Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So jan 01, 2005 10:17 pm

Jaz sem spravil JAGODNI TEKOČI JOGURT!!!! iz avta s vodnim sesalcem in namenskim čistilom ki se je namesto predpisanega razmerja 1:100 redčilo 1:20 plus tega pa sem še sproti šprical gor sprej proti bolj hudim madežem.

Ko se je vonj po jagodah razdišal po kakme tednu se sploh ni več vedlo kaj se je zgodilo. Je blo pa kar za ene 2h dela ker sem tolk spucu tist del da sem mogu pol še cel avto od zuni ker je se ja na ostalem delu vidlo kolko je drugača že umazan :oops:

lp
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan So jan 01, 2005 10:28 pm

Templar je napisal/-a:Jaz sem spravil JAGODNI TEKOČI JOGURT!!!! iz avta s vodnim sesalcem in namenskim čistilom ki se je namesto predpisanega razmerja 1:100 redčilo 1:20 plus tega pa sem še sproti šprical gor sprej proti bolj hudim madežem.

Ko se je vonj po jagodah razdišal po kakme tednu se sploh ni več vedlo kaj se je zgodilo. Je blo pa kar za ene 2h dela ker sem tolk spucu tist del da sem mogu pol še cel avto od zuni ker je se ja na ostalem delu vidlo kolko je drugača že umazan :oops:

lp

če ti auto diši po jagodah je fajn, če pa po mleku pa ne
sej problem je, da ti lahk use očistš, sam vonj ostane
če ne pa uno probi, k je za odstranjevanje cigaretnga dima, pa vonja po hrani iz zaves in podobnga, en sprej, pa še reklama je bla po tv
podpis

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So jan 01, 2005 11:08 pm

Odlicna ideja :D Cez polito mleko polijes se jagodov jogurt, pa ti avto ne smrdi vec, ampak DISI :mrgreen: Zakaj se nisem tega spomnil takrat, ko se mi je polilo mleko...? :cry

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So jan 01, 2005 11:17 pm

lublancan je napisal/-a:
Templar je napisal/-a:Jaz sem spravil JAGODNI TEKOČI JOGURT!!!! iz avta s vodnim sesalcem in namenskim čistilom ki se je namesto predpisanega razmerja 1:100 redčilo 1:20 plus tega pa sem še sproti šprical gor sprej proti bolj hudim madežem.

lp

če ne pa uno probi, k je za odstranjevanje cigaretnga dima, pa vonja po hrani iz zaves in podobnga, en sprej, pa še reklama je bla po tv

Pozabil sem povedat da je oseba ki ga je polila ni povedala da ga je polila in se je tist jogurt že vsušil! :x
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Ne jan 02, 2005 12:49 am

lublancan je napisal/-a:

lp

A ne smo mel doma.j***a ne pomaga kupte seb ambipur un k oblacke spusca mogoce bo pomagal za vase svinjarije :P :P
Sam ste pa res majstori da polivate mlek po avtu sploh po prtlazniku :? :? .Kaj a ste dajal not odprto mčeko.
No zj vas je izucilo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov