Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby So jan 15, 2005 3:46 am

se čist strinjam s tabo, sam ne pa vsakmu narest tega s čikom kerm maš norce k ti bojo kej nardil.
poznam par ljudi, ko se stepejo za vsak falus in ponavad zmagajo ker so res velki pa še j**e se jim za vse so mafija. Jst jih pač nebi rad poznal, sam splet okoliščin je bil tak. Se pa ne družim z njimi. Hočm sam povedat sda če bi take srečal na vest pa verjam ni jih mal bi ti ofnal bučo pa še kej drucga in to brez pofukane slabe vesti.tko da jst ti ne priporočam, mal prej precen stvar pa pol nared;) no te ljudje po večini vozjo BMW je sam za info. če ti kdaj prav pride. so pa loleki da trobjo za vsak falus :D

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So jan 15, 2005 9:13 am

V-i-p je napisal/-a:menjekul, točno tako :) Če se pelješ od ambasade naravost, do zadnjega semaforja, je hiša na desni, zraven pa rampa za dostop do parkinga. In ja, vmes je samo pljočnik(TM) ;)

uh ni ti lahko :? . kaj se lahko za dnevne potrebe nekako preusmeris na drug način transporta glede na to, da živiš res v samem centru -recimo peš,eno navadno kolo, mestni bus, kljub temu,da vem, da je kar malo tečno)?

kaj drugi souporabniki tega sistema ne vidijo istega problema (oz. jih to ne moti)?

daewoo rugby ti govoriš o rugbystih ne :mrgreen: (hec ;) )

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy So jan 15, 2005 9:40 am

Mogoče bi pa lahko mal elektromotor od ograje stuniral, da bi se hitrej odpirala :lol:

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So jan 15, 2005 9:57 am

Ne oziraj se na trobljenje,imas veliko primitivcev na cesti!Pogovor se z sosedi,predvidevam da imajo oni enak problem in kupite vecjo anteno(za vecji domet daljinca) in jo pac vklopis nevem 50 metrov prej npr.Je pa res da je malco nevarno za ljudi(otroke) ki bi se zadrzeval v blizini ograje!Malo se lahko sicer zascitite z TABLO Z NAPISOM NAJ SE NE ZADRZUJEJO V BLIZINI OGRAJE!Sicer pa naj pac vsak stars opozori na nevarnost in mu odsvetuje zadrzevanje pri ograji!Nevem sicer a je to z tem dalincem potrebo,ampak nevem ocitno je,saj so ljudje(nekateri)zelo brezobrazni in nocejo pocakat niti sekunde!
Kaj pa ce odpres vrata(stisnes daljinca)ko si v blizini in se za ta cas kje obrnes!Samo vprasam?Nevem ker se se tam mimi nisem vozil...

Zadnjic sem imel podoben primer ko sem v kriziscu cakal na zeleno luc in sem se pac malo igrackal v kriziscu in sem pac malo zamudil pri speljevanju,mogoce nekaj sekund in je clovek za menoj zacel trobiti kot bi imel samo on trobo,nisem se oziral,sem ga ignoriral!Potem me je pa prehitel in nekaj kazal ces da morem zaviti desno in nevem kaj se...sem ga ponovno ignoriral!Potem je pac odnehal ker je videl da me ne gane,nisem se ga pa ustrasil ampak se mi je mudi drugace nevem kako bi se sicer koncalo!
SMISEL VSEGA TEGA PA JE: Da mu je v naslednjem kriziscu ugasnil avto in sem se mu samo nasmejal,nisem trobil!Mislil sem si svoje!
TAko naredi tudi ti,ignoriraj kljubtemu da vem da mora biti res motece!

P.S.:Ne skaci vec iz avtomobila ti je nekdo lepo napisal zakaj!Kaj ves kdo je v tistem avtu!Samo moj nasvet!Vem pa da tist trenutek ne mislis...
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber So jan 15, 2005 10:54 am

Ignoriraj hupanje, se boš že navadil.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So jan 15, 2005 11:17 am

reber je napisal/-a:Ignoriraj hupanje, se boš že navadil.

jaz se ne bi nikoli :?

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 So jan 15, 2005 11:19 am

en totalka razbit awto daj polek whoda, (tako da ga bodo zadaj wozeči vidli)
pa s sprejem na welko napiš
TA JE TROBU :twisted:
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy So jan 15, 2005 11:30 am

Lublančani pač hupajo ker so ene navadne neučakane .......... (piiiip)
Js res ne vem, men v Celju noben nikol ne pipka a ko pridem v Lj za vsaki falus ti bo en neki v 3krasne brezveze trobu za prazn nič, joj ko je to en primitivn pa živčn folk, pa nej gredo 5 min prej od doma pa bo mir! Res ne vem no kaj jim je. Mogoče mislijo da si lahko vse dovolijo če živijo v prestolnici, res ne vem... :? 8)

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So jan 15, 2005 12:14 pm

Res bi bila mogoče rešitev v anteni, pa če tudi pridobiš nekaj sekund, je že nekaj. Recimo naša rampa v službi, se odpre tudi na razdalji okoli 80m. Drugače si pa lahko omisliš kakšno napravo, ki jo ima PROVIDA, z ustreznim komentarjem. ;)

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET So jan 15, 2005 1:02 pm

sprejemnik telekomanderja predelaj na GSM ... pa boš lahko iz Celja odpiral vrata v LJ ...

JOKE. :D ... al pa tudi ne ... sam imam nekaj podobnega in deluje odlično

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty So jan 15, 2005 1:11 pm

Nejko87 je napisal/-a:en totalka razbit awto daj polek whoda, (tako da ga bodo zadaj wozeči vidli)
pa s sprejem na welko napiš
TA JE TROBU :twisted:

ROTFLOL

eno mal manj hudo poznam: ko ti trobijo pojdi iz avta vn, tja do prtljažnika in začni gledat svoj zadnji konec avtomobila. Ko seveda ne boš opazil nič nenavadnega, pojdi do tega šoferja ki hupa in ga vpraši kaj je narobe z avtom da se je obesu na hupo ;)

seveda, ko si še v avtu probaj ocenit šoferja za sabo :D

sicer pa je varianta z močnejšo anteno bolj miroljubna ;)

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So jan 15, 2005 1:16 pm

ti se probaj z vsemi stanovalci zmenit če so za skupen nakup močnejše antene ali
pa novega dalinskega sistema, pejdi door to door in lepo vprašaj ali bi bli za, pozanimaj se
za ceno, malo jim imformativno ceno daš, razložiš preoblem, ga še malo napihneš :lol:
pa upam da boš lahko problem rešil.
Slika

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` So jan 15, 2005 1:26 pm

no ce ze govorimo o strpnosti ljubljanskih voznikov..

ne razumem zkva ne morjo pocakat da se krizise sprazne!?!
Pac sem sredi krizisca.. cakam da bom zavil levo/desno.. prometa full..in valda predn se rdeca ne prizge prakticno nemores zavit.. ampk.. ljubljancani te ne pocakajo.. ampak kr rinejo notr.. mamu jim!!!

Ceb imu rore spredej na autu..sam gas pa butnem ga..pa me prou bk kdo je!

Se oproscam ce sm s tem kerga lublancana uzalu alpa kej .. ampak imam sam z njimi take izkusnje.
Lp, Gašper

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy So jan 15, 2005 1:32 pm

2bad4u je napisal/-a:no ce ze govorimo o strpnosti ljubljanskih voznikov..

ne razumem zkva ne morjo pocakat da se krizise sprazne!?!
Pac sem sredi krizisca.. cakam da bom zavil levo/desno.. prometa full..in valda predn se rdeca ne prizge prakticno nemores zavit.. ampk.. ljubljancani te ne pocakajo.. ampak kr rinejo notr.. mamu jim!!!

Ceb imu rore spredej na autu..sam gas pa butnem ga..pa me prou bk kdo je!

Se oproscam ce sm s tem kerga lublancana uzalu alpa kej .. ampak imam sam z njimi take izkusnje.

Sj veš... slepa kura itd....

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 So jan 15, 2005 1:34 pm

Probaj vse 4 žmigavce prižgat, mogoče bo kaj boljše...

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy So jan 15, 2005 1:39 pm

Skull23 je napisal/-a:Probaj vse 4 žmigavce prižgat, mogoče bo kaj boljše...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So jan 15, 2005 2:14 pm

menjekul je napisal/-a:
V-i-p je napisal/-a:menjekul, točno tako :) Če se pelješ od ambasade naravost, do zadnjega semaforja, je hiša na desni, zraven pa rampa za dostop do parkinga. In ja, vmes je samo pljočnik(TM) ;)

uh ni ti lahko :? . kaj se lahko za dnevne potrebe nekako preusmeris na drug način transporta glede na to, da živiš res v samem centru -recimo peš,eno navadno kolo, mestni bus, kljub temu,da vem, da je kar malo tečno)?

kaj drugi souporabniki tega sistema ne vidijo istega problema (oz. jih to ne moti)?

daewoo rugby ti govoriš o rugbystih ne :mrgreen: (hec ;) )
hehe nene rugbijaši smo miroljubni ljudje a ne fullback? :D so neka govna k sm jih spoznal v oš.par let starejši. drgač nekdo je napisu glede križišča, moj kolega je dobu kazen ker je tkole ostal sredi križišča :D policaj muz jo je z veseljem napisu je reku :D

Uporabniški avatar
rellyka
Nov uporabnik

Napisal/-a rellyka So jan 15, 2005 2:15 pm

Čemu pa služi ta ograja,pred lopovi,nazaželenim parkiranjem,..?A je res potrebno,da je ves čas zaprta?

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p So jan 15, 2005 5:14 pm

Mater, imate fine predloge, ste me prav nasmejali in mi polepšali dan :) Drugače pa je ta električna ograja pred nezaželenim parkiranjem, ker je dovoz čisto ob cesti, dvorišče izgleda (dokaj) veliko in bi blo kmalu polno okoliških stanovalcev notri, verjetno, ne vem... Je že od prej tole, predno sem se preselil semkaj =) Bom se pa res malo pozanimal, koliko bi prišla močnejša antena in to, pa da malo stanovalce vprašam če bi nabavili =)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 15, 2005 5:30 pm

pust vrata odprta pol pa k se nabere avtomobilov not zapri in zahtevi globo za izpustitev :D

baje v GB kr folk sam lisice montira drugim na avte ker jim zaparkirajo kksn plac, pol pa zahtevajo 100GBP za izpustitev :shock:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov