Debate, ki niso vezane na ostala področja...

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po dec 13, 2004 10:55 pm

vepar je napisal/-a:zakon tudi že zdaj prepoveduje poslušanje preglasne glasbe sm da je kazen 15k sit ;)

nisem bil sigurn :oops:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po dec 13, 2004 11:07 pm

RS-fan je napisal/-a:jebat ga!!! sam tisto o žaljenju clia je bilo pa nekoliko preveč "nefrajersko" kajti tale clio sport je bil tudi top gearov avto leta, oz. najboljši športni avto nižjega razreda!!!

Vse si povedal Miha, ni potrebno vec dodati niti besede ;)
Kaj se kurcijo frajercki v raznih letecih skatlah nizjega cenovnega razreda... sam se tega se manjka, da s svojim foliranjem povzrocijo prometno nesreco in bodo spet nedolzni naj****!!! Supak en, a se pred zenskam tut hval da ma mejhnga, ampak zelo hitrega! :x

Sej zato pa nas caka tak zakon, ker folk ne zna vozit z glavo. Pa koga misli da bo ocaral s tako voznjo? Kvecjem jezo in posmeh... ah nevermind :roll:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Po dec 13, 2004 11:13 pm

:bow Daco :bow ... good ... point well made. :clapclap :clapclap :clapclap
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po dec 13, 2004 11:29 pm

Daco je napisal/-a:
RS-fan je napisal/-a:jebat ga!!! sam tisto o žaljenju clia je bilo pa nekoliko preveč "nefrajersko" kajti tale clio sport je bil tudi top gearov avto leta, oz. najboljši športni avto nižjega razreda!!!

Vse si povedal Miha, ni potrebno vec dodati niti besede ;)
Kaj se kurcijo frajercki v raznih letecih skatlah nizjega cenovnega razreda... sam se tega se manjka, da s svojim foliranjem povzrocijo prometno nesreco in bodo spet nedolzni naj****!!! Supak en, a se pred zenskam tut hval da ma mejhnga, ampak zelo hitrega! :x

Sej zato pa nas caka tak zakon, ker folk ne zna vozit z glavo. Pa koga misli da bo ocaral s tako voznjo? Kvecjem jezo in posmeh... ah nevermind :roll:

Kako vezo ma pa nižji cenovni razred lepo te prosim?
Jaz imam recimo škatlo nižjega cenovnega razreda...pa zato nisem čist nič manj vreden kot ti, sploh pa nimam zato večjega potenciala da naredim nesrečo, ter nisem zato slab niti nevaren voznik...se strinjava??? :?
Poleg tega pa rad vozim hitro...ampak s to razliko, da ne frajarim sredi mesta, ob 2 ali 5ih popoldne kadar je cesta polna prometa, ampak najdem košček ceste, kjer sem samo jaz in avto...tam ne ogrožam nikogar...ali sem zato slab? Pomoje nič slabši kot ti...ki voziš avto nekajkrat višjega cenovnega razreda :?
Če pa misliš da so tisti mamini sinkoti, ki vozijo od ata nove avtomobile za 10m SIT kaj boljši vozniki samo zaradi avta, potem pa res ne vem kje je dober tvoj point :roll:
Ali pa nisem čist dojel tvojega posta :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Po dec 13, 2004 11:32 pm

Slide če je on na to mislu tko kokr mislm da je ga popolnoma podpiram. Logično je da nisi nč večji frajer če maš avto višjega cenovnega razreda sm je pa tud logično da če ti vozš avdija prehitr al pa unota prehitr je večja varjanta da boš z unotom povzroču nesrečo(avte sm dal samo za primer da nau kdo užaljen) ker ma seveda avto višjega razreda tudi boljše zavore,boljšo lego,lažjo vodljivost,hitrejši odziv zavor(ki so sevda boljše... skratka več dnarja več muzke.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Po dec 13, 2004 11:37 pm

Slide falil si point in to cist :mrgreen:
Ni vazno ce mas ti avto, ki je vreden toliko kot moj odbijac al pa karkoli... govoril sem o lokalnih sumaherckih v njihovih super duper turbo skatlah, ki se morajo povsod in pred vsemi pokazati, kako so njihove skatle nadmocne in pustijo vsakogar za sabo in seveda o njihovih gorecih zagovornikih, ker oni so pa ja kul, ker imajo najboljsi avto nizjega cenovnega razreda!!! Tu ni govora o nama, ki rada pritisneva avto, ko to lahko in ogrozava le musice ;)

Uni poklicni sinovi, ki vozijo ocijeve avtomobile vredne 10 mio so pa itak zgodba zase. :?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po dec 13, 2004 11:38 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Slide če je on na to mislu tko kokr mislm da je ga popolnoma podpiram. Logično je da nisi nč večji frajer če maš avto višjega cenovnega razreda sm je pa tud logično da če ti vozš avdija prehitr al pa unota prehitr je večja varjanta da boš z unotom povzroču nesrečo(avte sm dal samo za primer da nau kdo užaljen) ker ma seveda avto višjega razreda tudi boljše zavore,boljšo lego,lažjo vodljivost,hitrejši odziv zavor(ki so sevda boljše... skratka več dnarja več muzke.

Ta zadnja stvar o boljših komponentah je vsekakor resnična!!!...
Ampak jaz mam recimo to srečo da vozim en avto nižjega in en avto višjega razreda...Ampak pri obeh vem kje je meja in vem kako daleč grem lahko, da nobenega ne ogrožam, in to je važno...Problem je v vozniku ki ne ve kje je meja, ne pa v avtomobilu, ki ima recimo švohnejše zavore :? Ti boš nesrečo povzročil v tudi v Audiju ko boš prestopil mejo in ga ne boš več obvladal! Je pa res da ti boljše komponente pridejo prav pri obvladovanju, s tem se pa strinjam :!:
Clio RS pa še zdaleč nima slabših komponent podvozja, zavor ipd. od recimo kakšnega avtomobila višjega razreda...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po dec 13, 2004 11:39 pm

Daco je napisal/-a:Slide falil si point in to cist :mrgreen:
Ni vazno ce mas ti avto, ki je vreden toliko kot moj odbijac al pa karkoli... govoril sem o lokalnih sumaherckih v njihovih super duper turbo skatlah, ki se morajo povsod in pred vsemi pokazati, kako so njihove skatle nadmocne in pustijo vsakogar za sabo in seveda o njihovih gorecih zagovornikih, ker oni so pa ja kul, ker imajo najboljsi avto nizjega cenovnega razreda!!! Tu ni govora o nama, ki rada pritisneva avto, ko to lahko in ogrozava le musice ;)

Uni poklicni sinovi, ki vozijo ocijeve avtomobile vredne 10 mio so pa itak zgodba zase. :?

Aha...se opravičujem za manjšo osornost :oops:
V tem se pa strinjava 100%
:pivo
P.S Pa z maminim sinkom nikakor nisem mislil tebe k maš Audija, da nou pomote, ampak "poklicni sinovi" :EE so najhujši primer voznikov denarno težkih avtov, ki jim ponavadi niso dorasli ;)

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon Po dec 13, 2004 11:46 pm

@Slide.. popravi me če se motim ampak ti vedno izpostaviš sebe kot nekega "popolnega" voznika.. glih kar bom poslal prošnjo, da boš nastopil v sedmih nebesih tm so vsi tko "by the book" nevem kako ti voziš po slikah sodeč greš rad malo postrani kar ni ravno "by the book" ampak, da moreš vedno izpostaviti sebe je pa res preveč. Lepo je brati tvoje poste kako si kolturen, vljuden, bla bla bla.. daj napiši enkrat kako si ga kaj posral la naredim temo s takim naslovom? Če si vsaj pol tok dober in premišljen voznik kot pišeš tukaj notri, da si pol kapo dol, te dam namest Žlenderja pa govor ljudem kaj in kako naj furajo svoje pleh.
Pa brez zamere ok?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To dec 14, 2004 12:17 am

Avalon je napisal/-a:@Slide.. popravi me če se motim ampak ti vedno izpostaviš sebe kot nekega "popolnega" voznika.. glih kar bom poslal prošnjo, da boš nastopil v sedmih nebesih tm so vsi tko "by the book" nevem kako ti voziš po slikah sodeč greš rad malo postrani kar ni ravno "by the book" ampak, da moreš vedno izpostaviti sebe je pa res preveč. Lepo je brati tvoje poste kako si kolturen, vljuden, bla bla bla.. daj napiši enkrat kako si ga kaj posral la naredim temo s takim naslovom? Če si vsaj pol tok dober in premišljen voznik kot pišeš tukaj notri, da si pol kapo dol, te dam namest Žlenderja pa govor ljudem kaj in kako naj furajo svoje pleh.
Pa brez zamere ok?

prvo kot prvo, ni zamere, ampak si tudi ti zdaj mimo vdaru ;)
Tukaj sem se izpostavu samo zato, ker vozim gajbo nižjega cenovnega razreda...ampak se zato ne čutim slabega voznika! Sem pa narobe razumel post in sem napako priznal!
Če sem kdaj napisal da vozim "by the book" pa močno dvomim...U bistvu 100% tega nisem izjavil!
Avto rad pritisnem kjer le gre, tako da tvoj napad z "by the book" in vzornim voznikom je tle malo mimo! Posral sem ga že, sicer prej, z motorjem, z avtom hvala bogu še ne, vsaj omembe vredno ne...odvisno kako gledaš na to...
Nikjer tudi nisem napisal da sem najbolj kulturen, vljuden...voznik kot voznik, rad pa vozim hitro...in tudi malo ali pa raje čimbolj postrani! Ampak dejstvo je da počnem to tam kjer lahko in kjer ne ogrožam folka! Ne tko kot nekateri, ki se skantajo v najbolj prometnem in obljudenem križišču zato ker so mislili da bo šlo najhitreje skos in ker ga gledajo tri babe :roll:

Nikjer in nikoli pa nisem napisal da sem popoln voznik(daleč od tega) in ne vem od kje ti to...mogoče si prebral premalo mojih postov ;) Nikjer nisem napisal da obvladam u nulo...vem pa kje IMAM mejo...iščem jo pa na raznih makadamih, neprometnih koščkih ceste...malo prebrskaj po mojih postih, pa boš videl da so posnetki nastali na neprometnih in neobljudenih cestah...
Ampak da bi bil zato popoln...ne...še zdaleč ne! Ti pa pomaga takšen trening pri obvladovanju vozila in pri odmetavanju odvečnega adrenalina...se strinjava?

Pa drugič dej raj na pm...da ne smetiva teme!

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman To dec 14, 2004 2:56 am

Fantje, mislim da ste mal zasli s prvotne teme...

pa tud ursulinko se je zgubu??

LP
Kennman

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok To dec 14, 2004 7:49 am

a kdo ve, da po statistiki 90% voznikov zase misli da so nadpovprecni vozniki? ;)

..priznam, tudi jaz.. :oops:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon To dec 14, 2004 10:09 am

@Slide...
me veseli, da sva dala tole iz sistema in imam malo boljšo predstavo o tebi kot persona. Glede driftinga se strinjam samo s to razliko, da jaz to počnem ponoči na parkirišču na dolgem mostu posebej sedaj ko bo začelo snežiti. 8)

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

hello

Napisal/-a uršolinko To dec 14, 2004 11:33 am

Hay uršolinko se ni zgubu sam brska naprej k me res zanima kdo je ta tip pa ne da bi kar kol hotu sam res bi ga rad sreču in se pogovoru z njim o njegovi vožnji in načinu komuniciranja z ostalimi udeleženci v prometu k mu res ni blo neki jasn a ne.
Pelu se je pa prot mengšu pa zravn je mel eno full " hudo " bejbo.
Mogoče je bil to vzrok.

lp :twisted:
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To dec 14, 2004 12:08 pm

Ni vazno ce mas ti avto, ki je vreden toliko kot moj odbijac al pa karkoli...

Oprostite za off topic, samo, a se je res treba samo hvalit....

Pa brez zamere 8)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To dec 14, 2004 12:16 pm

RR sedaj si se pa ti pokazal kot fovsar. Pa se se ni hvalu. Povedal je primer, je pa treba takoj vdarit na to sceno :roll: Mislem OBUP :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco To dec 14, 2004 2:45 pm

X-Hair je napisal/-a:RR sedaj si se pa ti pokazal kot fovsar. Pa se se ni hvalu. Povedal je primer, je pa treba takoj vdarit na to sceno :roll: Mislem OBUP :P

Word! 8)

Tocno tko... to je bilo samo povedano v kontekstu, kot primer. Sej nekateri majo pa sam feltne pa gume tok kokr je moj avto... pa tuki spet ni vazno kdo ma kok, je bilo napisano cist v drugem kontekstu! Ce si se pa tu nasel uzaljen, pa ti jst ne morem pomagat! Pejt delat... tut jst sem si svoj odbijac in avto kupil sam s svojim delom (4 leta studentskega dela) pa po nekaj avtomobilih, ki so bili v cenovnem razredu mojega odbijaca sem si lahko tut kej drugega privoscil... sam z delom in ne s fovsijo :P

A se sam men zdi al zadnje cajte vecino folka vedno skoci na prvo zogo in sploh nezna vec razmisliti ali pa dvakrat prebrati posta, da bi razumel bistvo. Sej ne pisem tako zakomplicirano! :mrgreen:

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] To dec 14, 2004 3:28 pm

pred dnevi sem imel tud jst srečanje z enim izmed teh "carjev". Sm se pelov iz faksa domov po dunajski, ko vzporedno z mano pripelje en model, tok star kot jaz, v lepem črnem passatu. ko sem začel peljati se je pomaknil za menoj. pri WTC-ju pa me je začel prehitevati v škarje (šlo je za mm). takoj pred njim je bil pa bus, ki je bremzal pred semaforjem. človek se je komi ustavu.
uglavnem pol je do črnuč vozu mal levo mau desno..
Čisti dokaz primitivizma.

aja pa bejbo je imel poleg sebe- le kaj si je mislila?
Let there be rock!

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi To dec 14, 2004 3:37 pm

Glede obnašanja voznikov - frajerjev na cesti še ena cvetka, ki mi gre tut zlo na k.... in to je ko ti nek falus žmiga za ritjo na avtocesti, pa se pelješ lepo 130 km/h (prehitevaš tovornjak in tut mal stisneš, ko vidiš, da se ti od zad prbližuje) in mislim da s tem ravno ne oviraš prometa, kajne? Mislim skrajno arogantno. Ne rečem, da tut nekateri ne premorejo osnovnega znanja, da se ne vozi po prehitevalnem 100 km/h in se ne umaknejo, tut taki so, ampak kar je preveč...

Sem se včeri zvečer vozu prot LJ po avtocest z Domžal, lepo po sredinskem pasu. Nakar vidim scenica (seveda s pržganimi meglenkami), ki je vozu kakih 160 km/h in gre mimo mene. Od zadi za njim, pa se mu je prlimu mulo v polotu (frajer z dvojnim avpuhom) in mu non-stop žmiga v rt. Matr me je dvignlo, da b šou za njim in mu še jst mal posvetu, ampak sm se raj zadržal, ker bi s tem jst sam izpadu ist b****. Naslednjič bom take in podobne kretene, ki se izživljajo na naših cestah - poligonih smrti, lepo pofotkal in jih nalimal sm na forum, pa naj vsi vidijo.

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To dec 14, 2004 4:38 pm

Ma ja sj pomoje ma že vsakdo takšno izkušnjo...Vsaj sam jih imam že ogromno...
Ker se pač 2x na teden peljem iz Lj proti Ce po avtosesti...
Največ je mulotov, ki so pravkar opravili izpit v raznih puntotih pa polotih po možnosti z 1.0 ali pa 1.2 mašino in terajo j***a do onemoglosti do tistih 150 km/h kok pač že leti no in mislijo da so zaj boga za j***a zagrabli - dobesedno in se ti limajo za rit, pa kao frajerji z prižganimi meglenkami, megle pa od nikoder...
Raje ne zgubljam besed...
Takšnim se samo nasmejim in si mislim svoje 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov