Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Pe dec 17, 2004 9:23 pm

Pugi je napisal/-a:UUUUUUUUUUU mam en problem!!!! Fak kva se mi je zgodl!!!

Zdle grem iz kranja dam, pa tm ena na deleč fletna štoparka, tm ene 18, 19 let... Js tko ustavm, se napoka... FAAAAAK, kok je bla dobra!!! Ej js pa tko celo pot študiral, kva nej rečem, k drgač jo nikol več nam vidu. In res se nism čist nič spomnu... Odložu, odpelov.. JOKOV BOOOM!

Kaj naresti v takem primeru???!

''Joj s kje se ti men zdiš znana? hmmm. A s bla v grčiji slučajn ta let? ne? peesmo nevem kam bi te dal :) ...kje študiraš, delaš, bla bla bla ... Sj vem da je čudn pa načeloma ne delam tega, pa vem da ti verjetn folk mori če večkrat štopaš, samo.. a si za eno pijačo, če maš kej časa seveda.''

neki na to foro :lol:
kar pade na pamet v trenutku - boli te, nimaš kej za zgubit razen tega da se kasnej tolčeš po glavi zakaj nisi vprašov. ;)
Samo, eno je govort eno je pa nardit :oops: :D

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe dec 17, 2004 9:28 pm

nikoli pobral nikoli ne bom.tudi ne maram peljat sabo ljudi, ki so "kolegi od kolega" ...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe dec 17, 2004 9:35 pm

Jst pa u 95% folk poberem (no malo pogledam al je normaln vsaj za videt) :D . To pa zato ker sem tud jst nekajkrat štopal pa vem da je najbolj bedno to da ti noben ne ustav več kot 1uro...
The MAN

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe dec 17, 2004 9:44 pm

.::GTR::. je napisal/-a:''Joj s kje se ti men zdiš znana? hmmm. A s bla v grčiji slučajn ta let, k se mi res zdiš tko znana. Zih sm te že mogu nek srečat ...

- Ja, sm bla ja, a si biu ti tut?
- Ne, nism. :lol: :lol:
Licet volare si in tergo aquilae volat.

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Pe dec 17, 2004 10:23 pm

eh vlak vozi ob 10h, nasledni ob 1h...

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Pe dec 17, 2004 10:44 pm

Zdle grem iz kranja dam, pa tm ena na deleč fletna štoparka, tm ene 18, 19 let... Js tko ustavm, se napoka... FAAAAAK, kok je bla dobra!!! Ej js pa tko celo pot študiral, kva nej rečem, k drgač jo nikol več nam vidu. In res se nism čist nič spomnu... Odložu, odpelov.. JOKOV BOOOM!

Sredi ceste ugasnes avto in reces: shit, crknu je :shock: A greva porivat? :mrgreen:

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Pe dec 17, 2004 10:57 pm

_Jerry_ je napisal/-a:

Sredi ceste ugasnes avto in reces: shit, crknu je :shock: A greva porivat? :mrgreen:

pa porivata na haubi... pa ded pozabi dat v prestavo pa ročno zategnit pa se avto od sunkov odpelje v jarek baba pa pri tem pade po tleh pa si zlama glavo :roll: :P :lol:
fjuuuunnnnffff pa me ni več

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Pe dec 17, 2004 11:45 pm

flešerji :]

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe dec 17, 2004 11:48 pm

Pejt po hokej palco pa se užgi po buči debilni pa pol spat!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe dec 17, 2004 11:51 pm

Js pa ko sm bil v srednji šoli sm se vozu z busom v šolo in zmeraj so štopale res pičke da dol padeš.In sm si vedno govoril stari ko boš naredu izpit in mel auto boš ti ustavljal takim pičkam.
Zdej ko mam atraktiven auto pa nobena piška več neštopa :roll: nobene ni več :cry:
WTF?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Pe dec 17, 2004 11:54 pm

kaj narest ja še na GlasujZame forumu napiš ta tvoj problemk zihr to bojo znal pomagat :lol: :lol:
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up So dec 18, 2004 12:57 am

darwin je napisal/-a:Štoparjev načeloma ne pobiram, prou iz razloga, da me nau tip tožu, če se avto odloči, da se hoče s kkšno talijo "spart".

Načeloma pomen, da ustavm človeku, k ga poznam.

same here ;)

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix So dec 18, 2004 1:22 am

darkdog24 je napisal/-a:Js pa ko sm bil v srednji šoli sm se vozu z busom v šolo in zmeraj so štopale res pičke da dol padeš.In sm si vedno govoril stari ko boš naredu izpit in mel auto boš ti ustavljal takim pičkam.
Zdej ko mam atraktiven auto pa nobena piška več neštopa :roll: nobene ni več :cry:
WTF?

A ti si ziher da maš atraktiven avto, al vse že 1km prej s ceste sp*z*jo, sam da jim nebi ustavo, pa bi se pol "morale" s tabo pelat? :har

PS: ne mi zamerit, samo, izjava ti je pa originalna! :cry

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So dec 18, 2004 1:31 am

darwin je napisal/-a:
.::GTR::. je napisal/-a:''Joj s kje se ti men zdiš znana? hmmm. A s bla v grčiji slučajn ta let, k se mi res zdiš tko znana. Zih sm te že mogu nek srečat ...

- Ja, sm bla ja, a si biu ti tut?
- Ne, nism. :lol: :lol:

:shock:
:idea:
-ja sam jest sm bil takrat ko tebe ni blo :EE

drugače pa jest tut večinoma na kurce naletim :roll:
samo enkrat sem uspel pobrat žensko pa še to sm mel svojo (bivšo) zraven :?
:D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So dec 18, 2004 3:16 am

pac pogovarjas se z njo, ce je tist taprav filing, ce ni pol sam vozis pa zehas, po moznosti se kaksn grindcore najacas pa je. idila totalna :twisted:

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So dec 18, 2004 3:57 am

Ce poznam cloveka ki stopa sigurno ustavim.

Kr enmu pa kokr kdaj. Vecinoma mam pa tko al tko prekratke relacije in gre vecina stoparjev dalj kot jest.
Slika

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden So dec 18, 2004 10:13 am

Ustavljam samo tistim, ki jih poznam. Mi ni do tega, da bi mi kakšna stvar zmanjkala iz avta ali pa da me kdo toži v primeru prometne nezgode. Nehvaležnosti pač ne prenesem.

Poleg tega sem se nekajkrat komaj izognil nesreči, ko štoparji stotijo na uvozu na obvoznico, potem pa kdo na hitro zabremza, ko bi rad pobral štoparja, tista vozila za njim pa se trudijo, da mu ne bi priletela v rit.

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron So dec 18, 2004 12:03 pm

Sam štoparjev ne pobiram (razen če ga poznam, kar pa je zeello redko, da kdo poznan štopa).

Ne pobiram jih iz dveh razlogov:

1. Ker ne zaupam tujcem (oz. neznancem), jebiga, tak pač sem!

2. Ker s tem ko nekoga vzameš v avto, ODGOVARJAŠ za njega! In če se zgodi kaka piz.darija...

Sam nisem nikoli štopal (zaradi zgoraj omenjene 1. točke), proti štoparjem nimam nič, moti me, če kdo štopa ne kakem debilnem mestu (ni placa, da bi se lahko ustavil izven ceste).

Nekateri kažejo nezadovoljstvo (ali razočaranje) ko pelješ mimo, (saj jih po eni strani razumem) ampak jebiga, če nočeš čakat pejd s taxijem ali pa busom!

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover So dec 18, 2004 1:36 pm

micek je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

pa porivata na haubi... pa ded pozabi dat v prestavo pa ročno zategnit pa se avto od sunkov odpelje v jarek baba pa pri tem pade po tleh pa si zlama glavo :roll: :P :lol:

Kaj pa ce je mislu da gresta avto porivat :mrgreen:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So dec 18, 2004 1:46 pm

drgač pa glede štoparjev, morš bit pazljiv, ker so bli že tud primeri, ko so spizdval razne denarnice in take zadeve, pa tip sploh opazu ni. Drgač pa jst sm že pobral štoparja. Sam ponavad je odvisn od razpoloženja, jst si dam musko na glas pa gasa, kar verjetno nebi blo ušeč štoparju. Pa tud ne da se ti vedno pogovarjat z njem že tko poznane pogovore. No tko da jst poberem, če se mi zdi ql, drgač pa ne.

lpb :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov