Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jan 25, 2005 11:15 pm

Stari jst bi na tvojm mestu reku ce ti pase kup ce ne ko te j**e :) sistem deluje vrjem men :P :D

Na sejmu sm prodou unota k je biu vredn recmo 80k mogoce mal vec k je biu pou leta pred tem lakeran :) prodou sm ga za 140k :) prsu kupc joku da mu ga prodam za 100k sm mu sam reku pejt ta na vrh sejma bos vidu isti letnik sam alarm ma pa je 200k :) no tko sm ene parim reku so se vrlni ce se da zbit ceno za kakih 10 20k sam na konc sm ga prodou prumu k je ponudu 140 :D

Btw da nepozabmo biu sm 16 let str pokouc :D

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas To jan 25, 2005 11:20 pm

napiši mi malo več podatkov preko PM in kake slike če mas

iskal sem tukaj twingota, http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

ne pustite se od tageka folka je**t. To so po mojem večina cigani ki majo avtohišo pa bi rad zagotavljan nekaramboliran avto, adio e takim bi jaz dal metek v roko.

garantiraš lahko samo če si prva roka, in maš avto 24/7 pod video nadzorom. Te pa naj pride nazaj jamrat z odškodnino. :lol:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jan 26, 2005 12:24 am

Mah dej pošl ga u tri krasne...... Kaka pogodba? Pa kaj je ponoru čist? Lepo mu povej da je bla totalka..... pa da si sam štrihu u ful ful prašni garaži....... da ti je pes pohcal avto ene miljonkrat že....... da je zadnji spojler z silikonom gor narjen....
Ma daj pošl ga nekam....... verjem da ni edini kupec.
Avto se proda po sistemo VIDENO-KUPLJENO. On lahk pripele sabo strokovnjake z NASE pa pregledajo avto...... ampak sam u primeru če se ti strinjaš in pa u primeru dokler še on tebi ni dal nič denarja niti nič denarja....... če se mu avto dopade bo kupu.... če ne bo šel dalje.....
Ma dej en je lepo najdi način kak kupit avto po najnižji možni ceni..... ali pa kako z njim še celo zaslužit...... dej pošl ga nekam pa reč da je lisko reku naj se zakanta nekam.... a dej višek nesramnosti je tole če men uprašaš.
Ko sem jaz prodaju materino ibizo.....Je mela rukjen sprednji spojler (pač je mal oplazla eno korito za rože) Avto sem prodaju za 740 jurjo..... Pride tip do men.... in mi reče da mam realno ceno za tak avto..... ampak da je mal rukjen..... da bi ga blo treba spolirat pa bla bla..... na konc mi reče da mi da 640 jurjo..... a dej neh no.... ne dam pod 700 pa pika...... in je šel dalje...... čez pol ure je prišu mlad par.... oba vesela na to ibizo..... ogleda.... probnja vožnja..... vse lepo in prav..... še celo sam mu povem da je mal rukjena spred pa da je potrebna poliranja (enkrat je mati mela parkirano nekje ko so neki štrihal in je barva bla hrapava) In tip reče sam ok.... ni blema bomo že porihtal..... in tko sem jo lepo prodal za 720 jurjo (pač mal sem spustu kot v znak ) In tip ves zadovoln še sedaj..... skušam ti povedat sam to da tist ki bo avto kupoval bo vedu kaj hoče in kaj bo kupu...... tako sranje kot si pa napisu ti je pa sam to da je en pogruntu kak kupit avto najbol pocen ali pa z njim celo zalužit.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr jan 26, 2005 1:09 am

INFINITI je napisal/-a:Jaz sem že enkrat prelakiral avto, ker je ves bil spraskan od prascev nemarnih po parkiriščih in če mi bo kak potencialni kupec sikal zato češ da je bil razbit, namesto da je vesel da je avto kot nov ga sam odjebem u 3 pm :evil:

ja moj je biu tudi prej od ene zenske pa prej se od ene zenske pa sem dal mal popravit oba boka pa odbijace pa spegle da so lepi zdej...pa sem vse v lakirnici in delavnici za pripravo pred lakiranjem dokumentiral pa z digitalcem poslikal..8od sprickita pa se prej kita vse vse :) )ce bi mi kdo tezil da je ves avto strihan! kadar bi ga prodajal...da mu pokazem crno na belem... pa se spomladi bom dau haubo ker je od kamenckov...tko da bo kot nov...
ja eni se ne znajo merkat pa ga odrajsajo ceuga..pol pa en tak norc kot jest k da nekej na avto in njegov izgled daje vse strihat:)...sam je pa lepo pol...ce merkas je vsaj nekaj casa lep!
Lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jan 26, 2005 2:27 am

zahtevaj od njega da ti podpise pogodbo da not nebo kadiu, da ga nebo nikoli km prslonu, kaj sele zaletu, pa vse skupi nej garantira z bajto al pa nepremicnino, pa se zahtevi od njega pisno, da pac ker bo meu tvoj avto, ti more bit na voljo vsaj 20 ur v tednu, ker pac rabis nekoga za roze zalivat, in pult plevel na vrtu.

aja pa ce ma zeno, nej ti podpise da ko bo su on s tvojim avtom na testni krog, bos su ti z njegovo zeno. :lol:

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Sr jan 26, 2005 9:15 am

Jaz ti pa priporocam, naj ga sam dobro pregleda (NE PUSTI DA TI TRGA KAKSNE PLASTIKE DOL), na njegove stroske ga pelji kamor bo hotel in to je to.

Po novega naj gre pa v SALON.... ;)
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun Sr jan 26, 2005 10:05 am

Sem ga včeraj zvečer poklical in mu povedal da to ne bo šlo tako kot si je on zamislil in če se s tem ne strinja mu ni treba kupit avta. Potem pa je rekel da je vse OK in da danes (čez kakšno uro bi moral bit tukaj) pride po avto edino da naj grem z njim na tehnični pregled na njegove stroške da vidi če je vse vredu.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jan 26, 2005 10:07 am

Hehe, veliko je takih k probajo, pa če gre gre, če ne bojo pa vseen avto vzel. Kewl to.
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr jan 26, 2005 10:10 am

Zdej mu pa ceno dvign v zameno za nemirnost in duševne bolečine in impulze, ki si jih porabu za to, da si lohk kej zvedu na A.com.... :evil:

J*bi mu mater! :evil:

(sorry - izpad)

lp

YOC 8)

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun Sr jan 26, 2005 10:23 am

Najboljše še je to da mi upa rečt če lahko še ceno kaj znižam, sem mu jo že pred tem 30000, ker drugač mu nekaj denarja zmanjka in bo mogo na obroke registrirat.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr jan 26, 2005 10:30 am

Reč mu nej ženo proda, jo vzameš v račun za 20k 8)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr jan 26, 2005 10:32 am

Očitno si ne more privoščit tolk dobrega Twingota kot je tvoj, tako da mu prijazno svetuj, da naj si gre najt kakega slabše ohranjenega, ki bo verjetno kakega tisočaka cenejši. Lepa beseda vrata odpira!

Pošl ga u 3 p*zde materine!!! :evil:

lp

YOC 8)

sorry, spet izpad!

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Sr jan 26, 2005 10:45 am

D.J. je napisal/-a:Reč mu nej ženo proda, jo vzameš v račun za 20k 8)

Kaj? :shock: A se hecas... :jao: Zenske nikoli NE smes kupit :ne Edino pametno je, da si jo SPOSODIS, pa se to za nedolocen cas (previdnost ni nikoli odvec)... :EE

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr jan 26, 2005 8:42 pm

Tayfun je napisal/-a:Najboljše še je to da mi upa rečt če lahko še ceno kaj znižam, sem mu jo že pred tem 30000, ker drugač mu nekaj denarja zmanjka in bo mogo na obroke registrirat.

upam, da te ni obrnil :!:
tako kot naju s kolegom, ko sva prodajala fiata 128ko za 1600 mark, pa je na sejmu rekel kupec da je to, pa to, pa to in to narobe in da nama da 1400, pa da je avto star, zato ni vredna več kot 1200, da pa nima več kot 1000, pol popoldan, ko je prišel po avto, pa se je še spomnil, da so gume zanič, pa nama - teletoma - je dal 800 mark.

poročaj!
lp pilgrim

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Sr jan 26, 2005 9:09 pm

pilgrim je napisal/-a:tako kot naju s kolegom, ko sva prodajala fiata 128ko za 1600 mark, pa je na sejmu rekel kupec da je to, pa to, pa to in to narobe in da nama da 1400, pa da je avto star, zato ni vredna več kot 1200, da pa nima več kot 1000, pol popoldan, ko je prišel po avto, pa se je še spomnil, da so gume zanič, pa nama - teletoma - je dal 800 mark.

imata slučajno še kaj za prodat :twisted: :har :rofl :cry

šala mala ;)
LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr jan 26, 2005 9:38 pm

gre_up je napisal/-a:
pilgrim je napisal/-a:tako kot naju s kolegom, ko sva prodajala fiata 128ko za 1600 mark, pa je na sejmu rekel kupec da je to, pa to, pa to in to narobe in da nama da 1400, pa da je avto star, zato ni vredna več kot 1200, da pa nima več kot 1000, pol popoldan, ko je prišel po avto, pa se je še spomnil, da so gume zanič, pa nama - teletoma - je dal 800 mark.

imata slučajno še kaj za prodat :twisted: :har :rofl :cry

šala mala ;)
LP
G

ne,

sem pa pred mnogimi leti kupoval hrošča in vzel s seboj dva strokovnjaka, punco, ki ni imela pojma, kaj je to avto in njeno sestro. ko sem hrošča - rumenega kot poštni nabiralnik - videl , sem dol padel in barabi takoj dal 2700mark, samo malo mi je bilo čudno, ker je nekaj švical in prestopal pa mencal in se slinil, skratka oba z babo sta bila živčna.
no, ko mi je drugi dan dostavil avto, sem se odpelal par sto metrov in parkiral, pol pa se je začelo: ko sem odprl okno, mi je šipa zružla v vrata, ker je bilo not vse gnilo, ko sem hotel vžgat ni šlo več, naenkrat sem videl gor neke čisto zje*ane gume, zadnja desna je celo delala pssssssss, ko je uhajal zrak. Tako da sem se vsedel ob avtu in zjokal. pol so ugotovili še, da je olje teklo, ne kapljalo iz karterja, da je bilo pri mašini to in to ....
čista resnica, majke mi!!

PS: avto sem pol počasi zrihtal in vanj vložil še kar nekaj keša, pa ga čez par let žal,žal,žal moral prodat, ko sva z mamo kupovala stanovanje.

če se vrnemo na temo, tako med kupci kot prodajalci se najde svašta, nekaterim med njimi se je boljše izognit,
pa navsezadnje nisem mel kaj pizd*t - kupil sem po sistemu kupljeno-videno (no mogoče bi ga lahko gnal zaradi gum, ki jih je pujs čez noč zamenjal)
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jan 27, 2005 2:11 am

ajajaj smola :( :roll:

noja sam nobena sola ni zastonj ;)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 27, 2005 8:10 am

INFINITI je napisal/-a:Jaz sem že enkrat prelakiral avto, ker je ves bil spraskan od prascev nemarnih po parkiriščih in če mi bo kak potencialni kupec sikal zato češ da je bil razbit, namesto da je vesel da je avto kot nov ga sam odjebem u 3 pm :evil:

Tocno tako!
Ce mu kej ni prav, ena gora avtov stoji, pred raznimi avtosaloni z razbljenimi vozili. Naj gre tja, ampak tam ponavadi se pokrova motorja do konca ne odpres ko ze izustis, nasvidenje! Namrec vse crno in mastno.. naj tazga kupi picka mu materna. Folk je glup, pol bo pa se jokal kolk je to zanic avto, da se samo kvari.
FOLK PRED STENO PA SWINC V GLAVO. Ali pa obratno ce bo pomagalo ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost