Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr jan 05, 2005 10:18 pm

(moderatorji edino pravilno ste nardil k prepiranje glede firm nima smisla)
uglavnem sedeži so dovolj komfortni ampak je isti problem kot pri hondi z 6. zici, kjer je na račun tega zožan voznikov in sovoznikov sedež, vendar je moje mnenje da se vseen sedi dovolj dobro za daljše vožnje
lp

serzz
Nov uporabnik

Napisal/-a serzz Sr jan 05, 2005 10:20 pm

Men se zdi multipla grda, ni ravno avto za VOZT PO MESTU IN OSVAJAT zenske 8) ... Je pa po moje UPORABn..
ZBLJ

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr jan 05, 2005 10:22 pm

"avto za VOZT PO MESTU IN OSVAJAT zenske"
ta je pa dobra :P

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr jan 05, 2005 10:33 pm

lenivec je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a: ampak je isti problem kot pri hondi z 6. zici, kjer je na račun tega zožan voznikov in sovoznikov sedež,
lp

kje se tebi zdi zožan sedež pri multipli? nevem no meni se zdijo vsi sedeže normalno široki kot pri vsakem povprečnem avtu... je pa res da spredaj 3 gorile nebi glih mele preveč placa :D drugač pa 3 odrasli čist komot sedijo ker je srednji sedež bolj nazaj in se ne butaš z arameni. mogoče je za višjega od 180 pri sprednjem srednjem problem za noge, ker je doli pol menjalnik in to pa ni tok placa kot na stranskem

če bi bla normalna postavitev sedežev in nasredi le predal oz. naslonjalo za roke bi lahko bili sedeži širši za +5 cm in bi se tako lahko sedelo kot v avtu višjega cenovnega razreda (vendar ni tak namen multiple)
lp

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr jan 05, 2005 10:57 pm

vem da je širša sam sedeži po moje niso "idealni" bi lahko bili bolj komfortni
lp

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr jan 05, 2005 10:59 pm

serzz je napisal/-a:Men se zdi multipla grda, ni ravno avto za VOZT PO MESTU IN OSVAJAT zenske 8) ... Je pa po moje UPORABn..

Zakaj pa nebi bil???Veliko pleha,namrec za vsako malo(mora pa biti crne barve,zatemnjena okna pa rdeco lucko v notranjosti pa obvezno TURBOMAXIMUS v prtljazniku vozila).To pa je potem nekaj...pa se 5 punc lahko peljes! :!: :EE :vrum

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jan 05, 2005 11:53 pm

McLaren je napisal/-a:Pa ne me jebat ej. Se morte eni oglašat s forami v stilu "če bi vozo bemveja al pa fauveja se mu to nebi zgodilo..."
Prosim prihrante take izjave (lenivec predvsem mislim tukaj tebe).

Nepirmerne objave so (bojo) izbrisane!

ti si biu v prejsnjem zivljenju zihr SS uberfuhrer

drgac pa multipla je grd ampak nadvse uporabn avto, ga je meu kolega na posoji, pa smo not kr zur naredl, ker je obrnu kombi na streho.

Uporabniški avatar
damirk
Nov uporabnik

elektronika

Napisal/-a damirk Če jan 06, 2005 10:10 am

ja baje se dostikrat zgodi kaka stvar z elektroniko(opozorilne lučke svetijo kar v tri dni), ampak se naslednji dan porihta :)

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Re: elektronika

Napisal/-a CST™jerko Če jan 06, 2005 9:33 pm

damirk je napisal/-a:ja baje se dostikrat zgodi kaka stvar z elektroniko(opozorilne lučke svetijo kar v tri dni), ampak se naslednji dan porihta :)

Ja sej ugasnes pa se enkrat przges pa dela! Fiat nimas kej :oops:

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Re: elektronika

Napisal/-a f4676 Če jan 06, 2005 9:46 pm

2_fast je napisal/-a:
damirk je napisal/-a:ja baje se dostikrat zgodi kaka stvar z elektroniko(opozorilne lučke svetijo kar v tri dni), ampak se naslednji dan porihta :)

Ja sej ugasnes pa se enkrat przges pa dela! Fiat nimas kej :oops:

Še sreča, da Fiat ni sam v tej družbi. So tam vsi brez izjem od nemcev, japoncev, korejcev...
Da pa ne bo tema preveč zašla.Meni je nov model precej bolj všeč, samo za svoj namen (družina ipd) je pa avto odličen.
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Če jan 06, 2005 9:50 pm

biu na testni
udobje na vseh 6 zicih
srednja sta pomaknjena nazaj, primerna pa sta za do 175 folk, al pa take k nimajo širokih ramen
drgač so pa vsi sedeži udobni, v menjalnik se lih ne morš butat, ker je na armaturi, pod njo je pa kr dost placa
če daš prednje zice do konca nazaj, maš zadi še zmeram placa za noge še pa još (posledica sredinskega sedeža) in lahk sediš ko direktor
izgled je samosvoj, ker je biu pomembnejši koncept 6 sedežeu, preglednost (auto je širok in je dobr vidt kaj se dogaja odzuni)
potniki majo fajn razgled, prtlažnik je dokaj velik, sploh če pomislš da 7 sedežniki nimajo prtlažniki oz zelo malo

posledica je, da zgleda zelo visoka(razmerje šipa/pleh na vratih)
luči so malo samosvoje, vendar, ko si auto mau bl ogledaš, ne izstopajo tolk
z novim faceliftom je ta "pomankljivost" odpravljena

namen auta je praktičnost in ne toliko lepota
btw: če rabš za pecanje žensk hud auto, pol je s tabo neki narobe
če najdeš tapravo maš lahk peš hondo pa bo bla s tabo
podpis

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Če jan 06, 2005 9:51 pm

ta avto ma eno bolezn al neki... ne vem no ene čudne piki ma pod spredno šipo...

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a mihant Pe jan 07, 2005 12:10 am

men stara ni bla tok všeč, ampak ta zdjšnja je pa prou huda. sam taka k bi ji mel jz je 5milijonov ali več... lahk sam sanjam, morda nekoč :cry:

sm neki gledu slike na najdi.si, in me zanima če kdo ve, kako ma urejena zadnji par stranskih vrat. tle na sliki zgleda da ma čist do zadnjih blatnikov. kdo ve kako to zgleda ko odpreš vrata? to je najbrž bed če je kšn crash ker morš cela vrata zamenat...??

Slika

upam da se slika vid...
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a mihant Pe jan 07, 2005 12:19 am

TOOOOO!!!!! =I :woohoo :woohoo RATAL SLIKO DAT NOTR!!! :woohoo sicer šele v drugem poskusu, AMPAK RATAL PA JE!!!! =I =I =I :woohoo :wiihuu :wiihuu

matr je sexi avtek! z hudo rito! :___o
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

kaduza
Nov uporabnik

Napisal/-a kaduza Pe jan 07, 2005 10:53 pm

Ko das zadnje sedeze ven je tok placa da ko lezis mas lahko na vsaki strani se eno zensko zraven...nasa ma okoli 150000km jtd115km, motor je super(tudi za prehitevanje), s kontrolnimi luckami ni blo nobenih tezav ker so prej govoril, edino kar je je to da je armatura malo povrsno narejena....drugace pa FIAT- malo prehitro zgubi ceno, pa tut ko ga prodajas se zelo mal folka odloc za multiplo, vsaj men se tko zdi.

lp

Uporabniški avatar
damirk
Nov uporabnik

super

Napisal/-a damirk So jan 08, 2005 2:16 pm

super super kar tko naprej, vedno bolj sem za nakup...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov