Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 28, 2004 2:17 pm

hehe jst bi pa rd ce kdo ve kako se nardi, tist racunalnik k zna govort, pa k te poklice na cheap casio uro, k ga je meu knight rider v tistem avtu. mislm da se mu je rekl kitt :D

aja pa se vse dodatne opcije bi not ugradu, ala tiste auto spajkse za gume, pa un raketni skok pa te fore :lol:

ce kdo ve kako se to vse zveze nej mi posle pm :P

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl To dec 28, 2004 2:18 pm

:cry :___o
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To dec 28, 2004 2:30 pm

Voith je napisal/-a:hehe jst bi pa rd ce kdo ve kako se nardi, tist racunalnik k zna govort, pa k te poklice na cheap casio uro, k ga je meu knight rider v tistem avtu. mislm da se mu je rekl kitt :D

aja pa se vse dodatne opcije bi not ugradu, ala tiste auto spajkse za gume, pa un raketni skok pa te fore :lol:

Jaz bi tudi to imel!Potem ti bodo se gume ckripale na makadamu(tako je bilo vsaj v filmu-nadaljevankah)! :EE

Uporabniški avatar
george_
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a george_ To dec 28, 2004 7:37 pm

torstorm je napisal/-a:uporabi kar atmel eprome.Tu ne rabiš nobenih uporov, če uporabljaš ledice.Čip sprogramiraš kako pač hočeš,lahko več programov in nato samo s tipkalom preklopiš ali pa se samo.Potrebuješ še kristal,kaki upor in par kondenzatorjev in en stabilizator napetosti.

ja a bi mi ti znal to narest?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr dec 29, 2004 4:53 am

s_mande je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:hehe jst bi pa rd ce kdo ve kako se nardi, tist racunalnik k zna govort, pa k te poklice na cheap casio uro, k ga je meu knight rider v tistem avtu. mislm da se mu je rekl kitt :D

Jaz bi tudi to imel!Potem ti bodo se gume ckripale na makadamu(tako je bilo vsaj v filmu-nadaljevankah)! :EE

TO da bi znal avto govort...... delam na tem že ene pol leta .... in sicer tiste osnovne fore.... ko je preveč obratov da pove da je treba menjat.... da pove u keri brzini bi rad bil pri določenih obratih in določenem pospešku..... da pove kdaj je treba filtre menjat,olje in ostalo sranje..... V programu tle na kompu že nekak laufa ... vezje je že tud na pol sestavljeno.....fora je samo da me j**e kje bi dobu signale z motorja (rabim pa ogromno signalov... od položaja plina,obratov,u keri brzini je.....)
Sicer sanje..... ampak niso tko hudo neuresničljive....
Tist da pa gume škripljejo na makadamu.... sem poleg bil ko se je to res zgodlo :shock:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Po jan 03, 2005 7:38 pm

da bi avto govoro... kupte si renault 25 3.0v6 original govori za vsako napako, za premal bencina za vsake vrate ki niso dober zaprte, ce mas rocno zategnjeno ,ce mu karkol fali ....itd sam je pol vcasih ze tecn ko to kar naprej ponavla.govori pa francosko in nemsko. sam nemskiga je tezi dobit.mislim da pa se obstaja en ta racunalnik pr men doma...mel so pa to ze od letnika 1988 naprej pa mislim da ze prej tudi
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po jan 03, 2005 8:02 pm

sablač je napisal/-a:da bi avto govoro... kupte si renault 25 3.0v6 original govori za vsako napako, za premal bencina za vsake vrate ki niso dober zaprte, ce mas rocno zategnjeno ,ce mu karkol fali ....itd sam je pol vcasih ze tecn ko to kar naprej ponavla.govori pa francosko in nemsko. sam nemskiga je tezi dobit.mislim da pa se obstaja en ta racunalnik pr men doma...mel so pa to ze od letnika 1988 naprej pa mislim da ze prej tudi

tudi reno 25, 2.0 i letnik 86 ma to sranje :P
pišuka je blo to nadležno, skoz neki po francozk, cagar za benz je bil pokvarjen in je kazal, kot da je premalo benza, in pol je računalnik itak skoz pizdu- malo bencina pejte tankat....malo bencina pejte tankat....malo bencina pejte tankat....malo bencina pejte tankat....malo bencina pejte tankat.... :twisted: za popizdit!!!

no pol je pa mašina zaribala :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov