dark...če ti srce to želi, in se ti zdi, da bi ga lahko vzdrževal...go for it...
Nakladanje o vzdrževanju gor, dol, sem, tja...če maš dnar za popravila...pa kaki denar za popravila...če ti bo crkoval Clio, Kia Clarus, Bolhica al pa BMW 7 boš itak ob denar...če boš mel smolo, boš ob velik denar...zanimivo da sem jaz zmetal več denarja v 2 letih za petko ko foter za A4 1.8 odkar ga ima, če ne štejem registracije in porabe...samo popravila torej...
Ko boš kupoval, kontaktiraj na tem forumu ali forumu
www.bmwslo.com Jerry-ja...expert za rabljene avte, še posebej beemveje...torej če boš zadel lepega, se nimaš nič bolj za bat, kot pri Kii Clarus...Je pa res da bo malo več pil, malo več bojo servisi...ampak...ne vem sicer kje je folk najdu primerjavo Kio Clarus

(pa ne mislt da mam kej proti Clarusu...ampak nadomestek za BMW 7 pa to le ni)
BMW 7 ali pa Audi A8 itn...to so ladje, otroček še vedu ne bo, da ne leži v svoji zibki...nobenga hrupa ne bo v avtu, nobenga smradu nič...Peljal se boš ko lord, razvajali te bojo najboljši materiali, sedež si bosta s punco nastavila v spomin, navora boš mel za stran metat...če si ga zelo želiš in dobro poznaš svoje finance...kupi...samo ne zaleti se v prvega, da se ne zaj****
Pa velik sreče pri nakupu...in ne pozabi...555-JERRY
ŠE nekaj...nisem rekel da je vzdrževanje poceni, ampak če imaš smolo jo imaš lahko z vsakim avtom...pa določeni deli so tudi rabljeni povsem dobri...skratka...ni nujno da crkuje!
LP, Slide