Sunshine je napisal/-a:Kaj pa če se bo najdel pacient, ki bo šel te škatle uničevat? a so tok trpežne? npr. za kakšno bombico?
INFINITI je napisal/-a:Sunshine je napisal/-a:Kaj pa če se bo najdel pacient, ki bo šel te škatle uničevat? a so tok trpežne? npr. za kakšno bombico?
Sploh ni treba nekih bomb pa mehanskih poškodb delat. Zlo simpl je pravzaprav glede teh kamer in elektronike. Vse so namreč opramljene z CCD čipom ki ima določeno toleranco. Ergo, če usmeriš dovolj močen laserski žarek (mogoče tudi navaden laser pointer) skuriš CCD čip v kameri, ker so ful občutljivi na tako močno koncentriran snop svetlobe.
[ŠiPa ST] - PaPy je napisal/-a:sej tko je v resnici .. policaj nesme utavt avta k ne nardi prekrška .. zakaj bi? razn če je lako akcija to pa... ali kakšna druga akcija.
PhoenixX je napisal/-a:...do leta 2007 bo baje 38 stacionarnih praznih ohisij za radar...od tega 6 polnih...misljo pokrit celotn avtocestni kriz...nej gre U PM pa tak sistem...folk bo zafrustriran cjazu po avtocestah 120 km/h...zaspal od dolgcasa...stare babice bojo vozile pa 90...mislm da gre vse v napacno smer!![]()
lp
PureTNT je napisal/-a:
... Drugače pa imajo v Nemčiji izjemno majhen odstotek prometnih nesreč na avtocesti, ki so povzročene zaradi prevelike hitrosti, pa je hitrost načeloma neomejena. Namesto, da lovijo hitre voznike naj lovijo zanič voznike, tiste, ki z izsiljevanjem prednosti povzročijo nesreče.
PureTNT je napisal/-a:Gorenjka bi lahko konstantno bila neomejena, z izjemo ostrejših zavojev pri izvozu za Tržič - pa še tam sem mirno zvozil z 250... Nasploh naše avtoceste sploh niso slabe, vendar so nekateri šoferji popolnoma nesposobni. Btw, danes popoldan je bilo glede teh kazni nekaj stvari rečeno tudi na Radiu Slovenija, kjer so se zavzemali za izobrazbo voznikov, ne pa za slepo višanje kazni.
SCH-MM je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Gorenjka bi lahko konstantno bila neomejena, z izjemo ostrejših zavojev pri izvozu za Tržič - pa še tam sem mirno zvozil z 250... Nasploh naše avtoceste sploh niso slabe, vendar so nekateri šoferji popolnoma nesposobni. Btw, danes popoldan je bilo glede teh kazni nekaj stvari rečeno tudi na Radiu Slovenija, kjer so se zavzemali za izobrazbo voznikov, ne pa za slepo višanje kazni.
Sam sem pa mislil, da bom umrl od smeha, ko je napovedovalec govoril o prigodku z avtoceste, ko je policijsko vozilo peljalo 90 KM/h in potem se je za njim nabrala kolona, ker ga nihče ni upal prehitet, ker ni bil prepričan ali je tam 130Km/h ali je res samo 90 Km/h kot so vozili policaji
to da hitrost ni omejna, je uglavnem med minhnom in studgartom
pa to samo 3. pas
sej ni velik takih autocest, na vzhodnem delu sploh ne
pa u nemčiji majo mau bolši vozni park in tud nesreče niso usodne
170 z yugotom al pa petko al pa kšnim bolšim autom ala golf 4 je velka razlika
PureTNT je napisal/-a:He he! Sam sem doživel obratno zadevo. Po trzinski obvoznici sem za policijsko Astro vozil 150 km/h (!), s tem da sva šla mimo marice, ki je merila promet pri Petrolu (!!!). Sam tam nikoli ne vozim več kot 80, tako da je bilo to prav zanimivo doživetje.
Mate je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:He he! Sam sem doživel obratno zadevo. Po trzinski obvoznici sem za policijsko Astro vozil 150 km/h (!), s tem da sva šla mimo marice, ki je merila promet pri Petrolu (!!!). Sam tam nikoli ne vozim več kot 80, tako da je bilo to prav zanimivo doživetje.
Takih priloznosti je pa zelo veliko. Tud sam sm ze dostkrat pelu za policajem 120 kjer je bla omejitev 80... tud 140 smo se ze peljal pod golovcem... tud v enosmerno so ze sli (v napacno smer) in tud 90 cez prehod za pesce, kjer je omejitev 60. Zanima pa me, kam lahko te policijske krsitve sporocis.
Enkrat sem klical na 113, da je policaj pelju v enosmerno pa prej ignoreru dvakrat omejitev 60, ... pa sem dobil vprasanje v odgovor, ce vem, kam so bili namenjeni. Ker sem odgovoril ne, mi je prijazni sogovornik precej grdo nazaj zabrusil "Pa vam jest povem. Na nujni voznji so bli!" In je butnu dol.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov