lenivec je napisal/-a:kljukec je napisal/-a: ampak je isti problem kot pri hondi z 6. zici, kjer je na račun tega zožan voznikov in sovoznikov sedež,
lp
kje se tebi zdi zožan sedež pri multipli? nevem no meni se zdijo vsi sedeže normalno široki kot pri vsakem povprečnem avtu... je pa res da spredaj 3 gorile nebi glih mele preveč placadrugač pa 3 odrasli čist komot sedijo ker je srednji sedež bolj nazaj in se ne butaš z arameni. mogoče je za višjega od 180 pri sprednjem srednjem problem za noge, ker je doli pol menjalnik in to pa ni tok placa kot na stranskem
serzz je napisal/-a:Men se zdi multipla grda, ni ravno avto za VOZT PO MESTU IN OSVAJAT zenske... Je pa po moje UPORABn..
McLaren je napisal/-a:Pa ne me jebat ej. Se morte eni oglašat s forami v stilu "če bi vozo bemveja al pa fauveja se mu to nebi zgodilo..."
Prosim prihrante take izjave (lenivec predvsem mislim tukaj tebe).
Nepirmerne objave so (bojo) izbrisane!
damirk je napisal/-a:ja baje se dostikrat zgodi kaka stvar z elektroniko(opozorilne lučke svetijo kar v tri dni), ampak se naslednji dan porihta
2_fast je napisal/-a:damirk je napisal/-a:ja baje se dostikrat zgodi kaka stvar z elektroniko(opozorilne lučke svetijo kar v tri dni), ampak se naslednji dan porihta
Ja sej ugasnes pa se enkrat przges pa dela! Fiat nimas kejops:

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov