ter gas pedalo dvignit

Avalon je napisal/-a:Men neki ni jasn, če je on pelu po nasprotnem pasu, kako da ga nsproti vozeče vozilo oz voznik/ica ni opazila in se izognila trku??? Ne sam res nesreče pri nas so vsak dan bolj čudne prav zanima me kakšna bo naslednja.
Nejko87 je napisal/-a: ... pol sta okol 4h s frendom nehala delat (kelnart u ljubljani) pa sta ša na per. on je bil rahlo vinjen tko da mu je frend reku da ga lahko zapelje k je dost kapsou po cest.
on je pa reku... bo že Mile ne skrb bom že pršu dam. (spil je 2 pira pa 0.3 viskija)
......
......
... dodatek: kolikor je men znano je zaspal za wolanom.
Pug! je napisal/-a:Ne vrjamem v usodo in vse tiste bullshit zadeve, sam hvala kurcu, da sm jo odnesu brez praske oziroma brez khm...
Nejko87 je napisal/-a:to je bil od mojega frenda best frend. oziroma je bil boter frendowega otroka.
njegowa punca je noseča, rok ima 14.1. tko d otrok nebo nikol widu očeta.
je bilo pa tko...
fotr ga je poklicu da pride u soboto z avionam k nemu (žiwi namreč w srbiji) on se je zmenu da bo drug termin delou, tko da je imeu šiht zwečer (prejšni) pol ga je foter klicu da pride u ponedeljek, pa je ta reku ah k*** če sm že spremenu termin bo pa tko...
pol sta okol 4h s frendom nehala delat (kelnart u ljubljani) pa sta ša na per. on je bil rahlo vinjen tko da mu je frend reku da ga lahko zapelje k je dost kapsou po cest.
on je pa reku... bo že Mile ne skrb bom že pršu dam. (spil je 2 pira pa 0.3 viskija)
mile mu je reku prow ane pol pa pjd, in pol tole.
tko da alkohola je blo premau pomoje da bi zarad tega počl.
ne oprawičujem njegowega dejanja, ampak rawno se je umiril, si opremil stanowanje, dobil resno punco, pričakowal otroka tko da...
na začetku žiwljenja
ps: biu je prjazn, dobr člowek.
škoda ga je blo.
dodatek: kolikor je men znano je zaspal za wolanom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov