Debate, ki niso vezane na ostala področja...

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne dec 05, 2004 6:21 pm

brez alkohola in drog pa bo

ter gas pedalo dvignit :(

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne dec 05, 2004 6:26 pm

Ja, pa predvsem brez objestnosti!! :x

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne dec 05, 2004 7:06 pm

Tist filozofiranje o usodi in naključjih.....
Usode ni...... naključja ne obstajajo..... vedno obstaja logična razlaga....
To je moja filizofija.... in čist vse kar se je do zdej zgodl sem uspel dokazat s to teorijo....
Finta je sam u tem da moraš poznat dost dost razlogov zakaj se je sploh kaj zgodlo.
O nesreči ne morm govorit ker ne poznamo razlogov.... lahk da se je voznik neki spomnu... lahk je delal samomor..... itd..
Tist o ceglu bi pa že lahk razpravljal....
Rečmo greš pod streho in ti pade cegel na glavo.... na vprašanje ZAKAJ se je to zgodlo ravno tebi.... tega odgovora ni.Enostavno, ker če vzamemo padanje cegla kot začetek sveta..... pozna kdo odgovor ZAKAJ se je svet ustvaru? (logično in pa znanstveno razlago prosim ne mi nekih religij tle poleg mešat)... odgovora ne ve nihče.
Če poznamo dejstva..... verjetnost kdaj se bo tist cegel odlomu, verjetnost da bomo u tistem trenutko ravn mi spodaj, hitr pogruntamo da verjetnost obstaja.. torej je že to dovolj točn približna razlaga da je le možnost da dobimo tist cegel na glavo.
Vse pa je odvisno od posameznika (kao bo reagiral, kak se bo znašel u kakem trenutko..) Sem preživel že dve kr hudi nesreči (hvalabogu brez posledic) in sem okol tega dost dost premislu.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Gost

Napisal/-a Gost Ne dec 05, 2004 8:52 pm

Ste gledali 24ur povedali so da je voznik zapeljal na drugi vozni pas in nasproti pripeljal črn ford in bum bum pa jih ni bilo vec, zdaj pa dajmo ugibat kaj bi blo ali je voznik zaspal ali droge ali alkohol vglavnem blo je kar je blo. :x :x :x

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne dec 05, 2004 9:33 pm

Men neki ni jasn, če je on pelu po nasprotnem pasu, kako da ga nsproti vozeče vozilo oz voznik/ica ni opazila in se izognila trku??? Ne sam res nesreče pri nas so vsak dan bolj čudne prav zanima me kakšna bo naslednja.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne dec 05, 2004 9:36 pm

Avalon je napisal/-a:Men neki ni jasn, če je on pelu po nasprotnem pasu, kako da ga nsproti vozeče vozilo oz voznik/ica ni opazila in se izognila trku??? Ne sam res nesreče pri nas so vsak dan bolj čudne prav zanima me kakšna bo naslednja.

In kaj če mu je zapelu DIREKT pred avto. Verjetno res ni bil slep in če bi un to naredu že en km prej, bi se mu mogoče izmaknil. :roll:
Drgač pa piše, da je poskušal... :roll:

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Ne dec 05, 2004 9:51 pm

VSE PA LE NI TAKO ČRNO....

http://lepotica.dneva.com/

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne dec 05, 2004 10:00 pm

ko jih j**e najs e divjaki pobijejo če jim je do tega, sam žal mi je tegale v Fordu ko se je čist normalno pelu.Tista budala z Astro se pa ziher ni pelu 90, ker je auto čist zmučkalo, pa še ravna cetsa je bla tako da domnevam da je ded kr tišu.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne dec 05, 2004 10:34 pm

to je bil od mojega frenda best frend. oziroma je bil boter frendowega otroka.
njegowa punca je noseča, rok ima 14.1. tko d otrok nebo nikol widu očeta.
je bilo pa tko...
fotr ga je poklicu da pride u soboto z avionam k nemu (žiwi namreč w srbiji) on se je zmenu da bo drug termin delou, tko da je imeu šiht zwečer (prejšni) pol ga je foter klicu da pride u ponedeljek, pa je ta reku ah k*** če sm že spremenu termin bo pa tko...
pol sta okol 4h s frendom nehala delat (kelnart u ljubljani) pa sta ša na per. on je bil rahlo vinjen tko da mu je frend reku da ga lahko zapelje k je dost kapsou po cest.
on je pa reku... bo že Mile ne skrb bom že pršu dam. (spil je 2 pira pa 0.3 viskija)
mile mu je reku prow ane pol pa pjd, in pol tole.
tko da alkohola je blo premau pomoje da bi zarad tega počl.
ne oprawičujem njegowega dejanja, ampak rawno se je umiril, si opremil stanowanje, dobil resno punco, pričakowal otroka tko da...
na začetku žiwljenja
ps: biu je prjazn, dobr člowek.
škoda ga je blo.
dodatek: kolikor je men znano je zaspal za wolanom.
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Ne dec 05, 2004 10:50 pm

metallic je napisal/-a:pišuka, moj prvi avto ne bo clio, ampak hummer!!!!

Ma ne, a nismo rekli, da je Smart varnejsi? :ue

Sorry, malo heca, da ne bo zamere... ;)

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Ne dec 05, 2004 10:51 pm

Nejko, moje sozalje! :(

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne dec 05, 2004 10:53 pm

hwala. drugač pa prosm ne sožalja pisat k sm ga sam tko na widez poznou, frenda je pa kr potolkl.
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Po dec 06, 2004 12:57 am

Nejko87 je napisal/-a: ... pol sta okol 4h s frendom nehala delat (kelnart u ljubljani) pa sta ša na per. on je bil rahlo vinjen tko da mu je frend reku da ga lahko zapelje k je dost kapsou po cest.
on je pa reku... bo že Mile ne skrb bom že pršu dam. (spil je 2 pira pa 0.3 viskija)
......
......
... dodatek: kolikor je men znano je zaspal za wolanom.

žalostna zgodba ... :huh:

... ampak izjava da je samo mal spil :roll: ... pr dveh pirih in viskiju ... včasih smo temu rekl betoniranje ... pa še iz nočne je šel ... ne delat teh stvari za nepomembne

lepo da zagovarjaš znanca ... ampak razlogi nesreče so potem jasni ... s tragičnim koncem ...

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Po dec 06, 2004 7:28 am

Ja, kombinacija utrujenosti in alkohola je spet povzročila bizarno in nepotrebno napako, ki je še posebej tragično udarila v mlado družino.

Dejmo se vsi skup malce zamislit. Mislim, da težko dojamemo težo take tragedije. Poskusimo se kej naučiti na teh napakah in dejmo že enkrat voziti po pameti.

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van Po dec 06, 2004 10:06 am

Ja, zdej bo pa hudič definirat, ker ni bila hitrost kriva. Pa najlažje se je
nanjo zgovarjat.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po dec 06, 2004 11:26 am

Tam je zaspalo že toooolk ljudi. MED DRUGIM TUD JST!!!

Cesta je pregledna, ravna, najbl naizi za vozit. Malo trese, mal toplo v avtu, lepa muzika. Js sm se zbudu k sreči na svojem pasu. Moj bratranec na njivi 1 meter mimo kapelice pri 100kmh.

Tud jst bi bil lahko tam.

BTW, ta človek ni delal samomora, ker ga ni mel za kaj, drugič bi si pa malo večji šlepar vzel za nasprotnika.

Sedaj pa še huda zanimivost:

Nekaj dni nazaj, v petek, sem se po tej isti cesti peljal v LJ. Govoril sem po telefonu z _BANDIT_om, ko mi kar naenkrat nasproti skoraj popolnoma na moj pas zapelje šlepar. Js sm vidu sam tiste ogromne luči. V trenutku sem odvil in šel MIMO PO LEVI STRANI CESTIŠČA, PO BANKINI, ker ni bil čist na pasu. Telefon sem vrgel po avtu, ko sem se zavedel sem imel hitrost 95kmh. Torej - šel bi čelno v šlepar. Adijo jst.
V špeglu sem videl potem šleparja, ko se je voznik zbudil in je sunkovito zapeljal nazaj na pas, da je rešil naslednji avto.

Ne vrjamem v usodo in vse tiste bullshit zadeve, sam hvala kurcu, da sm jo odnesu brez praske oziroma brez khm...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po dec 06, 2004 12:47 pm

Pug! je napisal/-a:Ne vrjamem v usodo in vse tiste bullshit zadeve, sam hvala kurcu, da sm jo odnesu brez praske oziroma brez khm...

al vrjameš al pa ne...mogoče, če ne bi bil tak voznik kot si...bil bil pokojni. eno je usoda in se da le temu izognit, če si to v tistem trenutku sposoben ;) . nekdo drug bi šel čelno in bi svojci lahko rekli...usoda...

supr da si živ drugič pa ne telefonart med tem ko voziš Slika

hehehe 8]

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po dec 06, 2004 12:54 pm

Nejko87 je napisal/-a:to je bil od mojega frenda best frend. oziroma je bil boter frendowega otroka.
njegowa punca je noseča, rok ima 14.1. tko d otrok nebo nikol widu očeta.
je bilo pa tko...
fotr ga je poklicu da pride u soboto z avionam k nemu (žiwi namreč w srbiji) on se je zmenu da bo drug termin delou, tko da je imeu šiht zwečer (prejšni) pol ga je foter klicu da pride u ponedeljek, pa je ta reku ah k*** če sm že spremenu termin bo pa tko...
pol sta okol 4h s frendom nehala delat (kelnart u ljubljani) pa sta ša na per. on je bil rahlo vinjen tko da mu je frend reku da ga lahko zapelje k je dost kapsou po cest.
mile mu je reku prow ane pol pa pjd, in pol tole.
tko da alkohola je blo premau pomoje da bi zarad tega počl.
ne oprawičujem njegowega dejanja, ampak rawno se je umiril, si opremil stanowanje, dobil resno punco, pričakowal otroka tko da...
na začetku žiwljenja
ps: biu je prjazn, dobr člowek.
škoda ga je blo.
dodatek: kolikor je men znano je zaspal za wolanom.

Ja, njegova punca je tik pred porodom...bad :cry:

Drgač je pa zaspal za volanom, tko kot si že ti reku...jeba je zaspan pa zmatran vozt...men skor huj k alkohol-kombinacija obojega pa je smrtna...

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Po dec 06, 2004 1:06 pm

...uh nevarna kombinacija...ce je kelnaru do 4 jue biu zihr mal zmatran, pol pa dva piva in CC cez...to te verjetn uspava total. Lahko tut za vedno :shock:
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito Po dec 06, 2004 5:43 pm

Folk naj pride samo en teden delat na urgenco, pa se bo mal zamislu kaj bo počel na cesti.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov