Mojca je napisal/-a:Ce so na sevisih zaposleni ljudje, ki se spoznajo na avte in elektroniko tolko kot jaz, potem se pac zgodi, da imam probleme.To pa se ne pomeni, da je avto slab..sam popravit ga je treba znat!Odgovor pa je bil na temo, da se C2 vozi slabse kot yugo..tukaj je napaka na avtu "izven", ker je valda nimajo vsi..Nazalost pa to res mece slabo luc na citroen.sicer pa je renault isti, pa toyota tudi, pa se marsikaj se najde..
bay
Mojca je napisal/-a:VTR je imel najprej samo opcijo VTR SENSODRIVE.Ko sem ga kupovala, mi to ni bilo najbolj vsec in sem vprasala, ce se da po narocilu malo modificirat avto..Valda ni bilo problema, ce pocakas, pa vec placas in tako sem po dveh mesecih dobila tega z navadnim menjalnikom in abs kot doplacilo, pa seveda se druge opcije.Popusta pa mi valda niso dali, tako da me je avto prisel stat malo cez 3 mio.Se pa razlikuje od sensdrive tudi po barvi notranjosti, ker ni crno-rdec, ampak crno-siv.Baje pa da pri navadni opremi ne mores zamenjat menjalnika..kaj ces...delajo v svojo korist.Moram zrihtat nalepke na bokih, pa ti posljem sliko za pokazat, da mi bos verjel..Lahko pa se zmeniva tudi za testno voznjo
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov