Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Freelancer
Nov uporabnik

Napisal/-a Freelancer So jan 08, 2005 12:46 pm

borut007 je napisal/-a:Folk, kje se vi vozite, da srečujete takšne počasneže?
Prevozim dnevno 80km (od tega skozi 2 mesti) in nikoli takšnih počasnežev. Se zgodi, da kdaj kakšen išče ulico in se počasi pelje, sicer pa nič takšnega.
MISLIM, DA PRETIRAVATE!!!

Jah, nevem, no... Lahko, da se pa voziš po takih rovtah, da ni nobenega tam :). Jaz grem lahko v eno smer pa imam pred sabo široko ravno cesto ter same mečkače, ki furajo 70km/h in moram potem stalno nekaj prehitevat, ali pa grem v drugo smer in pridem v rovte z ozko ovinkasto cesto, kjer so sami domačini, ki gonijo ko utrgani in me vsi prehitevajo, kljub temu, da vozim skoraj že rally in sekam vse, kar je možno sekati.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 08, 2005 12:48 pm

sj ce je poledica pa prletis v ovink to se ne pomen da bos vn odletu. pac mal je treba simulirat abs pa je :)

uni ovinki na gorenskem k mors cez njih ce noces placat cestnine so zanimivi k je poledica :twisted:

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim So jan 08, 2005 1:12 pm

zadnjič sm šu pač po cesti prot naklem in je omejitev pač 90 in en tastar vozi tko cca. 39 40.... :?
zdj problem je u tem da pač se tm da vozt tud 160 alpa 140 alpa recmo normalnih cca. 100 km/h in pač če gre nekdo 40 pred tabo..se je zelo teško ustaut..in pač je problem da ti za njim vozš npr. ker pač nevem...teh par sekund dokler gre nasprot avto in te zadej en ... :roll:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So jan 08, 2005 1:12 pm

Jst bom sam tko reku, da folk ni vec normaln. Mene je v avtosoli instruktor touku po rok ce sm furu 43km/h namest 50km/h. Men gre sam na falus npr ucer zvecer sm se po obvoznc furu tm okol 200Km/h in sm prou gledu tipsona od dalc kako caka da bom jst prsu bliz in pol da gre prehitevat ko sm jst bliz tko da sm moru bremzat z 200km/h na 80km/h. In take debile je treba spravt dol s ceste k prvo kt prvo negledajo na cesto drugo kt drugo niso pozorni na svoje premike in s tem ogrozajo vecjo populacijo voznikov. Sj vs bo vecina rekla kvas vozu 200, sam falus glih tko bi blo pr 130 isti falus. Jst nevem kam gre ta drzava a so kopsi res tolk primitivni da neznajo mislt z glavo kdo ogroza promet kdo ne ?!?!? pišuka jst se vozm pac od 20km/h cez omejitev do 80 cez omejitv pa skos gledam naprej nazaj obstran usak premik na cest mam zmigouc tut ce sm sam gotovo navada sam ne en KRETENOIDSKI folk nima pojma kako se voz. Pol pa da negremo govort o atijih k nevidjo cifr na pumpi pišuka preducerjsnem model men prasa kok je tanku in voz!?!?!?
dj dost sam bl in bl se mi cufa

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas So jan 08, 2005 1:16 pm

PiLLLe je napisal/-a:Jst bom sam tko reku, da folk ni vec normaln. Mene je v avtosoli instruktor touku po rok ce sm furu 43km/h namest 50km/h. Men gre sam na falus npr ucer zvecer sm se po obvoznc furu tm okol 200Km/h in sm prou gledu tipsona od dalc kako caka da bom jst prsu bliz in pol da gre prehitevat ko sm jst bliz tko da sm moru bremzat z 200km/h na 80km/h. In take debile je treba spravt dol s ceste k prvo kt prvo negledajo na cesto drugo kt drugo niso pozorni na svoje premike in s tem ogrozajo vecjo populacijo voznikov. Sj vs bo vecina rekla kvas vozu 200, sam falus glih tko bi blo pr 130 isti falus. Jst nevem kam gre ta drzava a so kopsi res tolk primitivni da neznajo mislt z glavo kdo ogroza promet kdo ne ?!?!? pišuka jst se vozm pac od 20km/h cez omejitev do 80 cez omejitv pa skos gledam naprej nazaj obstran usak premik na cest mam zmigouc tut ce sm sam gotovo navada sam ne en KRETENOIDSKI folk nima pojma kako se voz. Pol pa da negremo govort o atijih k nevidjo cifr na pumpi pišuka preducerjsnem model men prasa kok je tanku in voz!?!?!?

LP PiLLLe
¸

taki bojo vedno na cesti ker so pac xxxxxx, zdaj pa se bojo pille po tebi otlkli zakaj pa se vozis tak hitro.

Ni logike, vsak je za sebe odgovoren, naj vozi kak mu pase, in če vsak gleda tudi na druge udeležence v prometu nebi blo blemov, mogo bom it na policisko školo ke bom malo razčistil ceste starcov in takih bedakov
Zadnjič spremenil mistervegas, dne So jan 08, 2005 1:22 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon So jan 08, 2005 1:19 pm

Kazen za oviranje prometa je 30.000SIT.
Edino prav!Se vsaj nedelski vozniki babice in dedki umaknejo s ceste

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim So jan 08, 2005 1:21 pm

am ja to kar je pille napisau. pač voziš 200...on vozi npr. pol 100 in gre še po levem pasu npr. podobno se mi je zadnjič naredilo..oz. je vozu po sredin..pol ga je pa mal na levi pas zaneslo...negledajo zadaj, prehitevajo ala tovrnjake k vozjo 80 on gre pa 85 in boli ga..ehhhhhhh..zlat je ta naš zakon :evil:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So jan 08, 2005 1:22 pm

zlabon je napisal/-a:Kazen za oviranje prometa je 30.000SIT.

To je ce se mene prasa premejhna kazn k racuni ti da moram jst sam enkrat na let menjat pakne zarad takih idiotov!! Plus tega kolkrat sm moru blokerat gume da sm se ustavu dobr vete kaj pa ostane od gum sred poletja na grobm asfaltu ko bremzas na full. Tko da res take idiote dol s ceste pol pa na norce.

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon So jan 08, 2005 1:24 pm

Hja po eni strani bi bilo res lahko vsaj 50jurjev, čeprav pomojem jih bo malo spametovalo

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas So jan 08, 2005 1:28 pm

zlabon je napisal/-a:Kazen za oviranje prometa je 30.000SIT.

tota kazen še rabi eno 0 od zadaj. v nemčije je že dugo tak da če oviras promet, vozis po levem pasu nonstop da plačas. Samo se nene na take voznike tolk gleda kot na divjake, in to je problem.

dosti bol nevarno kot dirkanje je folk, ki vozo pre počasi, in se sploh ne zavede kaj se okoli njega dogaja.
na avtocest pa pred tabo vun potegne in se mu zaletiš v rit, te pa še moreš plačat ke si kriv ker si od zadaj in pre hiter, v čem je tu logika nevem. če se meni gda en tak nastavi da ga totalno napičem bom mu osebno vse kosti zdrobil če ga nebo tak odbilo ker bo neki most dol pal.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So jan 08, 2005 1:36 pm

Se popolnoma strinjam z vami in vasimi komentarji!Ce je omejitev 50 naj se tudi pelje 50,ce je 70 ali 90 pravtako!Konec koncev koliko je taksnih ki vozijo pod omejitvami in so tudi zato nesrece ker nekateri poetem brezglavo prehitevajo!TAKSNE NAJ BI SE TUDI KAZNOVALO!
Nedavno se peljem iz Slovenj Gradca proti Velenju in malo pred Mislinjo omejitev 90 in se pelje nevem 8 ali 9 vozil v koloni ker je pac nek starejsi mozakar vozil prvi v koloni 70!!!In kaj sem naredil(prehitel vseh 8 ali 9 cisto brez skrbi)potem so mi pa trobili in dajali svetlobne signale kot da sem DIVJAK!!!Take je treba :/:o:/

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica So jan 08, 2005 2:29 pm

s_mande je napisal/-a:Se popolnoma strinjam z vami in vasimi komentarji!Ce je omejitev 50 naj se tudi pelje 50,ce je 70 ali 90 pravtako!Konec koncev koliko je taksnih ki vozijo pod omejitvami in so tudi zato nesrece ker nekateri poetem brezglavo prehitevajo!TAKSNE NAJ BI SE TUDI KAZNOVALO!
Nedavno se peljem iz Slovenj Gradca proti Velenju in malo pred Mislinjo omejitev 90 in se pelje nevem 8 ali 9 vozil v koloni ker je pac nek starejsi mozakar vozil prvi v koloni 70!!!In kaj sem naredil(prehitel vseh 8 ali 9 cisto brez skrbi)potem so mi pa trobili in dajali svetlobne signale kot da sem DIVJAK!!!Take je treba :/:o:/

oooo ja, take tud poznamo, ko sedi v avtu starejsi parcek in oba skupej ne vesta kaj se dogaja okoli njiju!!! oba mislita da delata vse pravilno in da je treba extra pocasi vozit po cestah ker je tolk "norcov" po cestah,....
pol jima pa pozmigas in potrobs naj se mal zmigata, ti pa dedek zacne neki jezno z roko mahat, babica te pa gleda in ti skusa skozi sipo dopovedat da si nevem kaksen divjak in kako si upas trobt, da se mora tuki pocasi vozit.... ja ja, onadva bosta ze vedla!!!

podobno je tudi pri nekaterih voznikih, ki se bojijo vozit, kaj sele da bi vozili po omejitvah!!! In seveda ti skusa spet na vsak nacin dopovedat da si norc in da on dela vse pravilno!!! SE HUJSI OD TISTIH KI DELAJO PREKRSKE SO TISTI, KI SE SPLOH NE ZAVEDAJO DA JIH DELAJO!!!

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy So jan 08, 2005 2:59 pm

PiLLLe je napisal/-a:Tko da res take idiote dol s ceste pol pa na norce.LP PiLLLe

Se prav najprej zaspanete, takoj pol pa tebe. Če se maš za dobrga voznika, bi mogu znat predvidevat kaj bo un model pred tabo naredu in se temu prilagodit (dat nogo z gasa), ne pa da tišiš u podn pa si mislš: "sej ne bo šou prehitevat, sej ni tok zabit", u istem trenutku ti pa vn zapele in ti skurš nov paket mišelink pa brembo ploščic. Jebeš take voznike!

Pa da ne bo pomote, tut jst se ne furam po omejitvah po avtocesti (sam ne 200, k mi ne gre tolk :lol: ) ampak vedno kadar vidm pred sabo dva avtomobila enga za drugim, dam nogo dol, pa grem počasnej mem, glih zato da mi ni treba na full bremzat.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber So jan 08, 2005 5:14 pm

Res je na cestah kar dost mečkačevki parajo živce že tistim ki bi radi vozili po omejitvah ali pa kakšnih 10% čez, kar je še čist normalno, kako pa šele parajo živce tistim, ki bi radi peljali še hitreje, pa je še huje.
Tisti, ki vozijo ekstremno hitro (ali vozimo) pa naj bolj pazijo na to in upoštevajo, da so nacesti tudi mečkači, ki so tudi na pol slepi in neuvidevni ...
Ampak sprijaznit se bo treba, saj policija dela bolj na tem, da lovi prehitre, kot pa da bi lovili tudi počasnete in tiste z meglenkami zadaj in spredaj v odlični vidljivosti.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van So jan 08, 2005 5:36 pm

Voith je napisal/-a:sj ce je poledica pa prletis v ovink to se ne pomen da bos vn odletu. pac mal je treba simulirat abs pa je :)

uni ovinki na gorenskem k mors cez njih ce noces placat cestnine so zanimivi k je poledica :twisted:

Mal simulirat to, pa mal ono pa brez žmigavcev.
Ne vem. Taki znajo biti precej "zoprni" na cesti za ostale voznike.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon So jan 08, 2005 6:06 pm

Glede teh "mečkačev" je tko, da policaj bo raj vidu (primer: da je omejitev 50) da folk vozi 40 kot pa 70. Zakaj nevem nisem policaj, prašite koga druzga. SIcer pa odvisno kje mečka; v križišču men hitr prekipi al pa po kakšni lokalni cesti, ma to je full pogojev kle zdej tko da lahko naštevam cel dan in noč. Upam, da bojo kazni za to izvajal, ker drugač nima smisla. Jaz take če je šansa mirno prehitim pa grem dalje po svoje. Kakšne signalu pa un za mano spoušča mi pa dol visi, glede smernikov pa ponorim, enkrat sem se skor z enim taksistom stepu zarad tega k neki vijuga po Tržaški (LJ) pa kr brez vseg in ni mal mankal da bi se zadela. :evil: DUMBASS!
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Ne jan 09, 2005 2:55 pm

Ma GROZA,GROZA IN ŠE ENKRAT GROZA, meni se kar meša od telih "majmuna"...pa ne samo meni, ponavadi naredijo kolono 20-tih avtomobilov (če ne še več), pa ti računaj 20 živčnih voznikov za njim vozi...veš da bo eden naredil pizdarijo al pa prekršek....20 potencijalnih (živčnih) morilcev
Tisti ki prehitro vozi je manj nevaren kot teli "majmuni" ki se "sprehajajo" z avtom.
Ampak sprijaznit se bo treba, saj policija dela bolj na tem, da lovi prehitre, kot pa da bi lovili tudi počasnete in tiste z meglenkami zadaj in spredaj v odlični vidljivosti.

Ja res je, teli z maglenkam si pa tudi zaslužijo kazni, ker ih je skoz več, prašanje časa je kdaj bomo še policijske avtomobile videli z vklopljenim maglenkam :? :shock:
Folk, kje se vi vozite, da srečujete takšne počasneže?
Prevozim dnevno 80km (od tega skozi 2 mesti) in nikoli takšnih počasnežev. Se zgodi, da kdaj kakšen išče ulico in se počasi pelje, sicer pa nič takšnega.
MISLIM, DA PRETIRAVATE!!!

Malo pomisli, mogoče si pa eden od njih ;) :)
p.s šala

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jan 09, 2005 4:34 pm

PiLLLe je napisal/-a:Jst bom sam tko reku, da folk ni vec normaln. Mene je v avtosoli instruktor touku po rok ce sm furu 43km/h namest 50km/h. Men gre sam na falus npr ucer zvecer sm se po obvoznc furu tm okol 200Km/h in sm prou gledu tipsona od dalc kako caka da bom jst prsu bliz in pol da gre prehitevat ko sm jst bliz tko da sm moru bremzat z 200km/h na 80km/h. In take debile je treba spravt dol s ceste k prvo kt prvo negledajo na cesto drugo kt drugo niso pozorni na svoje premike in s tem ogrozajo vecjo populacijo voznikov. Sj vs bo vecina rekla kvas vozu 200, sam falus glih tko bi blo pr 130 isti falus. Jst nevem kam gre ta drzava a so kopsi res tolk primitivni da neznajo mislt z glavo kdo ogroza promet kdo ne ?!?!? pišuka jst se vozm pac od 20km/h cez omejitev do 80 cez omejitv pa skos gledam naprej nazaj obstran usak premik na cest mam zmigouc tut ce sm sam gotovo navada sam ne en KRETENOIDSKI folk nima pojma kako se voz. Pol pa da negremo govort o atijih k nevidjo cifr na pumpi pišuka preducerjsnem model men prasa kok je tanku in voz!?!?!?

LP PiLLLe

tocno to, folk prou caka da se ti nastav. zato pa ce se men to dogaja pac ne reagiram dokler ni ze skor prepozn, pol pa bremzam na polno, tko da se mal sprehodmo po rezilu. ce isce nevarnost, kdo sm jst da mu nebi dau tistga kar isce.
napake odpuscam, nesramnosti ne.

je pa pred ene pol leta ko smo pred bajto stal prsu en stari z novim kombijem unim big size, pa tko res lep kombi pa obe feltni na levi strani sesuti, od tega spredna cist pa guma racefrana, zadna je pa zacuda se drzala. in se ustav pa tko ce znamo gumo zamenat pa to. pa tko valda ni panike mu zamenamo spredno gumo, pol je pa prosu ce lahk telefonira z nasga domacga telefona in valda mu pustim, pol se je pa revez matru ene 5 minut in me pol koncno prosu ce mu lahk js odtipkam ker ni vidu stevilk :shock:

in pol ok mu ze vse lepo zrihtamo pa vse, pa tip uzame denarnico pa porine men 10k sit pa kolegu k je pomagu 5k sit :shock:

pol se pa lih spomnem pa ga uprasam kva za vraga je zbou na ac da je tko obtepu feltne, pa prbije clovek da ne ve ker ni vidu :shock: :shock: :shock:

fak no ..

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jan 09, 2005 5:11 pm

feto je napisal/-a:Ja res je, teli z maglenkam si pa tudi zaslužijo kazni, ker ih je skoz več, prašanje časa je kdaj bomo še policijske avtomobile videli z vklopljenim maglenkam :? :shock:

Heh smo jih že..... v četrtek ponoč se mi je nasprot prifuro en avtek pa vklopljene meglenke pa dolge luči.... jaz lepo dam kratke,,,, model ne j**e.... mu poblendam mi da kratke (meglenke prižgane) mu poblendam še enkrat..... tip mi poblenda nazaj. Ja ok no bom že zdržu...... pridema bliže in videm da so policaji :shock:

Aja sred noči..... jasno nebo in daleč okol nobene megle.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne jan 09, 2005 5:54 pm

Jz sem enkrat na obvoznci izvozu vič v ljubljani znoru. Pri 100kmh zapeljem na odstavni pas in zaviram. Vidu sem samo en avto ki je bil deleč pred menoj. Ampak je br kr čedalje bližje in bližje čeprav sem zaviral. Nakonc sem že orenk na bremze stopu in ko sem končno prbremzal da sem pršu na isto brzino kot avto ki je bil v tem trenutku samo še cca 10m pred menoj se je števec ustavil na 40kmh. Ko se je začel ovink je seveda še mal prbremzal na 35kmh. in tako do križišča kjer je šel un avto desno jz pa levo. Bla je tastara laguna v njej pa 20 letna deklca z cofki ko pika nogavička in čist nasemjana in zadovolja sama s seboj. K ni mela pojma kako bi lajko usekal če bi bil mal manj pozoren al pa če bi kdo mal bol pržgal.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov