... po moje tudi ni potreben - več ali manj je samo za to, da se gredo brezdelneži tja enkrat tedensko srečat in vsaketoliko kakega naivneža okrog prinest ... L.p. MadFRANCIVW je napisal/-a:Če bi blo po moje tega avto sejma ne bi blo več
...kaj je po tvoje tam zanimivo a cena pleskavicdj_em je napisal/-a:FRANCIVW : zarad takih k so k ti so vojne po svetu![]()
sicer pa je nedeljski sejem vedno zanimiv....
če pa pač ne znate postavlat vprašanj glede avta kot samo ali je razbit itd...
pol pač ne hodt tjase da takoj iz preprostih vprašanj vidt al je lastnik taprav al ne
LP
...ne moreš vedet niti videti ... recimo na Peugeotu 406 1.9 TDi sem menjal vse kar se je dalo in ga prodal v dobri veri prijatelju - novi natezalci,jermeni, nosilci motorja, na novo narejena Bosch črpalka in šobe, pomenjana vsa tipala, nov hladilnik, vodna pumpa, diski ploščice, gume, avtomatski natezalec mikrojermena, napolnil klimo ... tip pa se ustavi čez par dni, ker mu je zasmrdelo po plastiki iz motornega prostora in ugotovi, da se jermen odmične šeta ... ko je razdrl pokrov je videl, da je osovina napenjalca popustila in in je zvita napenjalec pa je vlekel jermen dol ... na srečo je uspel odpraviti napako brez škode, lahko pa bi mu pomlelo motor ... Torej ne moreš odkriti vsega zato raje ne dajaj garancij - odvisni smo samo od sreče in kvalitete materiala na kar pa ne moremo vplivati zato je najbolje kupiti avto kjer tudi rabljenemu dajo garancijo - to so servisi ali pa sorodnik, znanec ali prijatelj itd...Davidek je napisal/-a:js sm biu večkrat na sejmu, vedno kot kupec, enkrat mi je celo uspelo dobit avto kot se šika :P
je pa res velik tega, k reče da z avtom ni nič blo, ko ga pa mal bolj pogledaš ti je pa vse jasn...morš met oko za take stvari, če ne boljš da ne kupuješ.
drzni je napisal/-a:Danes sem se odločil, da bom svoj avto peljal na ljubljanski avto sejem. In ko sem prišel tja okoli 8.00 h sem parkiral avto in čakal na kupce, medtem pa sem se oziral na okoli mal sem tud šel gledat za avte.
Na sejmu sem gledal eno žensko, ko je prodajala suzuki maruti in nekdo je pršu tja in ga kupil,mal po tem približno pol ure sem ugotovil da je ta ženska BASANKA, ko je prodala avto,že nasledjega prodajala tik par metrov stran od mojega avta in še par metrov stran je prodajala še en avto ren. 5.Prodajala ga pa je verjetno hčer.Njen fotr je pa tud pršu tja.
In kako je šlo meni seveda avta nisem prodal,ker ni imel velike tržne vrednosti kar naprej so hodili gledat basanci za avto in me prepričevali naj spostim kar za polovico in to se je dogajalo kar naprej eni in isti so hodili in me spraševali če spostim jaz tega seveda nisem dovolil.
In še zaključno misel:![]()
![]()
ZELO VELIKO JE NA AVTOSEJMU PREKUPČEVALCOV AVTOMOBILOV,VELIKO JE ZNANIH PREPRODAJALCEV,
NE KUPUJTE AVTOV NA SEJMU KER JE LAHKO ZELO NEVARNO IN LAHKO STANE DRAGO,ČE KUPITE NIČ VREDEN AVTO( SFUKAN) PRIPOROČAM AVTO OD SERVISIH KJER PRODAJAJO TE AVTE.![]()
![]()
![]()
lep pozdrav in dobro kupčijo z avtom?
dj_em je napisal/-a:FRANCIVW : zarad takih k so k ti so vojne po svetu![]()
pol pač ne hodt tjase da takoj iz preprostih vprašanj vidt al je lastnik taprav al ne
LP
FRANCIVW je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:FRANCIVW : zarad takih k so k ti so vojne po svetu![]()
LP![]()
![]()
![]()
![]()
samo ti pa ne vem če iz preprostih vprašanj izveš če je lastnik taprav al ne,če še posta ne razumeš
mene sam moti nategovanje folka.
Mad je napisal/-a:...kaj je po tvoje tam zanimivo a cena pleskavicdj_em je napisal/-a:FRANCIVW : zarad takih k so k ti so vojne po svetu![]()
LPali tisti tuberkulozni prodajalci za mrežico z robo dvomljive kvalitete ? ... raje bi šel na Šmarno goro pljuča prezračit...
AM je napisal/-a:Jaz sem pred 5 leti kupil avto od preprodajalca v Mb na sejmu, pa sem bil ful zadovoljen z njim. Res, vse realno, servisi realni, vozil sem se z njim pa še 130.000 km, pa avto še zdaj doma laufa pa ma na števcu okol 250.000 km. Samo je pa res, da na ceni ni hotel skoraj nič spustit. Torej, če vam kdo pod nobeno ceno ne bo spuščal, potem se lahko ve da je vredu avto. Če pa kr spušča neki, potem pa ziher ni ok.
RedWind je napisal/-a:ce mas golfa dizla, ni problem prodat na sejmu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost