šmeks je napisal/-a:mah saj vidiš da tisti kekci še zakona niso vidl...tko da blage nimajo...sramota!
Se podpišem pod tole, nam solijo pamet z neki zakonom sami ga pa še vidli niso. DUMBASS.press

Miholl je napisal/-a:sam ga mal klobasate tuki :P
[url]hitrost ubija pa če je še nevem ker uporabnik tega foruma nevem kok pametn...[/url]a so bli policaji na tv s prometne? če niso bli je nekak razumliv da ne vejo na pamet kazni, itak je pa zakon str 9 dni tko da... se bojo že ulaufal brez skrbi![]()
jst na srečo nimam težav z njimi.
Hitrost ne ubija, pač pa ubija nagla ustavitev. Kdo poskrbi za to? Nesposobni vozniki, ki mislijo, da so sami na cesti. Do zdaj še nisem srečal dobrega voznika (t.j. nekoga, ki dejansko vozi po predpisih, pravilno uporablja smernike, se prepriča o prostosti ceste), ki bi trdil, da je hitrost glavni vzrok nesreč.hitrost ubija pa če je še nevem ker uporabnik tega foruma nevem kok pametn...
Avalon je napisal/-a:TNT pa sej veš da se policaji oklepajo hitrosti k pijanc plota, če te ne bi mel bi mogl res že začet razmišljat o dejanskih vzrokih za nesrečo. Tko pa previsoka hitrost in basta.
darkdog24 je napisal/-a:Ses trinjam da mu ni treba vsega vedet,pač pogleda v knjigo in pove,največja sramota je pa ta ,da še v knjigo nezna pogledat oziroma pogleda in ti napiše kazen po nekem čist drugem členu.
To je pa bolano.
pele je napisal/-a:sem bil pri zdravniku."sramota "v knjigo je pogledal,ko je recept pisal.res ste cepci, če mislite,da ima lahko policist vse višine kazni v glavi.
darwin je napisal/-a:Oddaje žal nisem gledou, ampak ...
Policist MORA poznat kazni za prekrške, sej ti konc koncev on da tist obvestiu, na kerem piše, kok morš plačat. Se prav, da če policist ne ve, kakšna je kazen za določen prekršek in da ga s takim neznanjem pošljejo na televizijo, v oddajo, ki si jo ogleda lepo število ljudi, se mi pa to zdi sramotno, tako za policista, policijo in nenazadnje tudi zame, ki te ljudi sofinanciram.
Medtem, ko raja, se prav navadni ljudje morjo pa poznt pravila, se prav hitrosti in ostale dolžnosti.
darkdog24 je napisal/-a:Ses trinjam da mu ni treba vsega vedet,pač pogleda v knjigo in pove,največja sramota je pa ta ,da še v knjigo nezna pogledat oziroma pogleda in ti napiše kazen po nekem čist drugem členu.
To je pa bolano.
[ŠiPa ST] - PaPy je napisal/-a:ne 80 km/h ... so povedal po tv-ju.
in PureTNT...od kdaj policaji pišejo zakon lepo te prosim
Dejte kopitarji že enkrat čevlje sodit, ne pa se pametne delat kaj zajema policijsko delo, ker o tem dejansko nimate pojma...
Pa veliko sreče z referendumom...
lisko je napisal/-a:Aja pa še neki... tisti ki mislite da mora pa policaj vedet vse prekrške na pamet (kazni) ste al še neizkušeni u življenju al pa mislite da sami vse veste.
Sam sem elektronik pa ne vem vseh čipov pa načrtov na pamet.... me boste zato popljuvali? izvolite....
Fora vseh stvari je da veš osnove ( u primeru policaja da ve kaj je to prekršek) u mojem primeru, da če u vezje pride en sam drot z več signali da je potreben multiplex..... kak multiplex mora bit bom pogledu u priročnik. Tko kot bo policaj pogledu kok je globa za prekršek.Vedet mora kaj je to prekršek ne rabi pa vedet kok je kazni za njega.Pop tv pa tko sploh nem komentiru ker so zame ena velka driska okol novinarjev.... kr neki napihujejo vse skupi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov