Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Pe dec 17, 2004 5:13 pm

seat je napisal/-a:Ja jst sm tut danes mel bližnje srečanje z obcestnim jarkom k sreči v nesreči je bila poškodovana samo plastika :(:(

Seata si poškodoval? :cry:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe dec 17, 2004 6:09 pm

Jap, včer je bla pa kr kriza na avtocesti. Od sošolke mt je šla z Jesenic v Ljubljano na koncert, pol je pa v koloni ostala in pršla šele na koncu, k je ene pol folka že šlo.

Sicer je blo pa več al mn po celi Gorenjski kr kruto. Fotr je reku, da je šou avto kr po svoje. Sam sej pol, k so posul, je blo mal bolš. Jst sm šou okrog osmih iz Ljubljane, pa je blo že kr vozno.
-----------------------------------
Sicer je pa un na avtocesti zgledal nekak tko, k un posnetek iz Amerike, k smo ga zanč gledal .
Licet volare si in tergo aquilae volat.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Pe dec 17, 2004 6:19 pm

Sinoci je bilo kar pestro na nasih cestah,od oceta sodelavec je imel tudi prometno nesreco!Je pa rekel da se sploh ni hitro peljal,ker je cutil da je cestisce res poledenelo. Je pa mozakar star okoli 40 do 45 let in ga je sigurno tudi minilo veselje do prehitre vozje!Razbil je RENAULT MEGAN CLASSIC letnik 00. ali 01. pa se KASKO ZAVAROVANJA NI IMEL-bogi clovek se mi je zasmilil,pa se na poti v sluzbo je bil!
Ja treba se je paziti nase,saj nebo nihce drug!Cesta je pa res hudic...
Zelim vam lep vecer se naprej pa srecno pot!s_mande

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Pe dec 17, 2004 6:38 pm

Včeraj okoli 16:20 sem bežal iz LJ proti KP, in je bla zradi bika kolona nekje 2km naprej od cestninske postaje pa do vrha hriba pred lomom... Pa mrzlo je blo za popizdit...

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe dec 17, 2004 6:42 pm

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So dec 18, 2004 3:43 am

SCH-MM je napisal/-a:gape se strinjam! Bolje, da bi policaji danes preverjali zimsko opremo, spotoma pa še morda pri kakšnem alko.

Zanima me pa vzrok prometne nesreče na AC, ker kar tako se niso mogli zaleteti. Po mojem mnenju, če bi normalno vozili sploh ne bi prišlo do tega, jebat ga, če je pa treba 50 po avtocesti vozit je pa tolk treba. Prilagoditi vožnjo razmeram na cesti ;)

nea ga seri.

js sm su 17ga ob 2h zutri v kranj, in je bla cesta ledena toralno, ena neumnost pa si se sam drsu ko na drsaliscu, pa so na pedzoju 106 s katerim sm su nove nokian zimske gume !

najveca fora ja pa to, da klub temu da je bla na ac in po vseh cestah okol totalno poledenel vse,nekater folk je pa po ac vozu k da je sam mal dezka(beri 160) fuckin mental :evil:

drgac pa uni ovinki, k so tm nek k se gre ce noces placat cestnine, so pa cist ubitacni, enkrat sm mogu krepko simulirat abs :> na sreco uspesno :D aja pa une kockice v kranju tm pr globusu al kva je tist, so cis spolske, kr dricas se gor, neodvisno od tega kva ti delas v avtu, bistveni faktor k prpele do drsenja je 10km/h ali vec :twisted:

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 So dec 18, 2004 9:59 am

marsal_tito je napisal/-a:
Matjaz je napisal/-a:Baje, da je bla v včerajšno nesreco na avtocesti vpletena tudi policijska vectra.

Ne baje, ampak je bla vpletena.

:>> al pa če bi kdo prebral prvi post ane???

:>>

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 So dec 18, 2004 10:06 am

kalbo je napisal/-a:...Avtocestaesta Grosuplje Ljubljana je bila posipana že zjutraj, in prav tako bi morala biti Gorenjska avtocesta! ...

V Novem mestu so pa posipal že okol 21ih, in to že en dan prej...

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
smarty
Nov uporabnik

Napisal/-a smarty So dec 18, 2004 2:21 pm

tony1 je napisal/-a:Zanimivo, a AC odsek v Grosupljem so posipali že včeraj zjutraj?? :roll:

Prasice gorenjske so očitno šparale s kuhinjsko soljo :evil:. In ja, baje je ena punca, poškodovana včeraj v verižnem trčenju na avtocesti, danes umrla. :evil:

res je bila je punca....moja bivša sodelovka.....s pugijom 206.....vendar ni umrla....je pa dobila več hudih poškodb......vendar je izven življenske nevarnosti in zdravniki pravijo da bo vredu...

avto je totalka...odletel na nižjo stransko cesto.....veliko sreče je imela in obadva sopotnika prav tako saj nobenemu nič....
It feels good to be smart!!! All things are possible, except skiing through a revolving door.

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 To dec 21, 2004 8:00 pm

hvalabogu - vsekakor je imela orenk srečo :o
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov