CupraR je napisal/-a:Če mene mislš: zadnj servis sm kr menjal :P : svečke, zavorne ploščice, jermene (od altenatorja, zarad starosti) oljni filtr, olje. Cena 30.000 z delom +olje. Minimum torej :P nasledni servis (na 10000km) bo sam olje+filtr
urosr je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Če mene mislš: zadnj servis sm kr menjal :P : svečke, zavorne ploščice, jermene (od altenatorja, zarad starosti) oljni filtr, olje. Cena 30.000 z delom +olje. Minimum torej :P nasledni servis (na 10000km) bo sam olje+filtr
Še 10000 nimaš, pa si vse to že menju, :P
PS. Mal si se zatipku
_Jerry_ je napisal/-a:urosr je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Če mene mislš: zadnj servis sm kr menjal :P : svečke, zavorne ploščice, jermene (od altenatorja, zarad starosti) oljni filtr, olje. Cena 30.000 z delom +olje. Minimum torej :P nasledni servis (na 10000km) bo sam olje+filtr
Še 10000 nimaš, pa si vse to že menju, :P
PS. Mal si se zatipku
Boljse da ne ves, kaj po 10.000 km zamenjas na kakem Audiju A8 ali BMWju 850...![]()
lenivec je napisal/-a:sam nekaj, tisti ki ste napisali največje porpavilo kaka cev za jurjea al pa menjava olja.
kdo vam verjame?
al ste meli avto 1 tedn al pa ležete, ker še vsak avto e crkno 1x in vsak avto bo crkno 1x
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov