georg je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:yogo je napisal/-a:lahko preoblečeš volan v "dirkalno" usnje...je bolj mehko in malenkost hrapavo...kot kak žamet...sicer ne vem kje bi ga dobu...ti pa povem, da boš lahko volan vrtel z 1 prstom in ti ne bo zbežal....tako usnje imajo recimo v avtih za rally
Ja sej lahko ga pa obleces v ALCANTARA-bruseno usnje...dobis kje na PREVENTU kaksnen manjis kos odpada pa ga das komu obleci!
zanima me glede tega "dirkaškega" usnja.. kateri material se uporablja za te volane?..je to to kot je s_mande omeno? brušeno usnje?..al kaj?..ve gdo? NerO?
prosim za informacijo..
iztok04 je napisal/-a:Jaz imam podobne probleme, a ne z volanom, ampak z rokami, ker se mi med voznjo precej potijo in takoj ko so malce mastne ni vec uzitek drzat volan. Zato, ce grem na malo daljso pot, uporabljam rokavice in sem zadovoljen. Lahko uporabis kar kolesarske ali pa tiste za fitness - te so skoraj boljse, ker so ponavadi iz gume.
Lp
juhica je napisal/-a:bom se jaz ponovil vprasanje: kje (po moznosti v ljubljani ali okolici) bi mi na novo preoblekli volan v usnje?????
lp
juhica
juhica je napisal/-a:bom se jaz ponovil vprasanje: kje (po moznosti v ljubljani ali okolici) bi mi na novo preoblekli volan v usnje?????
lp
juhica
car_freak je napisal/-a:juhica je napisal/-a:bom se jaz ponovil vprasanje: kje (po moznosti v ljubljani ali okolici) bi mi na novo preoblekli volan v usnje?????
lp
juhica
tukaj imas http://www.ledermeister.si/ te so baje dobri, kolega mi ga je priporocil, jaz tudi razmisljam, da bi volan preoblekel
ziga24 je napisal/-a:car_freak je napisal/-a:juhica je napisal/-a:bom se jaz ponovil vprasanje: kje (po moznosti v ljubljani ali okolici) bi mi na novo preoblekli volan v usnje?????
lp
juhica
tukaj imas http://www.ledermeister.si/ te so baje dobri, kolega mi ga je priporocil, jaz tudi razmisljam, da bi volan preoblekel
Sam cene so pa hude....![]()
Šetina ima vse volane po 15.000.... nekje na gorenjskem pa baje delajo še enkrat ceneje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov