mare23 je napisal/-a:Ti lahko kar blendaš.......je imel enkrat frend zadevo v testu. Je blendal zaradi policajev, pa so ga zašili. Gospod, veste, da se ne sme blendat......lahko, samo če nasproti vozeče voznike želite opozoriti na nevarnost. Tip pa......saj ravno to sem storil....so vozili prehitro....pa sem jih opozoril.
Drugače pa dokler ne bodo radijske postaje plačale kazni, zaradi obveščanja o policijskih zasedah.....pa tudi sam ne bom je...l 5 posto.
povzek je napisal/-a:mare23 je napisal/-a:Če lahko na radijih opozarjajo....zakaj pa ne bi še mi z blendanjem....
Ker z blendanjem motiš promet! Kot veš je uporaba dolgih luči v primeru nasproti vozečega vozila prepovedana! Simpl kot pasulj, kazn pa sledi!
PaGeR je napisal/-a:povzek je napisal/-a:mare23 je napisal/-a:Če lahko na radijih opozarjajo....zakaj pa ne bi še mi z blendanjem....
Ker z blendanjem motiš promet! Kot veš je uporaba dolgih luči v primeru nasproti vozečega vozila prepovedana! Simpl kot pasulj, kazn pa sledi!
Ejga res naštudiran... Tis zih kaps :P
LP
YOC je napisal/-a:Ma rečeš da je mel dolge luči pržgane pa si mu poblendu da jih skensla.
Sem pa neki ugotovil in nočem, da bi to zvenelo seksistično ipd ampak dejansko mi še nikol ni poblendala nobena voznica (blendala v zvezi s kapsi).
Pa spet nočem, da bi zvenelo seksistično ipd ampak so pomoje preveč obremenjene s tem, kako bojo čez 4 kilometre dale desni žmigavc in da se pri tem ne bojo zmotile in medtem še ves čas pazle, da bojo res vsake 4 sekunde pogledale v retrovizor,..
ampak seveda to sploh ni mišljeno seksistično ipd...
YOC
BY_JOVICH je napisal/-a:men ni jasno zakaj men v BIH ponoč skor vsa tretji blenda?!? Zanimivo je pa to da nikjer ni policajev?! Pol pa jst lepo vozm po omejitvah pa me folk prehitevahja ni mi jasn! Ampak to samo v BIH drugje nimam takih problemov, mogoče ve kdo zakaj je tko?
PiLLLe je napisal/-a:aja jovic zate: kolega vozi brze pa ti naujo blednal :Pmen so do zdj sam enkrat poblendal pa da ni blo murije res je pa da sm ga takrt po magistralki picu 160
pa se je un kontra vozeci mal ukenju
LP PiLLLe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov