menjekul je napisal/-a:pa pr dizlih veš, da ni tko. edino, če je malo višji ga bo motila sprednja šipa, ki je postavljena dokaj nizko
![]()
menjekul je napisal/-a:kaj boš pa ti kupil pišuka. daj kupi že nakaj, je že skrajni čas
INFINITI je napisal/-a:Poglej Autobild revijo par tednov nazaj. Letos je Mazda pred Toyoto, Honda je pa kar par korakov za obema na lestvici.
D.J. je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Poglej Autobild revijo par tednov nazaj. Letos je Mazda pred Toyoto, Honda je pa kar par korakov za obema na lestvici.
Zanimivo, nisem vedel. To je mišljeno kot zanesljivost ali kaj drugega?
D.J. je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Poglej Autobild revijo par tednov nazaj. Letos je Mazda pred Toyoto, Honda je pa kar par korakov za obema na lestvici.
Zanimivo, nisem vedel. To je mišljeno kot zanesljivost ali kaj drugega?
tomaz40: kaj je fotr mislu z dilami??Jest sem sicer sam sedel v avtu ampak mi je notranjost res zakon, pa se sedi se (mi) tud kul!
Aja, pa parklje stran od Lagune
tomaz40 je napisal/-a:Najbolj nazorno bo če ti povem, da je foter primerjal Avensisa s Fordom Model T s 350 konjsko mašino.
D.J. je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:Najbolj nazorno bo če ti povem, da je foter primerjal Avensisa s Fordom Model T s 350 konjsko mašino.
Kje ste pa ta kamion našl?Čeprav mi še zmer ni jasn kaj je mislu z dilam ampak ni važn, pozab
sanny je napisal/-a:kr odlocli smo se za to da bo japonc...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov