Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe dec 31, 2004 5:02 pm

nabav pa pokaz :D

drgac pa unota ti js odsvetujem, sicer je ibr stroj, sam je se vseen uno, in ta avto je nevarn. saj kar se mene tice :)

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Pe dec 31, 2004 5:05 pm

b****r nisi povedo katera dihtunga je šla na glavi al na pokrovu glave!!! Je razlika!!
če ti gre na pokrovu ni nobene panike, razen tega da imaš mašno mašino, in olje je treba dolivat!!!

tak da nisma midva razumela drug drugega!!! :D
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Pe dec 31, 2004 5:28 pm

Meni osebno je punto GT velik bolj.... :twisted:
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

crazi
Stalni uporabnik

Napisal/-a crazi Pe dec 31, 2004 5:39 pm

lenivec je napisal/-a:dihtunga na glavi je šla ne na pokrovu ventilov...

sam saj pravim rekla je da se z avtom ne vozi in da ji stoji. pa tut če ji ni kuhal, kar je rekla da se ni grel, tut ni nobene panike če gre dihtunga. drugo bi blo če bi se furala okoli pa vsakih 5km ustavlala da kuha, te pa lahk glava pokne...

uglavnem nasledn tedn grem gledat z mehanikom avto pa da vidimo, pol pa al menjam al pa jih dam keš če bo vse ostalo vredu.

No tak se zaj bolše razumemo!!
Ja upam da bo teb všeč!!! Men uglavne ni ugajal!!! Pač vsak ma svoj okus!!!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

crazi
Stalni uporabnik

Napisal/-a crazi Pe dec 31, 2004 6:05 pm

lenivec je napisal/-a:ja vsakemu svoje, morem ga videt.

btw kaki je znotraj če se spomniš? ma erbeg voznikov al ne? pa keke barve je notranjost?

na voznikovi starni ja air bag!!

na vratih ima iste panele kot jaz pa tui armaturka je ista razen števcev!!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 So jan 01, 2005 9:42 am

Če je šla dihtunga na glavi je sigurno šla tudi glava. Se zna zgodit da jo je pokrivil. Če se je to zgodilo, raje pozabi na popravilo, ker rabljene glave za GT-ja ni!!! oz je draga (400 Eurov ). O tem je nekoč pisal na mobisuxu en model z srebrnim GT.jem. K tej ceni moraš prišteti še eno vrsto stvari, verjetno so tudi kakšne cevi zanič, bla, bla,... Če ti ga da za
200k je OK drugače pozabi. Tisto o zamenjani turbini pa tako. Oni so jo zamenjali, sam s kaksno je vprasanje. V Hoermanu imajo nove turbine ala stock, po cca 1500 eurov. Vložil boš eno kilo keša da boš na koncu sestavil avto. Jest sem to pakticiral že na Golfu GTI in petki turbo, pa se ni obneslo. Raje počaki, saj se bo prodajal kakšen punto po zanimivi ceni. Drugače si pa probaj pripeljati razbitega iz tujine. Sej vem da je lažje govort kot pa narest ampak vzem to samo kot nasvet.

Pa če pravš da ti je rekla da naredi 5km pol pa spet zakuha, bi se vprašu kakšne barve so cikindri? Modri? In so to parkrat sprobali... :roll:

lp

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 So jan 01, 2005 9:43 am

krofl je napisal/-a:Meni osebno je punto GT velik bolj.... :twisted:

hvala!! :D :D :D

Uporabniški avatar
pocketrocket
Nov uporabnik

Napisal/-a pocketrocket So jan 01, 2005 12:07 pm

lep pozdrav

mito ma čist prav, da gre lhko dihtunga in glava, sm vidu v praksi
sam sm imel pri unotu namreč isti problemm
je šla dihtunga pa še glava :(

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt So jan 01, 2005 12:20 pm

no js pa tako hude tezave nisem imel.....slo je tesnilo na pokrovu glave pa sem se lepo vozil brez problema naprej in pol to naslednji dan popravil dal 10.000 z delom z usem........in glava mi ni sla.........je pa se ena finta ki jo marsikdo neve.........namrec mozno je v primeru ce ti gre glava.....da das gor z manjso modifikacijo glavo od tipota 1.4............kot pa 400 eurov za gt-jevo........to se vse da naredit, js sem to videl na lastne oci...pri enem italjanu.........ki je tudi ustvaril svoj forum za puntote GT......in to tudi razlozil kako se naredi.... ;)
Zadnjič spremenil fiat gt, dne So jan 01, 2005 12:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So jan 01, 2005 2:09 pm

Js sm že 100x reku in bom še 101 reku da lepo se vidi recimo na teh fiatih da folk nezna vozit aute s turbinami.Enostavno nezna vozit tak auto in potem menjavajo turbine ko potekočem traku.
Prvo ko kupi auto bi moral si prebrat kako deluje auto s turbino in kako naj vozim auto s turbino.
Vsak falus auto zjutri prižge in potem gasa do blokade,ko se pa pripelje ga ugasne in gre domu....
Pol pa ni čudno da greš se javit na oglas pša pravi 2x je že bla turbina menjana :roll:

Nije žvaka za seljaka.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov