Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Re: Protestni shod

Napisal/-a bravura To feb 25, 2003 10:44 am

Jaz bi kr začel zbirat podpise za referendum...:D

Predvsem bi treba tako kot pravi Sale zbart strokovnjake, ki bi lahko zagovarjali naša stališča, ker če ne smo mrzli... žal noben ne bo poslušal peščico "mulcev" ki bi se zbrali nevem kje in se šli neke proteste.
Pomoje je potrebno pa najprej počakat na predlog zakona, da vidimo sploh kaj se kuha, da vemo proti čemu se borit;)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Re: Re: Re: Protestni shod

Napisal/-a GT4turb0 To feb 25, 2003 11:25 am

Qwerty pravi:
ni fora v zavarovalnicah in davkariji. (to se bunite na drugem topicu) NE MORTE HOMOLOGIRAT DOMA NAREJENE OPREME!!! to je problem, k ga tuki "obravnavamo". Pa kaj sem jaz baba al vi!!!

Res iscemo pravnika med nami. Pa tut veze v politiki rabmo...

[Sporočilo uredil/a Qwerty na dan 22.02.2003 ob 23:38 GMT]

JA TI SI BABA KDO PA DRUG!!!
V zgodovini Slovenije so nekaj takega neredili (kot sem že nekajkrat povedal) le motoristi! In kaj so zahtevali-nekaj stvari razvrščenih po pomembnosti-najpomembnejše so tudi dosegli!! zahteve je treba podktrepiti in tako pridobiti širši krog ljudi. Samo za eno zahtevo se ne bo zbralo zadosti ljudi. Kaj mislite iti pred parlament in zahtevati predelave avtov do fula-pomislite na odziv javnosti!!
Pravniki so seveda nujni pri oblikovanju zahtev, veze v politiki pa za kaj??!!-pri demonstracijah jih nimaš za kaj rabit ker se direktno pogajaš!!!!!
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
MITT
Nov uporabnik

Re: Protestni shod

Napisal/-a MITT Sr feb 26, 2003 10:51 pm

JEst sicer nimam se nic prevec predelanega (no ja indukcijski sportni filter bi bil v tujini takoj problem = prepovedano), ampak grem zraven! Predvsem zato ker so tam take pic**, za vsak qrc moras vozit tja in brezveze izgubljat cas. Precej stvari bi ti lahko ze na rednem tehnicnem pregledu vpisali v homologacijski kartoncek, ne pa da moras tocno tja hodit. OK, moral bi imet pa papirje za dele.

OK, da ne bom pametoval, res bi blo fajn se vsest dol: z AMZS, DDC, par pravniki, predstavniki avtoklubov in ze enkrat za vselej razscistit zadevo. Ampak, ker je tlo Slovenija bomo se vedno vozili na LPP, kjer se vedno delajo kot pred 30 leti, ko so bili pod Titom.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Sr feb 26, 2003 11:16 pm

sploh ni slaba ideja...
V8 POWER
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost