PiLLLe je napisal/-a:Jst bom sam tko reku, da folk ni vec normaln. Mene je v avtosoli instruktor touku po rok ce sm furu 43km/h namest 50km/h. Men gre sam na falus npr ucer zvecer sm se po obvoznc furu tm okol 200Km/h in sm prou gledu tipsona od dalc kako caka da bom jst prsu bliz in pol da gre prehitevat ko sm jst bliz tko da sm moru bremzat z 200km/h na 80km/h. In take debile je treba spravt dol s ceste k prvo kt prvo negledajo na cesto drugo kt drugo niso pozorni na svoje premike in s tem ogrozajo vecjo populacijo voznikov. Sj vs bo vecina rekla kvas vozu 200, sam falus glih tko bi blo pr 130 isti falus. Jst nevem kam gre ta drzava a so kopsi res tolk primitivni da neznajo mislt z glavo kdo ogroza promet kdo ne ?!?!? pišuka jst se vozm pac od 20km/h cez omejitev do 80 cez omejitv pa skos gledam naprej nazaj obstran usak premik na cest mam zmigouc tut ce sm sam gotovo navada sam ne en KRETENOIDSKI folk nima pojma kako se voz. Pol pa da negremo govort o atijih k nevidjo cifr na pumpi pišuka preducerjsnem model men prasa kok je tanku in voz!?!?!?
dj dost sam bl in bl se mi cufa
LP PiLLLe
tocno to, folk prou caka da se ti nastav. zato pa ce se men to dogaja pac ne reagiram dokler ni ze skor prepozn, pol pa bremzam na polno, tko da se mal sprehodmo po rezilu. ce isce nevarnost, kdo sm jst da mu nebi dau tistga kar isce.
napake odpuscam, nesramnosti ne.
je pa pred ene pol leta ko smo pred bajto stal prsu en stari z novim kombijem unim big size, pa tko res lep kombi pa obe feltni na levi strani sesuti, od tega spredna cist pa guma racefrana, zadna je pa zacuda se drzala. in se ustav pa tko ce znamo gumo zamenat pa to. pa tko valda ni panike mu zamenamo spredno gumo, pol je pa prosu ce lahk telefonira z nasga domacga telefona in valda mu pustim, pol se je pa revez matru ene 5 minut in me pol koncno prosu ce mu lahk js odtipkam ker ni vidu stevilk
in pol ok mu ze vse lepo zrihtamo pa vse, pa tip uzame denarnico pa porine men 10k sit pa kolegu k je pomagu 5k sit
pol se pa lih spomnem pa ga uprasam kva za vraga je zbou na ac da je tko obtepu feltne, pa prbije clovek da ne ve ker ni vidu
fak no ..