tomaz40 je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:ta ameriška jaca so sam za naravnost pelat ko pa prideš do ovinkov je pa hudič in zato bi jaz vzel japonca ker je vrhunska tehnologija in max izkoristek![]()
Ane k je v Sloveniji tolk možnosti izkoriščanja vrhunske tehnologije in max izkoristka in ni nevarnosti, da boš videl kakšno srebrno Hondo al pa Volvota, ki tut izkorišča svoj max potencial.![]()
Ameriški muscle cars niso za gonit po ovinkih ampak za cruisat. Lepo počas pa z užitkom.
Z nobenim EVO, VTEC al pa ST-jem se ne moreš peljat čez tromostovje s takim užitkom kot s temi avti zgoraj.
jaka-z je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:ta ameriška jaca so sam za naravnost pelat ko pa prideš do ovinkov je pa hudič in zato bi jaz vzel japonca ker je vrhunska tehnologija in max izkoristek![]()
Ane k je v Sloveniji tolk možnosti izkoriščanja vrhunske tehnologije in max izkoristka in ni nevarnosti, da boš videl kakšno srebrno Hondo al pa Volvota, ki tut izkorišča svoj max potencial.![]()
Ameriški muscle cars niso za gonit po ovinkih ampak za cruisat. Lepo počas pa z užitkom.
Z nobenim EVO, VTEC al pa ST-jem se ne moreš peljat čez tromostovje s takim užitkom kot s temi avti zgoraj.
sej jaz nimam nobenga avta zato da bi se vn metu, sploh pa ne po tromostovju![]()
izkoristiš pa lahko avto na mobikrogu, grobniku, zeltwegu....... da pa prideš do tja se da pa še vseeno umirjeno kruzat
so pa atraktivni in brutalni teli amerji ni kej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov