reku, kako nalepko na šajbo
Al pa poklič pajka,al pa kapse......

poznam enga modela, ki mu je en vsak dan zaparkiral vhod na dvorišče in ni mogu ven! mu je prvi dan pustu sporočilo, drug dan model isto parkira, mu spet napiše(ti bom gume spustu), tret dan model isto parkira in mu jih res spusti!
Četrt dan SPET model zaparkira vhod :shock: ! Se je temu tipčku strgal in mu je vse 4 gume prerezu!
no drug dan je bil avto zopet tam , ampak 4 metre naprej in ne na vhodu :twisted:
če ne gre zlepa gre pa zgrda!

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 So dec 04, 2004 10:26 pm

pa sj sm napisal JOKE

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko So dec 04, 2004 10:31 pm

imilet1 je napisal/-a:kljuko bom vn potegnu pa sam rikverc a?(JOKE)

čeprov eni bi si to direkt zaslužili!!! :evil:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So dec 04, 2004 10:34 pm

imilet1 je napisal/-a:mislm da je en volvo, tko da ga bo težko odstranit ročno!!!!!!!!!!!!!

pozvon po vseh stanovanjih in vprašaj od koga je volvo!pa bojo vsi pol jezni ;) ;)

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 So dec 04, 2004 10:37 pm

pomoje da bom kr doma ostal,pa nebo žurke.... sam listek:nauči se parkirati mu bom pa kar zdj dol nesel!)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So dec 04, 2004 10:44 pm

imilet1 je napisal/-a:pomoje da bom kr doma ostal,pa nebo žurke.... sam listek:nauči se parkirati mu bom pa kar zdj dol nesel!)

al pa vzem taksi ;) , ne mi rečt, da ne greš na žur zaradi tega :roll:

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So dec 04, 2004 10:44 pm

imilet1 je napisal/-a:pomoje da bom kr doma ostal,pa nebo žurke.... sam listek:nauči se parkirati mu bom pa kar zdj dol nesel!)

naj ti en k****n ne pokvari žura....
;)
Zadnjič spremenil CST™Golfy, dne So dec 04, 2004 10:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo So dec 04, 2004 10:44 pm

No ker živim blizu TITan-a je pr nas parkiranje obup vsi letijo parkirat v dve ulci zdraven bolnce, tako da mi je začel najedat in sm začel pisat listke ker sm pa opazu da eni ne znajo odnehat sm uzel wd40 in prešprical prvo in zadnjo šajbo vsakmu k je parkiru dvakrat na enmu mestu, čeprav sm lepo napisu da ne!

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So dec 04, 2004 10:47 pm

BY_JOVICH je napisal/-a:No ker živim blizu TITan-a je pr nas parkiranje obup vsi letijo parkirat v dve ulci zdraven bolnce, tako da mi je začel najedat in sm začel pisat listke ker sm pa opazu da eni ne znajo odnehat sm uzel wd40 in prešprical prvo in zadnjo šajbo vsakmu k je parkiru dvakrat na enmu mestu, čeprav sm lepo napisu da ne!

Mastna fora... :EE A potem niso vec tam parkirali? :D

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So dec 04, 2004 10:54 pm

Doma smo imel velikrat probleme s tem. Obstaja veliko načinov kako se reši zadeva.
Moj potek:
1. Pogledam če ima alarm in ga mal zaguncam da zadeva tuli.
2. če nima alarma ima moj avto še zmer trobljo
3. Če ni nič ga porinem stran. Če avto nima ročne zategnjene, ga lahko dva povprečna moška še vedno odrineta stran(pač porivata avto in ob tem vrtita še mašino, menjalnik,...)

Če bi se mi pa mudil in nobena izmed zgornjih metod ne deluje, mu pa brez problema razbijem šipo dam v ler in odrinem avto. Bo pač plačal tistih 10 jurjev za šipo, po popravilu pa se mu ne bo nič poznalo.

Za tiste, ki bi pa poškodovali lak oz naredil kakršno koli škodo, ki je ni mogoče več odpraviti: Sam upejte da ne naletite name. Se slabo piše vam, vašmu avtu, vaši ženi, vaši hiši, psu, tašči, sosedi,... To bi sam butu!!!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne dec 05, 2004 1:08 am

K je govora o zaparkiravanju sm se spomnu kaj se je zgodil kšn tedn nazaj.grem jst u štacuno in pred štacuno parkirplac valda.in glih vidm eno gospo srednjih let kako se kobaca u svojga polota da bo šla rikverc s parkirplaca na cesto.je mela pa to nesrečo da je nekdo pustu ob cesti avto in očitno nekam skoču.avto je mel pržgane vse štir žmigavce pa pod lampo je biu.una teta je bla pa rahlo zaparkirana.če bi se mal potrudla bi lahko vn pršla.nism še skadiu čikca in stojim pred štacuno pa gledam kako bo vn pršla.pol pa vidm da se zadi pržgejo bele luči in ženska pohod gas in prbije u zadn konc unga avta in ga mal premakne njo je pa kr naprej odbil.jst pa sam :shock:
človk bi mislu da je pokapirala da ji nekdo oz.nekaj preprečuje da bi zapelala na cesto.ampak ne.spet se zasvetjo bele lučke in spet gas rikverc tko da jo spet mal naprej odbije.pol je pa očitno poštekala da je neki narobe in pride vsa zmedena vn kva hudiča se dogaja.
tko da kadr koga zaparkerate morte vedt da tvegate da vs un ne bo opazu

lp

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne dec 05, 2004 1:27 am

še tole napišem. ponavadi zaparkirajo ali pa prižgejo 4 žmigle in pustijo avto stat na nepreglednem delu ceste ali ovinku najbolj indolenti vozniki/ce. če si tako parkiranje privoščijo (ker dobro vejo da so nepravilno parkirali in da s tem posledično ogrožajo tudi druge) naj tudi "sprejmejo", če jim kdo pač poškoduje avto.

kljub vsemu pa če te že nekdo zaparkira je lepo, da pusti na armatuki (svoji seveda) na veliko napisano svojo telefonsko številko v primeru, da pride umaknit svoje vozilo, če bo sila. sam to je redkost...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne dec 05, 2004 1:39 am

Jst se strinjam s tem, da se NIKOLI ne sme nikogar zaparkirat! In tega se vedno drzim. Raje 1 km prepesacim, kot da bi nekoga zaparkiral. Na falus mi gre pa, ko vedno bolj opazam da se folk buni in dela razne pizdarije, ko se nekdo parkira na "njegov" parking! Ma j***m ti mater milo, kaj koji falus mi bos ti govoril da je to tvoj parking! Ce pridem nekam na obisk mam lih tko pravico parkirat tam kot ti, pederuh zahojen. Se mi je enkrat zgodilo, da je prisla punca k meni in seveda parkirala pred blokom in ko je sla domov, jo je en k****n iz bloka direkt zaparkiral. Sem sel do njega in mu mislil jebat vse po spisku, pa se kao druzinski kolegi. d**** prfuknen! Itak je pa zemljisce od obcine in se nima noben pravice bunit, da pa to je moj parking in nebo noben drug parkiral tam. Pa k mi govorijo punce na sihtu, k so parkirale pred nekaterimi bloki pa so dobivale cele juzne na haube al pa sosed, ki je enkrat parkiral pred sosednjim blokom, ker je bilo pred nasim pac polno in je dobil nek zvarek od olja in ne vem kaj se vsega na barvo, pa se je to pol zazgalo na lak itd... bolano! Mislim ce gre nekdo v sluzbo al pa v bolnico in je tam frej... jebiga, sej nebo tam 3 dni parkiran. Sej je bil FREJ parking zaboga. Jst se pac ne bunim ce je moj parking zaseden, ker vem da pac ni moj in grem drugam parkirat. V Ljubljani je to kronicni problem, sam pejte se pizdit na mestne svetnike pa njim premikite pa sesuvite avtomobile! Jst sm si pac omislu garazo in placujem najemnino, da nimam takih traum.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov