Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So jan 08, 2005 12:05 pm

Mah teh tvojih 25l so buce... kako lahko trdis koliko litrov si porabil, ce si imel prazen tank in nisi natankal polnega ampak samo 25l. Je cist mozno da si porabil recimo 27l namesto 25l in je takoj poraba ~ 6,2l kar je za 1.4 masino na relacijski voznji cist normalna poraba... jst sem mislil, da si imel poln tank, se cel dan fural okol in spet tankal polno... tko bi bila meritev vsaj kokrtok verodostojna. Tko pa lahko samo ugibas porabo na +/- liter.

Moje mnenje.press :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye So jan 08, 2005 12:12 pm

Daco je napisal/-a:Mah teh tvojih 25l so buce... kako lahko trdis koliko litrov si porabil, ce si imel prazen tank in nisi natankal polnega ampak samo 25l. Je cist mozno da si porabil recimo 27l namesto 25l in je takoj poraba ~ 6,2l kar je za 1.4 masino na relacijski voznji cist normalna poraba... jst sem mislil, da si imel poln tank, se cel dan fural okol in spet tankal polno... tko bi bila meritev vsaj kokrtok verodostojna. Tko pa lahko samo ugibas porabo na +/- liter.

Moje mnenje.press :mrgreen:

se čist strinjam!!!

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v So jan 08, 2005 12:18 pm

človek je to kr "od oka" izračunal
LP

ClioFan
Nov uporabnik

Napisal/-a ClioFan So jan 08, 2005 12:24 pm

Jst sm tud z mojim ene parkrat naredu z 2k SIT (bencin je biu 210 SIT/l) 150 km. Kar znese okoli 6,3, pa je clio 2.0. Sam fora je, kdaj se ti lučka vžge.

Recimo jst ga po ovinkih danes žgem in se mi bo zaradi nagibanja lučka vžgala pri višjem nivoju bencina. Pol tankam, se vozim počasi, brez divjanja in lučka se mi prižge pri nižjem nivoju bencina (števca za bencina). Če bi samo lučko gledu bi to seveda pomenilo 6,2, vendar pa mislim, da realno bi blo tam okol 7, 8, ker je porabil več bencina, kot sem tankal (nižji nivo števca za bencin, ko se mi drugič prižge lučka).

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So jan 08, 2005 12:27 pm

Ma sej pravim to je čudno preden sm natankal je lučka za bencin gorela na parkirišču ko je auto miroval da je treba natankat.Zdej enevm kok je noter bencina še ostalo,uglavnem mene je sam zanimal kolk sm porabu do portoroža in nazaj.

Konc debate. ;)
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov