Gigen je napisal/-a:Upam, da bo pritozba pomagala, v nasprotnem primeru bo kazen 35k sit in dve kazenski (po trenutnem zakoniku) ki ti jo poslje sodnik za prekrske domov. Lastne izkusnje.
pac mislij oda so use in tako so me pripravili do pihanja itaq da mi je ponudil tudi odvzem krvi vendar sem ga zavrnil zakaj nebom zdj razglablal
Voith je napisal/-a:Gigen je napisal/-a:Upam, da bo pritozba pomagala, v nasprotnem primeru bo kazen 35k sit in dve kazenski (po trenutnem zakoniku) ki ti jo poslje sodnik za prekrske domov. Lastne izkusnje.pac mislij oda so use in tako so me pripravili do pihanja itaq da mi je ponudil tudi odvzem krvi vendar sem ga zavrnil zakaj nebom zdj razglablal
odklonu je strokovca. odklon strokovca = prenehanje veljavnosti vozniskega dovoljenja + cca 100k poloznica.
pritozba, pa se pol pritozba na pritozbo pa vse tak, ce ne bo sou.
cardynal je napisal/-a:zanima me pa kaj se zgodi ce dama z odvetnikom pritožbo čez celo policijsko postajo zaradi tega kajti dogajalo se je ze marsikaj tudi to da sem zraven videl ko je policist te postaje nekoga dobro pretepel pric je blo spet vec ampak zaradi grožen ni bilo nicesar dogaja se marsikaj pri nas vendar zaradi majhnosti mesta se seveda usak boji posledic( da se policaji potem maščujejo)
ice je napisal/-a:Kot je napisal Asterix, sam napiši pritožbo... nimajo kej v tvojem primeru, jest bi na tvojmu mestu popizdu že na mestu oz. zagrozil s tožbo, kaj šele da bi kaj podpisal za kar nisem kriv... pritoži se podobno, kot je Asterix napisa, seveda PISNO! Časa imaš 8 dni od dneva (KAO) prekrška...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov