Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 09, 2005 10:12 pm

šmeks je napisal/-a:mah saj vidiš da tisti kekci še zakona niso vidl :bonk ...tko da blage nimajo...sramota!

Se podpišem pod tole, nam solijo pamet z neki zakonom sami ga pa še vidli niso. DUMBASS.press :evil:
Varno vožnjo vam želi Avalon.

pele
Novinec

Napisal/-a pele Ne jan 09, 2005 10:12 pm

sem bil pri zdravniku."sramota "v knjigo je pogledal,ko je recept pisal.res ste cepci, če mislite,da ima lahko policist vse višine kazni v glavi.

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Ne jan 09, 2005 10:13 pm

sam ga mal klobasate tuki :P
[url]hitrost ubija pa če je še nevem ker uporabnik tega foruma nevem kok pametn...[/url]a so bli policaji na tv s prometne? če niso bli je nekak razumliv da ne vejo na pamet kazni, itak je pa zakon str 9 dni tko da... se bojo že ulaufal brez skrbi :lol:
jst na srečo nimam težav z njimi.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jan 09, 2005 10:17 pm

dost bi jim poenostavl zakon, ce bi pac enostavno not napisal da kogar ustavjo placa pa je.

policajem bi blo lazje nm pa tud.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jan 09, 2005 10:22 pm

Miholl je napisal/-a:sam ga mal klobasate tuki :P
[url]hitrost ubija pa če je še nevem ker uporabnik tega foruma nevem kok pametn...[/url]a so bli policaji na tv s prometne? če niso bli je nekak razumliv da ne vejo na pamet kazni, itak je pa zakon str 9 dni tko da... se bojo že ulaufal brez skrbi :lol:
jst na srečo nimam težav z njimi.

to so bili uni ki so bili zraven pri pisanju zakona,tko by the way ;)

dva glavna akterja,ki se vedno pojavljata na TV novinarskih konferencah, tko da bi morala vedt o čem govorita ;)
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne jan 09, 2005 10:27 pm

Ses trinjam da mu ni treba vsega vedet,pač pogleda v knjigo in pove,največja sramota je pa ta ,da še v knjigo nezna pogledat oziroma pogleda in ti napiše kazen po nekem čist drugem členu.
To je pa bolano.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne jan 09, 2005 10:32 pm

mah škoda besed za našo vlado k tko butaste zakone postavlajo,še manj je pa škoda komenterat naše kapse,k so pametni za za znoret,a zakonov pa ne poznajo...najlažje je pa pametn bit

LP
Slika

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne jan 09, 2005 10:39 pm

Dejstva:

#1: Ko nastopaš pred javnostjo se na nastop ustrezno pripraviš. Oni se niso.

#2: Če ne poznaš zakona, ki si ga sam pisal, kako ga lahko zagovarjaš?

#3: Ne samo, da ne poznata višin kazni, kar že tako ni dopustno, glede na to, da so ju vprašali GLAVNE primere, ne poznata niti PREDPISOV. 80 km/h minimum na avtocesti? Ne. 60 km/h.

#4:
hitrost ubija pa če je še nevem ker uporabnik tega foruma nevem kok pametn...
Hitrost ne ubija, pač pa ubija nagla ustavitev. Kdo poskrbi za to? Nesposobni vozniki, ki mislijo, da so sami na cesti. Do zdaj še nisem srečal dobrega voznika (t.j. nekoga, ki dejansko vozi po predpisih, pravilno uporablja smernike, se prepriča o prostosti ceste), ki bi trdil, da je hitrost glavni vzrok nesreč.

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 09, 2005 10:50 pm

TNT pa sej veš da se policaji oklepajo hitrosti k pijanc plota, če te ne bi mel bi mogl res že začet razmišljat o dejanskih vzrokih za nesrečo. Tko pa previsoka hitrost in basta.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne jan 09, 2005 11:25 pm

Avalon je napisal/-a:TNT pa sej veš da se policaji oklepajo hitrosti k pijanc plota, če te ne bi mel bi mogl res že začet razmišljat o dejanskih vzrokih za nesrečo. Tko pa previsoka hitrost in basta.

Mhm... Vedno bolj mamljiva mi je možnost razveljavitvenega referenduma in vložitve novega zakona. Bi pač kazni proporcionirali tako, da bi se policajem bolj splačalo loviti prekrškarje brez luči in smernikov, kakor sedeti v avtomobilu in z Rieglom polniti proračun. Če je kdo zainteresiran, da pomaga pri pripravi takega zakona se tega z veseljem lotim.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne jan 09, 2005 11:25 pm

darkdog24 je napisal/-a:Ses trinjam da mu ni treba vsega vedet,pač pogleda v knjigo in pove,največja sramota je pa ta ,da še v knjigo nezna pogledat oziroma pogleda in ti napiše kazen po nekem čist drugem členu.
To je pa bolano.

To so men zadnč naredil... :x
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 09, 2005 11:27 pm

pele je napisal/-a:sem bil pri zdravniku."sramota "v knjigo je pogledal,ko je recept pisal.res ste cepci, če mislite,da ima lahko policist vse višine kazni v glavi.

A ti tud znaš imenik na pamet? ;)
Itak da bo pogledal v knjigo. In res maš - policaj isto lahko pogleda v knjigo zakaj pa ne... Če ti bo neustavno kazn napisal pa itak lah pritožbo napišeš... Naj vas ne bo tako strah, prepričan sem, da se ne bojo velik motil ko bojo pisal pildke ;)
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jan 09, 2005 11:32 pm

darwin je napisal/-a:Oddaje žal nisem gledou, ampak ...
Policist MORA poznat kazni za prekrške, sej ti konc koncev on da tist obvestiu, na kerem piše, kok morš plačat. Se prav, da če policist ne ve, kakšna je kazen za določen prekršek in da ga s takim neznanjem pošljejo na televizijo, v oddajo, ki si jo ogleda lepo število ljudi, se mi pa to zdi sramotno, tako za policista, policijo in nenazadnje tudi zame, ki te ljudi sofinanciram.
Medtem, ko raja, se prav navadni ljudje morjo pa poznt pravila, se prav hitrosti in ostale dolžnosti.

Pa ja...valda...na pamet bo vedu vse kazni, pike, člene in vse pičkarije za 150 prekrškov...valda...in kje piše da MORA? ...dejte no :roll: ...to je isto ko da bi enmu v fabriki rekl da more znat na pamet mašino nastavt, za določen štiklc delat...Evo ti 150 muštrov, za škatle za pice, za 30 pizerij, vse različno, škatle za televizorje...tle maš naloge za delat, do druzga tedna, maš da veš vse mere na pamet...potem pa svizec veste...
in PureTNT...od kdaj policaji pišejo zakon lepo te prosim :?
Dejte kopitarji že enkrat čevlje sodit, ne pa se pametne delat kaj zajema policijsko delo, ker o tem dejansko nimate pojma...

P.S pa ne me pozabt popljuvat...mi je postalo že prov všeč v teh temah :lol:
Pa veliko sreče z referendumom...
Zadnjič spremenil Slide, dne Po jan 10, 2005 12:08 am, skupaj popravljeno 2 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jan 09, 2005 11:33 pm

darkdog24 je napisal/-a:Ses trinjam da mu ni treba vsega vedet,pač pogleda v knjigo in pove,največja sramota je pa ta ,da še v knjigo nezna pogledat oziroma pogleda in ti napiše kazen po nekem čist drugem členu.
To je pa bolano.

To je pa res malo...khm...ornk :noro ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Po jan 10, 2005 12:15 am

[ŠiPa ST] - PaPy je napisal/-a:ne 80 km/h ... so povedal po tv-ju.

60 je!

Še tega bumbarji po TV ne vejo!

Itak pa že ti novinarji po Popu nekaj kvasijo.... so takrat pred novim letom, ko so imeli neke članke o novem zakonu nekaj kvasili kako že začne s 1.1.05 veljati vožnja s spremljevalvem ampak v resnici začne veljati komaj s 13.08.2006, kar ni nihče omenil.

V glavnem: :bonk

LP!
Slika Slika ... seems fetishe !?

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Po jan 10, 2005 1:10 am

in PureTNT...od kdaj policaji pišejo zakon lepo te prosim
Dejte kopitarji že enkrat čevlje sodit, ne pa se pametne delat kaj zajema policijsko delo, ker o tem dejansko nimate pojma...

Mislim, da si me narobe razumel. Rečeno je bilo, da so policaji, ki so bili v oddaji, dejansko sodelovali pri pisanju zakona. Ne pri de facto pisanju členov, definitivno pa s svojimi izkušnjami in predlogi.

Pa veliko sreče z referendumom...

Ko boš kupil avto, ki bo imel potovalno hitrost udobnih 200 km/h boš razumel zakaj frustracija z zdajšnjim prometnim zakonom.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po jan 10, 2005 1:45 am

sicer se strinjam da pac vseh zadev se ne morjo vedt, sam za ac minimalno hitrost da ne vejo ???
mislm ce takih osnov ne vedo, kako bojo pol sploh svoj poklic opravljal?

to more vedt vsak k gre rosko pisat, pa da policaj ki je celo domnevno sodeloval pri ustvarjanju tega zakona tega ne ve??? in to celo pred kamero na tvju...

to je prikaz totalne zabitosti tako tega zakona, kot tudi tistih ki so ga sprejel.

spet bo jebanje folka po mili volji. sploh mularija v uniformah bo pametna na moc.

js sm tud takoj za ta zakon spremenit.

pa predvsem, ce se ze zgledujejo po naprednih drzavah, in bi radi zapolnil luknjo v zepu drzave, bi lahk uvedl zakon po katerem so kazni odvisne od imetja.

valda ce si en lahk prvosc ferrarija, si bo lahk tud 50k kazni pa se tringelt bo dau zravn.

no zame recimo k nism lih nek magnator je 50 al pa 100k kriza.

sodelovanje z davkarijo pa kazni v skladu z premozenjem pa bo. nej bo fer, ne pa tko k uni k majo najmn zmer najbol najebejo.

sam pac tisti k se s takimi zadevami bavjo, se jim ne zdi fer, ker ponavad majo oni kr kksn kupcek na banki, in itak 3% vsega kar imam pa ze ne bom dau za prehitro voznjo.

lahk recem sam polom in sramota. mogl bi ns brcnt do turcije, ne pa evropa.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jan 10, 2005 2:24 am

Folk dejte se že enkrat nehat pizdit s tem novim zakonom..... Vsak dan nova tema o tem... :roll:
Sam se spomnim leta 98 ko je u veljavo prišel zdaj že stari zakon..... ista pišuka..... folk se bunu ne vem kok..... po medijih blo ne vem kok odaj.... kao luči podnevi kje so to vidli? Kazen za pas kaj se jim je zrolalo? A pred pol leta je to bla redna praksa... če nis mel luči podnev si bil že kriminalec.... dejte nehite se pizdit no.... zakon star 9 dni vi pa že znanost delate s tega.....

Men osebno se pa prav dopade tale zakon zdej...... ker zdej vsaj vem da mam avto ne pa šajtrgo.... zakaj? Ker bogih 55 konjev ki se hranijo z nafto lepo stegnejo do 90.
In zaj vsaj pride do izraza moj avtek..... nikol do sedaj nisem rabu pa niti veselja nisem mel prehitevat..... zdej pa dobim kolono ki pelje 65.... ruknem u tretjo pogledam če je po pravilih.... in hopa mimo na 90. Blem kak tle? Tko za info danes sem prehitevu od men pa do mb (relacija 25km) vsega skupi 19 avtov :shock: Pa mi je blo prav v užitek pa še nikjer nisem prekoraču dovoljenih hitrosti.....
Če pa že bom priletu na radar..... h šment jebat ga tud jaz nisem brez napak in bom pač plaču.... sicer s težkim srcem.... ampak sej sem kršil predpise a ne? torej morem bit kaznovan....
Prosim u nadalne da se za dobro celga foruma take debate zaključijo.... ne pa da skor vsak dan pridem na forum in nova tema kao o novem zakonu.... dajmo času čas pa bomo vidli kaj bo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jan 10, 2005 2:31 am

Aja pa še neki... tisti ki mislite da mora pa policaj vedet vse prekrške na pamet (kazni) ste al še neizkušeni u življenju al pa mislite da sami vse veste.
Sam sem elektronik pa ne vem vseh čipov pa načrtov na pamet.... me boste zato popljuvali? izvolite....
Fora vseh stvari je da veš osnove ( u primeru policaja da ve kaj je to prekršek) u mojem primeru, da če u vezje pride en sam drot z več signali da je potreben multiplex..... kak multiplex mora bit bom pogledu u priročnik. Tko kot bo policaj pogledu kok je globa za prekršek.Vedet mora kaj je to prekršek ne rabi pa vedet kok je kazni za njega.Pop tv pa tko sploh nem komentiru ker so zame ena velka driska okol novinarjev.... kr neki napihujejo vse skupi.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po jan 10, 2005 4:11 am

lisko je napisal/-a:Aja pa še neki... tisti ki mislite da mora pa policaj vedet vse prekrške na pamet (kazni) ste al še neizkušeni u življenju al pa mislite da sami vse veste.
Sam sem elektronik pa ne vem vseh čipov pa načrtov na pamet.... me boste zato popljuvali? izvolite....
Fora vseh stvari je da veš osnove ( u primeru policaja da ve kaj je to prekršek) u mojem primeru, da če u vezje pride en sam drot z več signali da je potreben multiplex..... kak multiplex mora bit bom pogledu u priročnik. Tko kot bo policaj pogledu kok je globa za prekršek.Vedet mora kaj je to prekršek ne rabi pa vedet kok je kazni za njega.Pop tv pa tko sploh nem komentiru ker so zame ena velka driska okol novinarjev.... kr neki napihujejo vse skupi.

jah sam ce bos ti pomagu razvit eno napravo z 200 tranzistorji pa 100 upori, in te bojo pol na tv poklical da to predstavis, bos sigurn doma mal potreniru svoje znanje in nebos sel pred potencialnih 2mio gledalcev, ne da bi vedu niti ciste osnove.

glede te hitrosti, to je glede na njegov poklic lih tko ko ce bi js k sm po poklicu za enkrat se voznik, pozabu da mam omejitev na ac 80.

pac to se ne dogaja. oz se nebi smel. vseskp je crn humor I`m afraid.

nej pozablajo pa karkol, sam mene bojo pa dons al pa 1.1. bi me oglobil ce bi se pelu pac narobe, pa tud js pred veljavo tega zakona nism vsega uspeu nastudirat tko ko oni ne.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov