Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Pe dec 17, 2004 4:05 pm

Slide je napisal/-a:
Avalon je napisal/-a:vesolc sam mal bi te popravil 2000 vozniških morejo vzet... ukaz majo tak. Vsakega 2. bojo ustavili, vsak 5. bo pihal. :shock: Crazy man, crazy.

Pa kaj spet bluzite no :? Kakih 2000 izpitov morjo vzet...Če ne bo pijanih bo pa kaj, 100 polcajev brez šihta ostalo, kakšen ukaz neki...tok pijanih morda pričakujejo glede na statistike, nikjer pa ni ukaza da jih MORAJO 2000 vzet ;)

Se podpišem pod to

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 17, 2004 4:15 pm

Dj dj, tud js se strinjam - kako ti bo odvzel vozniško, če nič nisi pil. Srečno vožnjo bo rekel, in odpeljal se boš naprej...
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe dec 17, 2004 4:15 pm

mene so ustavl dons zutri ob 2h od brnika kksn km naprej proti kranju.

voznisko prometno, je blo kej alkohola? ne nc. ste pripravljeni na en alkotest? seveda. hvala nasvidenje :)

prej sm spiu pa 2l pa pou snopca (joke ;) )

:lol: :lol: :lol: :lol:

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Pe dec 17, 2004 4:24 pm

Ja nikomur se niso vzeli izpita zaradi alkotesta ce ni res pil,ali pac uzival katerokoli druge substance! Nerem ampak kaj se tice tega imajo pa cist prav,ker jaz naprimer ce grem ven z avtom pac nebom pil...bom raje sel domov ce se nemorem imeti brez alkohola fajn,se pa sigurno da! Nebo mo kdo rekel,da se ne da! Jaz osebno se se nisem vsedel pijan za volan in sem tudi proti temu,tako da naj kar imajo akcije...Saj tudi sam popijem kaksen liter ali dva,salim se,ampak se vedno priskrbim prevoz...

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix Pe dec 17, 2004 6:18 pm

Pa saj ne morejo vzet tolk izpitov. :shock:

Po sedanjem zakonu, ki velja do konca meseca ti sodnik za prekrške razveljavi izpit če povzročiš prometno nesrečo in napihaš 1,1 g/kg krvi ali nepravilno uporabljaš alkotest ali odkloniš strokovni pregled pri zdravniku.

Po moje je to eno samo nabijanje od policije, da bodo potem rekli:
A ste vidli kak je folk to zares vzel in ni pil?

Saj, če je to namen akcije in bo ratal pol jaz samo :bow policajem.
Tisti, ki pa bo ta vikend napihal, je pa res pravi kekec. :P

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Pe dec 17, 2004 6:24 pm

Neelix je napisal/-a:Pa saj ne morejo vzet tolk izpitov. :shock:

Po sedanjem zakonu, ki velja do konca meseca ti sodnik za prekrške razveljavi izpit če povzročiš prometno nesrečo in napihaš 1,1 g/kg krvi ali nepravilno uporabljaš alkotest ali odkloniš strokovni pregled pri zdravniku.

Po moje je to eno samo nabijanje od policije, da bodo potem rekli:
A ste vidli kak je folk to zares vzel in ni pil?

Saj, če je to namen akcije in bo ratal pol jaz samo :bow policajem.
Tisti, ki pa bo ta vikend napihal, je pa res pravi kekec. :P

Bravo tocn tko :bow

LP VSEM :D

darwin
Uporabnik

Re: DANES poteka policijska akcija PROMIL

Napisal/-a darwin Pe dec 17, 2004 6:44 pm

avalon je napisal/-a:vesolc sam mal bi te popravil 2000 vozniških morejo vzet...

In če jih ne bojo? :roll: Se mi zdi mal za lase privlečeno.

ice je napisal/-a:Še enkrat - danes in jutri (17. in 18.12) poteka policijska prometna akcija širom Slovenije (predvsem obsežno testiranje prisotnosti alkohola), tako da naši policisti izdatno skrbijo za vašo varnost.

Me gane spljoh ne nč.

Itak bom za knjigami sedeu, pa poročila pisu. (Off topic: A je meu/ma kdo bajlo na maturi in ma narejna kkšna poročila laboratorijskih vaj? :D)
Licet volare si in tergo aquilae volat.

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Pe dec 17, 2004 8:56 pm

Hm, danes sem naredil 120 km, pa nisem naletel na nobeno patruljo.

darwin je napisal/-a:
avalon je napisal/-a:vesolc sam mal bi te popravil 2000 vozniških morejo vzet...

ice je napisal/-a:Še enkrat - danes in jutri (17. in 18.12) poteka policijska prometna akcija širom Slovenije (predvsem obsežno testiranje prisotnosti alkohola), tako da naši policisti izdatno skrbijo za vašo varnost.

Me gane spljoh ne nč.

Itak bom za knjigami sedeu, pa poročila pisu. (Off topic: A je meu/ma kdo bajlo na maturi in ma narejna kkšna poročila laboratorijskih vaj? :D)

Ja, jaz sem imel biologijo na maturi 3 leta nazaj in imam poročila laboratorijskih vaj, če hočeš, ti jih pošljem.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe dec 17, 2004 9:37 pm

wavemaker je napisal/-a:Hm, danes sem naredil 120 km, pa nisem naletel na nobeno patruljo.

darwin je napisal/-a:

Me gane spljoh ne nč.

Ja, jaz sem imel biologijo na maturi 3 leta nazaj in imam poročila laboratorijskih vaj, če hočeš, ti jih pošljem.

Viii. Pa se me je le en usmilu. Če bi biu res tok dobr: darwin132@gmail.com je moj mail. :pivo
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe dec 17, 2004 9:39 pm

Že kakšna poročila s terena? Odhajamo v akcijo čez 15min ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Pe dec 17, 2004 9:40 pm

Slide je napisal/-a:
Avalon je napisal/-a:vesolc sam mal bi te popravil 2000 vozniških morejo vzet... ukaz majo tak. Vsakega 2. bojo ustavili, vsak 5. bo pihal. :shock: Crazy man, crazy.

Pa kaj spet bluzite no :? Kakih 2000 izpitov morjo vzet...Če ne bo pijanih bo pa kaj, 100 polcajev brez šihta ostalo, kakšen ukaz neki...tok pijanih morda pričakujejo glede na statistike, nikjer pa ni ukaza da jih MORAJO 2000 vzet ;)

Na POP TV-ju so na koncu dobro povedali, da bi po statistiki policisti potrebovali cel mesec, da odvzamejo 1000 prometnih dovoljenj. Ma ni šans, da jih tolko gre v noči. Upam, da se jutri pred kamerami pojavi Zajc ali Viltužnik in povesta koliko so jih odvzeli, ker me res zanima... :shock:

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Pe dec 17, 2004 9:46 pm

darwin je napisal/-a:
wavemaker je napisal/-a:Hm, danes sem naredil 120 km, pa nisem naletel na nobeno patruljo.

darwin je napisal/-a:

Me gane spljoh ne nč.

Viii. Pa se me je le en usmilu. Če bi biu res tok dobr: darwin132@gmail.com je moj mail. :pivo

boš dobu...

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Pe dec 17, 2004 9:47 pm

ja res ni možno, da nebi v celi Sloveniji 2000 ljudi imelo vozniški izpit pa da bi pili (da bi vozili pod vplivom) :roll:

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Pe dec 17, 2004 9:55 pm

Evo jst sm že probal tole njihovo racijo! :con

Pet minut nazaj so me ustavl!

Je blo vse vredu (beri 0,00) Je sam reku srečno vožnjo pa zdj brez meglenk pa mal stišajte glasbo :EE :bonk
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Pe dec 17, 2004 11:24 pm

Prej zvecer so mene in kolega ustavli pri Bresternici (malo pred MB) ... Kakih 6 policijskih vozil, med njimi karete z reflektorji, na tleh oznaceno z stozci, kamor so usmerjali avte da so ustavili ... Pihali so vsi, blo pa je ustavljenih kakih 6, 7 avtov naenkrat ... Samo kalasnikovi okol vratu bi se manjkali pa bi bla popolna scena :roll:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe dec 17, 2004 11:35 pm

Ma dej dej racija pa taka.Dans sm šel zjutri iz Velenja v Celje nikjer nobenga policaja.Popoldne sm šel domu iz Celja v Velenje NIKJER nobenga policaja ampak res nikjer nobenga.Niti da bi hitrosti merili,ničesar nobenga zuni.Pa taka racija ko bi naj bla.Se peljem po Velenju 1 uro nazaj nikjer nobenga policaja,pred policijsko postajo pa nobenga auta parkiranega - službenega mislim.Mislim nevem no kaj so v gozd šli frulice tišat medvedom v gobec.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe dec 17, 2004 11:58 pm

Heh, kaki smeh eh,...pr nas u NG so se dal na en večji parkeđo pol pa so kr pošiljal not avte. :D Tam pa je blo ene 5policijskih avtov. Škoda ka nism mel fotiča bi posliku. Škoda ker se to ne dogaja večkrat ne pa 1x letno, krn eki!
The MAN

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So dec 18, 2004 12:04 am

salesky je napisal/-a:Heh, kaki smeh eh,...pr nas u NG so se dal na en večji parkeđo pol pa so kr pošiljal not avte. :D Tam pa je blo ene 5policijskih avtov. Škoda ka nism mel fotiča bi posliku. Škoda ker se to ne dogaja večkrat ne pa 1x letno, krn eki!

a so so polcaji kej z ročno obračal :wink: :EE :EE

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So dec 18, 2004 12:33 am

Heh vidiš nism niti pomislu na to pole nism pogledu al kej driftajo al ne :D :D :D
The MAN

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen So dec 18, 2004 1:08 am

Alo folk! Kdor se fura po Kranju nej pazi kontrolo pod jelenovim klancem!!! Mene so ustavl. Rezultat: 0,0 :P

Lp. Thecjen
The Earth is full - Go home
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov