MartinID je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:No jst sm pa delu pr njenem bratu...
Čigavem bratu?![]()
No, uglavnm.... ta inštruktor, k sm ga jst mel, je res ful dobr, bi ga tut drugim priporočal. Tisto z lekcijami srbo-hrvaščine sm se mal zajebavu - tip res ni "slovenc", ampak nima nobenga problema govorit slovensk, tko da se nebi kdo ustrašu, da ne zna slovensk al pa kej podobnga.
keba je napisal/-a:Verjemite mi, da ce bos danes prisel na glavnjo voznjo z manj kot 25,30 urami, se bo komisija oz. ocenjevalec kar potrudil da bo nasel kaksne tvoje napake, da kandidat ne opravil izpita. To je nekaksno nenapisano pravilo, saj ne marajo nekih "napihnjencev" ki znajo "super" voziti ze pri cca. 20 urah.
Tomaz40 je napisal/-a:Edino kar je pri nekaterih inštruktorjih bedno je pa to, da ga ti voziš po opravkih. Npr: Reče tuki levo, tuki desno zdej parkiri pa me počak morm it kupt sendvič za malco.
Ko sm jst delal izpit (2003), je tisti v komisiji pogledal, kok maš ur, kdaj si naredu CPP, kokrat si ga delal, itd itd. in so te lahko jebal, če si mel mal ur. So si misll "u, ta ma mal ur, misl da kao ful zna. zdej ga bom zjebal" in te pelje po takih ulcah in križiščih, da ziher fukneš. Pa še drka te s parkiranjem, z vsemi možnimi kombinacijami.
Danes (po pričevanju mnogih in tudi prebral sem v člankih raznih avtomobilističnih revij) komisija NIMA vpogleda v "Evidenčni karton vožnje" <-- nevem, če se tko reče. Pač, una knjižca mejhna, modra. Vsaj učasih je bla modra.
Uglavnem, tisti tip (al pa ženska) v komisiji nima pojma, kokrat si delal CPP, kokrat glavno (vid se edin, da če delaš glavno vožnjo že 3., rabš 2 člana v komisiji ), ne ve, kok maš ur.
dunker je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:Pa ne cudm se da ne veste za to avtosolo zato ker on nima nalepk na avtih brezveze...
Vidiš, kakšen nesmisel si ravnokar napisal? Očitno nalepke niso brezveze, če pa potem noben ne ve za avtošolo...
keba je napisal/-a:In zato je tisti instruktor ki te da na glavno voznjo po cca.20 urah, ta ki te hoce izkoristiti, oz. zasluziti na tebi. In ne tisti pri katerem bos prevozil 30,35 ur.
Lp
Mojca je napisal/-a:Autošola ježica.
Voith je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Edino kar je pri nekaterih inštruktorjih bedno je pa to, da ga ti voziš po opravkih. Npr: Reče tuki levo, tuki desno zdej parkiri pa me počak morm it kupt sendvič za malco.
jah zakaj bi blo pa to bedno? pac dve muhi na en mah ubije, pa se pol kksno uro zastonj odvozta in je kul. saj pr men je blo tko.
To pa sigurno ni res!!! Glede moje situacije on je men reku da imam zelo zelo malo moznosti da nardim da mi bo isku najmanjso napako ampak sm vseeno reku da me prijav! Poznam pa zelo veliko avtosol k ti nabija ure za brezveze se prevec jih je!!!
keba je napisal/-a:To pa sigurno ni res!!! Glede moje situacije on je men reku da imam zelo zelo malo moznosti da nardim da mi bo isku najmanjso napako ampak sm vseeno reku da me prijav! Poznam pa zelo veliko avtosol k ti nabija ure za brezveze se prevec jih je!!!
30, 35 ur se smatra ze kot nabijanje ur?! Zanimivo. Spet sem izvedel nekaj novega.
Instruktor ti je pravilno rekel da imas zelo malo moznosti da opravis izpit.
Pa si potem morda le imel sreco (ce si opravil seveda).
In kaj sedaj tu ni res v mojem postu?
Lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 19 gostov