SubaruFreak je napisal/-a:Spoliram avto u nulo... Parkiram v garažo, zaklenem... Zjutraj stopim v garažo in ŠOK... VSE potacano od mačk... ( ne nimamo jih doma, so se priteple od nekod) Kaj mi je bilo storiti??? Nastaviti mleko in futr, se postaviti v zasedo in ko je muc prišel: HOP po njem... V vrečo in 10km stran peljat pa na polje spustit...
Tako sem se rešil ''naših mačk''.
Avto sem nato še enkrat opral in spoliral...
Dec it...
Če sem malo zloben: Prav vam je, kaj pa imate mačke za domače živali...![]()
![]()
croma_man je napisal/-a:pod plahto tud zlezejo
wildcat je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:pod plahto tud zlezejo
Točno! In kot sem že prej napisala :
Če prekrivalo ni dost debelo ali če ne bo pritrjeno, bo to celo slabše kot da se mačka sprehaja po laku. Ker če bo mačka skočila in bo prekrivalo drselo, se bo mačka prestrašeno skušala prijet in obdržat na avtu. S čem? S krempljiops: ! Torej pazljivo s tem
Voith je napisal/-a:a ti tud kj krempljas wildcat ?![]()
![]()
![]()
drgac pa men je macko zanc nekdo zastrupu![]()
enmu od sosedov bom sawed-off twelve gauge v anus porinu pa prtisnu
PhoenixX je napisal/-a:...kksna huda macka na havbi...nimas boljsga!!![]()
Je pa tko glede unih mack na 4 nogah..men se je zgodl da je nas mack pozim k je blo full mraz seveda se sou gret notr k motorju avta.
Jst seveda nism vedu da je not, zazenem motor se ze pelem 10 metrov..pa zaslisim macje dretje spredi...in kaj se je zgodl...macku je prsou REP med jermen in mu ga je pol odtrgal...cela pizdarija..pol sm ga mogu se dvakrat na operacijo pelat..in me je kostal 40 jurjev...klincev mack!
Enkrat ga je pa fotr ..istga macka... s kosilnco povozu tko da mu manjka 1/4 zadnje noge tut. RES MU JE LUSTN PR NAS :P![]()
lp
PhoenixX je napisal/-a:...kksna huda macka na havbi...nimas boljsga!!![]()
Je pa tko glede unih mack na 4 nogah..men se je zgodl da je nas mack pozim k je blo full mraz seveda se sou gret notr k motorju avta.
Jst seveda nism vedu da je not, zazenem motor se ze pelem 10 metrov..pa zaslisim macje dretje spredi...in kaj se je zgodl...macku je prsou REP med jermen in mu ga je pol odtrgal...cela pizdarija..pol sm ga mogu se dvakrat na operacijo pelat..in me je kostal 40 jurjev...klincev mack!
Enkrat ga je pa fotr ..istga macka... s kosilnco povozu tko da mu manjka 1/4 zadnje noge tut. RES MU JE LUSTN PR NAS :P![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov