Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
runner
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a runner Ne mar 13, 2005 11:02 pm

Se podpišem pod to, da je brezveze gledat na ceno ure. Lahko, da rečem, po pričevanjih večih prijatlov, znancev, šosolcev itd. , da tista avto šola ki je dosti cenejša ziher nabere ogromno več ur kot tista, ki je med dražjimi. In na kocu si še v tisti avtošoli, ki ima poceni ure na slabšem in to na dosti slabšem - na koncu zmečeš več denarja ven, pa še ponavadi je tam tudi manj kvalitetno učenje ki je poceni. Vsak ziher pride na svoj račun.

LP!

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne mar 13, 2005 11:14 pm

MartinID je napisal/-a:
BY_JOVICH je napisal/-a:No jst sm pa delu pr njenem bratu...

Čigavem bratu? :?

No, uglavnm.... ta inštruktor, k sm ga jst mel, je res ful dobr, bi ga tut drugim priporočal. Tisto z lekcijami srbo-hrvaščine sm se mal zajebavu - tip res ni "slovenc", ampak nima nobenga problema govorit slovensk, tko da se nebi kdo ustrašu, da ne zna slovensk al pa kej podobnga.

Od Nade brat ma avtosolo pa drug brat tud! No jst sm delu pr rajkotu eden od njenih bratov avtosola se imenuje AKORD! Pa ne cudm se da ne veste za to avtosolo zato ker on nima nalepk na avtih brezveze...

keba
Nov uporabnik

Napisal/-a keba Ne mar 13, 2005 11:44 pm

Kandidati pri avtosoli Pejo ponavadi opravijo izpit po prevozenih 30 urah voznje z instruktorjem.
Verjemite mi, da ce bos danes prisel na glavnjo voznjo z manj kot 25,30 urami, se bo komisija oz. ocenjevalec kar potrudil da bo nasel kaksne tvoje napake, da kandidat ne opravil izpita. To je nekaksno nenapisano pravilo, saj ne marajo nekih "napihnjencev" ki znajo "super" voziti ze pri cca. 20 urah.

In zato je tisti instruktor ki te da na glavno voznjo po cca.20 urah, ta ki te hoce izkoristiti, oz. zasluziti na tebi. In ne tisti pri katerem bos prevozil 30,35 ur.

Lp

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Kraj: nekje na obali

Napisal/-a DarkAngel Po mar 14, 2005 12:17 am

Autošola ježica.
..Rada začutim veter, vonj asfalta in vsak meter valovite ceste, ki pelje me na konec sveta..
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 14, 2005 1:48 am

js ti priporocam avto solo jezica.

DragonFIy
Nov uporabnik

Napisal/-a DragonFIy Po mar 14, 2005 6:38 am

avtosola stop www.stop.si tud ni slaba. sicer je ura 4000 (povprecje), ampak so pa znani po tem da se hitr nardi in da ne nategujejo z urami, kot nekateri. Voziš pa lahko magana, yarisa, corso, peugeot 206 in Citroen C3.
So na brodu in v sentvidu.

lp

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po mar 14, 2005 6:59 am

no pa ste naštel že skor vse avto šole v Ljubljani. :lol: To bo velika pomoč.

Jest če bi šel zdej delat izpit bi si najdu eno čim cenejšo, ker ti tko al tko vsak inštruktor trobi CPP, ki je za vse enak.

Edino kar je pri nekaterih inštruktorjih bedno je pa to, da ga ti voziš po opravkih. Npr: Reče tuki levo, tuki desno zdej parkiri pa me počak morm it kupt sendvič za malco.

Drugač pa naj bi bla kot sem že v eni temi napisal AŠ Brulc znana po tem, da sicer večina naredi izpit v prvo samo imajo po 50 ur ali več da te sploh prijavijo na izpit.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Gost

Napisal/-a Gost Po mar 14, 2005 8:33 am

keba je napisal/-a:Verjemite mi, da ce bos danes prisel na glavnjo voznjo z manj kot 25,30 urami, se bo komisija oz. ocenjevalec kar potrudil da bo nasel kaksne tvoje napake, da kandidat ne opravil izpita. To je nekaksno nenapisano pravilo, saj ne marajo nekih "napihnjencev" ki znajo "super" voziti ze pri cca. 20 urah.

Ko sm jst delal izpit (2003), je tisti v komisiji pogledal, kok maš ur, kdaj si naredu CPP, kokrat si ga delal, itd itd. in so te lahko jebal, če si mel mal ur. So si misll "u, ta ma mal ur, misl da kao ful zna. zdej ga bom zjebal" in te pelje po takih ulcah in križiščih, da ziher fukneš. Pa še drka te s parkiranjem, z vsemi možnimi kombinacijami. :evil:
Danes (po pričevanju mnogih in tudi prebral sem v člankih raznih avtomobilističnih revij) komisija NIMA vpogleda v "Evidenčni karton vožnje" <-- nevem, če se tko reče. Pač, una knjižca mejhna, modra. Vsaj učasih je bla modra. :P
Uglavnem, tisti tip (al pa ženska) v komisiji nima pojma, kokrat si delal CPP, kokrat glavno (vid se edin, da če delaš glavno vožnjo že 3., rabš 2 člana v komisiji :D ), ne ve, kok maš ur.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 14, 2005 11:46 am

Tomaz40 je napisal/-a:Edino kar je pri nekaterih inštruktorjih bedno je pa to, da ga ti voziš po opravkih. Npr: Reče tuki levo, tuki desno zdej parkiri pa me počak morm it kupt sendvič za malco.

jah zakaj bi blo pa to bedno? pac dve muhi na en mah ubije, pa se pol kksno uro zastonj odvozta in je kul. saj pr men je blo tko.

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Po mar 14, 2005 12:04 pm

jst sm delal pri IDEALU in sicer pri Ivanu(že 25 let je inštruktor) in je bla glavna 22 ura...sam pohvale!

keba
Nov uporabnik

Napisal/-a keba Po mar 14, 2005 2:18 pm

Ko sm jst delal izpit (2003), je tisti v komisiji pogledal, kok maš ur, kdaj si naredu CPP, kokrat si ga delal, itd itd. in so te lahko jebal, če si mel mal ur. So si misll "u, ta ma mal ur, misl da kao ful zna. zdej ga bom zjebal" in te pelje po takih ulcah in križiščih, da ziher fukneš. Pa še drka te s parkiranjem, z vsemi možnimi kombinacijami.
Danes (po pričevanju mnogih in tudi prebral sem v člankih raznih avtomobilističnih revij) komisija NIMA vpogleda v "Evidenčni karton vožnje" <-- nevem, če se tko reče. Pač, una knjižca mejhna, modra. Vsaj učasih je bla modra.
Uglavnem, tisti tip (al pa ženska) v komisiji nima pojma, kokrat si delal CPP, kokrat glavno (vid se edin, da če delaš glavno vožnjo že 3., rabš 2 člana v komisiji ), ne ve, kok maš ur.

Cisto mozno. Vem da je bilo se pred kratkim tako kot sem opisal, tako da zgleda ni dolgo od tega da so zadevo spremenili. Posteno za kandidate.
Sicer sem sam delal izpit ze kar nekaj let nazaj, ampak imam kolega ki je lastnik avtosole, zato vem kar nekaj o tem.
Sicer pa sem se vedno osebnega mnenja, da je pametno prevoziti vsaj 30 ur da se dobro naucis varne voznje. Vsak pameten instruktor ti bo povedal enako.

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Po mar 14, 2005 2:52 pm

BY_JOVICH je napisal/-a:Pa ne cudm se da ne veste za to avtosolo zato ker on nima nalepk na avtih brezveze...

Vidiš, kakšen nesmisel si ravnokar napisal? Očitno nalepke niso brezveze, če pa potem noben ne ve za avtošolo... :roll:

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Foto Jovo Po mar 14, 2005 7:03 pm

dunker je napisal/-a:
BY_JOVICH je napisal/-a:Pa ne cudm se da ne veste za to avtosolo zato ker on nima nalepk na avtih brezveze...

Vidiš, kakšen nesmisel si ravnokar napisal? Očitno nalepke niso brezveze, če pa potem noben ne ve za avtošolo... :roll:

Nesmisel? Noben ne ve za avtosolo? :) motis se! ... njega osebno poznam zelo dobro in vem kok ma on kj kandidatov in kok instruktorjev zaposlenih, tko da dela ma velik.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Foto Jovo Po mar 14, 2005 7:14 pm

keba je napisal/-a:In zato je tisti instruktor ki te da na glavno voznjo po cca.20 urah, ta ki te hoce izkoristiti, oz. zasluziti na tebi. In ne tisti pri katerem bos prevozil 30,35 ur.

Lp

To pa sigurno ni res!!! Glede moje situacije on je men reku da imam zelo zelo malo moznosti da nardim da mi bo isku najmanjso napako ampak sm vseeno reku da me prijav! Poznam pa zelo veliko avtosol k ti nabija ure za brezveze se prevec jih je!!!

Mojca je napisal/-a:Autošola ježica.

Dosti vas avtosolo jezica hval, sam ni tok ok kokr eni mislte da je! Imam dosti sosolcev ki je delal izpit v tej avtosoli in jih ni hotel instruktor dati na glavno ker kao neznajo se dobro NABIJANJE UR tud vleku jih je do 15 ur vec ceprov bi lahko sli pri 30-tih urah na glavno!
En razlog je pomoje tud to ker ima jezica pa nasa sola pogodbo tko da pridejo cenejse ure uni pa lepo nabijajo ure!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po mar 14, 2005 7:19 pm

Voith je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:Edino kar je pri nekaterih inštruktorjih bedno je pa to, da ga ti voziš po opravkih. Npr: Reče tuki levo, tuki desno zdej parkiri pa me počak morm it kupt sendvič za malco.

jah zakaj bi blo pa to bedno? pac dve muhi na en mah ubije, pa se pol kksno uro zastonj odvozta in je kul. saj pr men je blo tko.

Ja če ti da kakšno uro zastonj pol je definitivno win-win situacija. Sam meni ecimo ni odbil nobene ure. Vse sem plačal pa še poopravkih sem ga vozu, tko da če nč druzga sem stran vrgu ene 3-4 ure vožnje.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

keba
Nov uporabnik

Napisal/-a keba Po mar 14, 2005 10:45 pm

To pa sigurno ni res!!! Glede moje situacije on je men reku da imam zelo zelo malo moznosti da nardim da mi bo isku najmanjso napako ampak sm vseeno reku da me prijav! Poznam pa zelo veliko avtosol k ti nabija ure za brezveze se prevec jih je!!!

30, 35 ur se smatra ze kot nabijanje ur?! Zanimivo. Spet sem izvedel nekaj novega.
Instruktor ti je pravilno rekel da imas zelo malo moznosti da opravis izpit.
Pa si potem morda le imel sreco (ce si opravil seveda).

In kaj sedaj tu ni res v mojem postu?

Lp

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Foto Jovo Po mar 14, 2005 10:56 pm

keba je napisal/-a:

30, 35 ur se smatra ze kot nabijanje ur?! Zanimivo. Spet sem izvedel nekaj novega.
Instruktor ti je pravilno rekel da imas zelo malo moznosti da opravis izpit.
Pa si potem morda le imel sreco (ce si opravil seveda).

In kaj sedaj tu ni res v mojem postu?

Lp

Citiram tvojo izjavo:
In zato je tisti instruktor ki te da na glavno voznjo po cca.20 urah, ta ki te hoce izkoristiti, oz. zasluziti na tebi. In ne tisti pri katerem bos prevozil 30,35 ur.

No zakaj bi hotu instruktor zasluziti na meni oz me izkoristiti ce me da na glavno pri 20 urah? Utemelji svoj post!
Izkoriscajo uni k ti nabijajo ure za brezveze. Lahko recem samo hvala bogu da je se dost ok instruktorjev k se da z njimi marskikj zment dost je takih k te
ne j**e 5% ceprov reces da si pripravljen za glavno!
Upam da si razumel kaj sm hotu povedat ;)

keba
Nov uporabnik

Napisal/-a keba To mar 15, 2005 12:18 pm

S tem da te pri 20 urah prijavi na glavno voznjo, jih dosti ve da ne bos naredil. Ce ne naredis (kar je bolj pravilo kot slucajnost), se nevede obvezes da bos prevozil se najmanj 5 ur ( zakonsko), instruktor pa ti jih z veseljim pristeje se nekaj vec. Seveda pa to ni v vseh primerih.
Pa tudi verjami mi, da je tudi za nas ( ostale udelezence v prometu) bolj varno da bos prevozil vsaj 30- ce ne vec ur. Za marsikoga je se to premalo. Ce je pa komu zal tistih par tisoc tolarjev, pa...

Matjaž87
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a Matjaž87 Sr mar 16, 2005 3:46 pm

al je kdo že kej slišu oa avtošoli AURIGA, BLISK :?:
zanima me ker mam aurigo pred šolo , za blisk sm pa slišu da je vredu
drgač mam pa IDEAL najbliži doma
LP

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Sr mar 16, 2005 9:05 pm

izpit sem delal pri avtošoli AMD Moste (ulica jana husa 1a)
avto k sm ga vozu: Opel Astra 1.4
izpit sem naredil v 24 urah (24. je bla glavna vožnja)
cena ure: 3500 sit v kompletu 10 ur (tko je blo k sm js delu, pou leta nazaj)
nisem imel občutka, da bi me nategovali glede ur.
inštruktor mi pa ni bil všeč, tak tečn, ampak sm potrpeu tistih 23 ur.

če obvlada avto nej gre na to šolo, če pa ne pa drugam

sošolka je na isti avtošoli delala izpit 60 ur.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 19 gostov