Demo je napisal/-a:Zato pa obstaja urad za varstvo potrošnikov, ampak tukaj pa nič ne morjo, vsaj nvm kako bi lahko to preprečili. A naj grejo nadzarovat vsak avto ki ga sprejme vsaka avtohiša v Sloveniji? Nemogoče da se bi to prevrtevanje kiloletrov popolno odpravilo.
STABI je napisal/-a:Goljufanje pri kilometrih nikakor ni v redu, vendar kupci hočejo (hočemo) avte z malo kilometri. Pred pol leta sem prodajal vectro z 254000km. Kilometri so bili realni, avto pa zelo dobro ohranjen, brez poškodb, suha mašina (za Ople seveda) itd.. Ko sem napisal v oglas te kilometre ni klical nihče. Oglas brez kilometrov - vsak, ko je slišal za kilometre je odložil slušalko. No, na avto sejmu sem avto prodal v petih minutah enemu preprodajalcu za katerega sem prepričan da je obrnil števec nazaj za 100.000 in na avtu zaslužil 100 jurjev...
lublancan je napisal/-a:rešitev je preprosta
velika kazen - 10 000 000
lepo inšpektor kup auto z čez 200 000 km, ga poslikajo, skopirajo prometno itd
ga prodajo avtohiši
čez 3 dni ga odkupjo nazaj, unim pa napišejo kazen
next...
pol čez kšn mesc se pa spet vrneš in spet isto nardiš (drug auto, drug prodajalc)
u roku enga mesca maš dost keša za proračunsko lukno, pou preprodajalceu pa na kant spravš
sploh, če delaš akcijo na večih mestih naenkrat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov