dobek je napisal/-a:RegY je napisal/-a:največja finta pa je, da na mostu prej, ko je isto 4-pasovnica pa je 70
potem za tem križiščem, v katerem je pa bila pred kratkim odprta pa še verjetno niso prbili znakov (?)

most je res 70, cele proleterske pa 50
ampak...za mostom...po logiki ze 50 - splosna omejitev hitrosti pac, naselje
tisti znak 70 pa velja samo do prvega krizisca enakovrednih cest...ki jo mas na studencih pri semaforju :P
Jaaaaa, to maš prav AMPAK. Po križišču na Ptujski cesti je vedno znova postavljen nov prometni znak, tak da po moji logiki bi tudi tu mogo bit postavljen. Glej če se pelješ čez most od štuka proti borovi vasi greš mimo ŠOLE, tam je kao omejitev 70, pol pa pride križišče, in tam normalno da neboš vozo kot podivjan, ker maš čet 20 metrov spet križišče. Tam je nedvomnljivo da niti ne moreš met preko 50km/h not... PO TISTEM KRIŽIŠČU pa maš ravnino kjer ne levo in ne desno nimaš nobene hiše, morem se pa strinjat da je tukaj krožni promet, AMPAK, spet ta ampak, spet bi mogla tu bit tabla tak ko je tabla na teznem, da se moreš v KROŽNEM PROMETU vozit 40.
Tak zakon majo po celi avstriji, to veste najbolj tisti ki ste se kdaj peljali v Graz po stari cesti. Tam je vedno omejitev 70, pred krožnim pa 40. In pazi ti naše škife, postavijo se V KROŽNI PROMET v odsek ki še ni dokončan in tam ti ustaviš avto nasredi križišča in ob pol osmih zvečer ko greš na zmenek s punco PIHAŠ.
Lepo vas prosim, če je to naš novi zakon potem hvala lepa avta ne rabim. Ampak pazi to!
Nikoli se ne prepiram s policaji, če vem da sem naredo prekršek, tudi takrat ne ko je prekršek sumljiv, ampak mi je včeraj film pokno ko sem vido da b***** v avtu ne znata niti novih zapisnikov izpolnit. 15 minut je pisal pol a4 lista, 5 minut je čital da vidi kaj sploh piše na listu, tam ko piše kak dolgo ma kaznovani vozniški staž LL MM je ded napisal namesto kolko let in kolko mescov 2002 10... Samo pobral sem papirje pa se odpelo domov.
Pritožba bo ziher letela, vem da nebo nič s tega ampak ne morejo se delat norca.. Aja pa naj še povem da medtem ko sem 15 minut zmrzoval, on pa je direktorsko sedel v avtu in pisal je mimo z polnim gasom pripelo en z golfom 1 brez auspuha, in naš vrli policaj ni niti migno z oko. mene pa j**e v glavo ker sem se z avtom ko več ko 70 tak ne gre (se opravičujem lastnikom) pelo po 4 pasovnici 70, za mano in pred mano pa ni blo žive duše.