LP
SCH-MM je napisal/-a:XTR je napisal/-a:Zver !!http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ar_id=6774
Hudoooo![]()
Jau, sam tole je na Blejčevi slikano, upam, da model ne stanuje tam oz., da v privatni stanovanjski hiši, ker bi bilo malo preveč nevarno tam puščati tako makino, če ne drugega ti ga s čim odrgnejo
rok46 je napisal/-a:tole je hudo divja zver,drgač se pa pr nas u NM voz impreza STi modre barve,tud hudo dobr avto...kuk pa drgač to kj pije,tale mickatko mestne porabe
![]()
LP
XTR je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:tole je hudo divja zver,drgač se pa pr nas u NM voz impreza STi modre barve,tud hudo dobr avto...kuk pa drgač to kj pije,tale mickatko mestne porabe
![]()
LP
Tisto imprezo sem slišal na hitri cesti (sem stal 50 m stran), ko je prehiteval kolono .... je kr dobr stisnu jst pa samonoro !!
DIrk je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:XTR je napisal/-a:Zver !!http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ar_id=6774
Hudoooo![]()
Jau, sam tole je na Blejčevi slikano, upam, da model ne stanuje tam oz., da v privatni stanovanjski hiši, ker bi bilo malo preveč nevarno tam puščati tako makino, če ne drugega ti ga s čim odrgnejo
NE ne živi tam!!! Odrgnejo ti ga pa lohka itaq kjer koli
rok46 je napisal/-a:tole je hudo divja zver,drgač se pa pr nas u NM voz impreza STi modre barve,tud hudo dobr avto...kuk pa drgač to kj pije,tale mickatko mestne porabe
![]()
LP
AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:V kamniku je tud en. Me je lastnik že peljal en krog.
Aja? Kakšne barve pa je in koliko časa ga ima, da ga še nisem opazil?
Zihr si ga že mogu vidt. Rdeče barve je. Lastnik je mel pa prej spedenanega TT-ja modrega.
SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:V kamniku je tud en. Me je lastnik že peljal en krog.
Aja? Kakšne barve pa je in koliko časa ga ima, da ga še nisem opazil?
Zihr si ga že mogu vidt. Rdeče barve je. Lastnik je mel pa prej spedenanega TT-ja modrega.
Po slabem tednu ekstra pozornega opazovanja sem ga včeraj videl in to kar trikratRes huda mašinca, pa še odlična barva je!
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov