Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jan 05, 2005 12:52 pm

Ne se z avtom vozit...posledično ne bo od mašine ogret pleh in posledično temu ne bi mucki tacal po avtu...SOVRAŽM MAČKE...mucke so neki povsem druzga :P :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jan 05, 2005 1:06 pm

Fullback je napisal/-a:Ne se z avtom vozit...posledično ne bo od mašine ogret pleh in posledično temu ne bi mucki tacal po avtu...SOVRAŽM MAČKE...mucke so neki povsem druzga :P :lol:

sej sm vedu da ti je PUSSY všeč :lol: :lol: :twisted: :-P :P :lol:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr jan 05, 2005 1:13 pm

Ma z mački je sam križ. Zdej pozimi še ne tak poleti je kriza ko mam avto zun pa vedno se najde kera da mi gre sedet na spojler zadaj. :lol: Mamo pa tri. Je pa že mati eno našo peljala pod kolesi, ko ji je blo tam toplo. Samo se je po 2km dobro izteklo. :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jan 05, 2005 1:31 pm

drgač pa če hočeš imet lepga mačka in brihtnga ne dajat popra !!maš pa lahko kar imam jaz http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 4&start=40
Črno Bel hudič na štirih nogah! 8) :lol:

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Sr jan 05, 2005 1:39 pm

Spoliram avto u nulo... Parkiram v garažo, zaklenem... Zjutraj stopim v garažo in ŠOK... VSE potacano od mačk... ( ne nimamo jih doma, so se priteple od nekod) Kaj mi je bilo storiti??? Nastaviti mleko in futr, se postaviti v zasedo in ko je muc prišel: HOP po njem... V vrečo in 10km stran peljat pa na polje spustit...

Tako sem se rešil ''naših mačk''.

Avto sem nato še enkrat opral in spoliral...

Dec it...

Če sem malo zloben: Prav vam je, kaj pa imate mačke za domače živali... :EE :rofl :wink:
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jan 05, 2005 1:41 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Spoliram avto u nulo... Parkiram v garažo, zaklenem... Zjutraj stopim v garažo in ŠOK... VSE potacano od mačk... ( ne nimamo jih doma, so se priteple od nekod) Kaj mi je bilo storiti??? Nastaviti mleko in futr, se postaviti v zasedo in ko je muc prišel: HOP po njem... V vrečo in 10km stran peljat pa na polje spustit...

Tako sem se rešil ''naših mačk''.

Avto sem nato še enkrat opral in spoliral...

Dec it...

Če sem malo zloben: Prav vam je, kaj pa imate mačke za domače živali... :EE :rofl :wink:

sori kolega vsaj mačka bi dal uspavat,tko pa si naredu še več škode,saj mačk se bo naselil nekam in nategnil oz paril ,pa še več bo mačk na koncu!Jst pravim če ti ni do mačka ga ne imet če se ga hočeš znebit za enkrat vselej ga dej uspavat!

lp venom

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr jan 05, 2005 1:41 pm

1. Izogibaj se nasilnih stvari, prosim te.
2. Nabavi si plahto za avto pokrit pa ga vsak večer pokrij pa je problem rešen. Boš ti srečen, mačke pa tud.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr jan 05, 2005 2:12 pm

pod plahto tud zlezejo ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
wildcat
Nov uporabnik

Napisal/-a wildcat Sr jan 05, 2005 2:22 pm

croma_man je napisal/-a:pod plahto tud zlezejo ;)

Točno! In kot sem že prej napisala :
Če prekrivalo ni dost debelo ali če ne bo pritrjeno, bo to celo slabše kot da se mačka sprehaja po laku. Ker če bo mačka skočila in bo prekrivalo drselo, se bo mačka prestrašeno skušala prijet in obdržat na avtu. S čem? S kremplji :oops: ! Torej pazljivo s tem :!:
All I ask: The sky above and the road below me!
- Blue Sky -

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Sr jan 05, 2005 2:27 pm

Jest mam tut probleme z mačkom in sicer sosedovimi, mi taca po avtu celo noč...
Pa ne samo spredaj, gre mi preko šipe po strehi zadaj na spojler mal počekirat in se vrne po drugi strani avta nazaj na prvi konec..... pa kaj naj....

Ne grem ga čakat, k se me bo ustrašil, pol pa da vidš ka ti naredi po avtu....

Se bo že naveličal :P

Vržem en karton na haubo in to je to...

Lp

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr jan 05, 2005 2:42 pm

z mački je problem...pr men pa še večji...mamo mačka ki je hišni in tud zuni pa k je zima normaln da si gre rit gret na haubo...problem pa nastane pri tem ker ma prek 8 kil in je štorast k slon (ruski siamc se mi zdi da je) po poklicu pa štor...bom pa njemu izstavu račun za štrihanje...bo odslužu že nekak :D:D:D
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Sr jan 05, 2005 11:52 pm

Nisem še fental nobenga, in upam da me vsi mački tlele okol vidjo, da ŠE dosedaj nisem nobenga FENTAL, kako dolgo se bom pa še vzdržal pa ne vem :P

Ja sej če avto pustim cca 20m od hiše pol ne tancajo gor, če ga mam pa pod teraso, pa nimam ledenih šip mam pa pocaplano havbo. Naši muceki spijo notr pocaplajo jih pa "prišleki", zato I don't give a damn about them.

Da bi avto pokrival vsako noč, zarad mačkov...... da ne bi, sej če ne bo druge, sam ej to si še bolj spraskaš avto....
Praske in to globoke pa že mam tko da :evil:

Spray mi je zanimiv, ker sem tudi nekaj slišal. Kje bi potem to dobil? Ponavadi so na alkoholni bazi, to pa ne bi smel bit problem.

Sm pa mislu da sam men tancajo po avtu, pa vidim da je tega več :lol:
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Če jan 06, 2005 12:34 am

No jest mam pa drugace se en mal vecji problem kot so samo macke in sicer sosedove cebele ki od spomladi do jeseni serjejo po avtih v celi vasi.
Najvecji hudir je to da ko se cebelji drek enkrat zasusi ga ne spravis kar tako lahko dol niti na strajfiks-moras pomagati s nohtom,glih vsak dan se mi ga pa tud ne da prati.
Pa povejte kaj se da v tem primeru (pametnega !! ) storit?? :( ;)
BtW,glede tistega speja za odganjanje zivali pa na deklaraciji pise da je primeren za uporabo v hisi,na preprogah in dekorativnem blagu,kakor tudi na avtomobilih,dvoriscih,tratah,gredeh in smetnjakih,preprosto povsod kjer so domace in tuje zivali nezazelene. ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jan 06, 2005 1:24 am

wildcat je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:pod plahto tud zlezejo ;)

Točno! In kot sem že prej napisala :
Če prekrivalo ni dost debelo ali če ne bo pritrjeno, bo to celo slabše kot da se mačka sprehaja po laku. Ker če bo mačka skočila in bo prekrivalo drselo, se bo mačka prestrašeno skušala prijet in obdržat na avtu. S čem? S kremplji :oops: ! Torej pazljivo s tem :!:

a ti tud kj krempljas wildcat ? :-P :twisted: ;)

drgac pa men je macko zanc nekdo zastrupu :cry:

enmu od sosedov bom sawed-off twelve gauge v anus porinu pa prtisnu :evil:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 06, 2005 9:27 am

Pri punci imajo dva macka, in kadar sta uzunaj zmeraj spita na pokrovu. Se nikol nisem mel nobenga blema, nobene praske nic. Samo malo potacan avto ;) Cez noc pa sta itaq oba notri, v pralnici, vsak na svojem leziscu. Drgac pa vsi ki bi popral pa stromal, to se mi rahlo zdi kot mucenje zivali. Drgac pa kot so rekli, eno deko cez pokrov zvecer, pa si mirnih misli. Macku je pa tudi kulj. Kwa je z tem narobe?

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
wildcat
Nov uporabnik

Napisal/-a wildcat Če jan 06, 2005 11:36 am

Voith je napisal/-a:a ti tud kj krempljas wildcat ? :-P :twisted: ;)

drgac pa men je macko zanc nekdo zastrupu :cry:

enmu od sosedov bom sawed-off twelve gauge v anus porinu pa prtisnu :evil:

Ja včasih :D Če je treba, si pomagam s kremplji :twisted: !
Meni je sosed tudi že skušal mačka zastrupit. Je bila kar kriza, ampak se ni dal in upam da bo še dočakal 15. rojstni dan.
Pač nekateri ne morejo prebolet, da maček napade in nažene velikega lovskega psa in ga spremeni v cucka :twisted:
All I ask: The sky above and the road below me!
- Blue Sky -

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jan 06, 2005 11:52 am

Jst mam za mačke eno dobro rešitev z visokimi toni - en generatorček zvoka pa od 22 do 26 khz zvok proizvaja - usmeriš zvočnik lepo na avto in se mački izogibajo avta ko hudič križa - ker jih ta zvok moti. Lepo dela to tut na podstrešju al pa u kaki kleti, kjer se mački zbirajo. Lahko si pa to tut kupte - u konradu stane 13k sit, pa odganja mačke in pse, pa še kšne druge živali.

Druga rešitev je pa moj volkec, ki ne mara nobene druge živali na moji zemlji in poje(ampak dobesedno) vse od zajcev, srn, sosedovih psov in mačk, krti so pa itak specialiteta.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Če jan 06, 2005 12:01 pm

...kksna huda macka na havbi...nimas boljsga!! 8)

Je pa tko glede unih mack na 4 nogah..men se je zgodl da je nas mack pozim k je blo full mraz seveda se sou gret notr k motorju avta.
Jst seveda nism vedu da je not, zazenem motor se ze pelem 10 metrov..pa zaslisim macje dretje spredi...in kaj se je zgodl...macku je prsou REP med jermen in mu ga je pol odtrgal...cela pizdarija..pol sm ga mogu se dvakrat na operacijo pelat..in me je kostal 40 jurjev...klincev mack!

Enkrat ga je pa fotr ..istga macka... s kosilnco povozu tko da mu manjka 1/4 zadnje noge tut. RES MU JE LUSTN PR NAS :P :-P

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 06, 2005 2:10 pm

PhoenixX je napisal/-a:...kksna huda macka na havbi...nimas boljsga!! 8)

Je pa tko glede unih mack na 4 nogah..men se je zgodl da je nas mack pozim k je blo full mraz seveda se sou gret notr k motorju avta.
Jst seveda nism vedu da je not, zazenem motor se ze pelem 10 metrov..pa zaslisim macje dretje spredi...in kaj se je zgodl...macku je prsou REP med jermen in mu ga je pol odtrgal...cela pizdarija..pol sm ga mogu se dvakrat na operacijo pelat..in me je kostal 40 jurjev...klincev mack!

Enkrat ga je pa fotr ..istga macka... s kosilnco povozu tko da mu manjka 1/4 zadnje noge tut. RES MU JE LUSTN PR NAS :P :-P

lp

Ampak se kar vztraja pri vas .. se vidi kolk je zival bol zvesta kot clovek ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Če jan 06, 2005 2:47 pm

PhoenixX je napisal/-a:...kksna huda macka na havbi...nimas boljsga!! 8)

lp

Jao bogi macek jst bi zdavni sturo upaliv
Sam kako s kosilnico :shock: :? a ga ni vidu je pa mev sreco k je biv v motorju bi ga lohk sfasiral
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov