Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
amater
Novinec

Napisal/-a amater So jan 29, 2005 1:48 am

Zlatan_ je napisal/-a:Čaki mal.Mene si zmedu.Še včer ti je blo škoda dt keš za prepis k ti je fotr p oklanju škodo in si reku da maš komi in raje keš za benz zdj pa že kupuješ a6ko.
A je teb dolgčas???

hudoooooo :woohoo :woohoo :bonk
vsak avto je dober, le če je izdelan na Švedskem
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy So jan 29, 2005 2:12 am

eko, mi mamo doma audija a6 1.9 TDI (130hp) l.01 (faceliftan) in ti lahko rečem iz prve roke, da je auto fenomenalen ;) teli modeli k pravjo da je 1.9 TDI prešvoh, se ZLOOOOOOOOOOOOOOOOO motjo!! ;)

auto, gre k nor po domač povedan, en kp navora (320Nm) in res telh 130hp (se sliši malo ja) te tko ipresionira da samo gledas ;)

do 100km/h ma okol 10sek, koncna, če izklopš klimo, gre z našim po stevcu 230km/h,z uklopleno klimo gre pa tm 225km/h po števcu (5km/h ni velik :D) ... lih ucerj smo bli 4je komadi notr, je fotr pelu, obremenitev ns vseh 4ih je znašala okol 350kg + se nekaj prtlage + ukloplena klima, pa se avto zlo hitr navrtu na 210km/h po števcu, pol smo ga pa še mal tišal pa je slo do 215km/h, več pa nislo ... tko da glede moči in navora ne skrbi ;)

lahko ti povem podatk, da sva s fotrm sla na eno poslovno pot, ki je znašala tocno 503km, pov. hitrost je bla 126km/h, klima non-stop przgana (sred poletja), gonila sva ga k zmešana, kse nama je mudil, povprečna poraba je znašala 6,6l/100km - teli podatki na bord computeru, so me tko impresioniral, da se jih še zj spomnem!

ce pa lepo umirjeno vozš, 5 prestava 90km/h tko po autocesti 130km/h - 140km/h pa lahko z enim tankom naredis vec kot 1200km/h, nm je lučka zapiskala pr 1150km/h (fotr zmerj k tanka, resetira števc za kilometre), tko da auto je res impresivn, ma pa okol 1450kg ;)

udobje je fenomenalno, ko se peleš, se ti zdi k da bi plavov, uglavnem sovoznik, pa na zadnjih sedežih lahko čist normalno mal zadremaš, pa se ti bo zdel, k da si u postli...

idin problem k smo mel je bla bosh pumpa, kje pr ~85kkm začela meickn spuščat, sam smo pelal na servis, pa je biu popraviu 10k, drgac pa razn rednih servisov in tankanja nobenih problemou ;)

auto ima zdej 126.000km pa še zmerj dela ko urca! ;)

tko da ... jest ti priporočam nakup tega autota, s tako mašino, boš zloo zadovoln, pa če ga maš namen čipat, bos pa dobu še več moči, od zmerno nespremenjeni porabi ;)

tko, tle mas neki iz prve roke, če te pa še kej zanima, pa kr prašej, alpa še raj vidm pošl PM ;)

Lp
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So jan 29, 2005 4:44 pm

audi4ever je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:audi4ever pa a ti maš a6 al a4 k ista mašina v obadva sigurn ''ne paše'' za enga je dost za druzga pa po moje prešvoh

sj vidiš, da je naslov A6! enake mašince so tud v štirkah. zame ni prešvoh, najbolj pa sigurno navdušuje velik prostora :D

jst sm zato vprašu, ker predvidevam da maš ti A4, zakar je po moje 1.9 čist dovolj
A6 je pa večji pa težji in mu je po moje seveda 2.5 kot ulit
lp

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne jan 30, 2005 11:31 am

Ja 2.5 mu je kot ulit prav tako je kot ulit tak avto tudi tatovom. Kradejo jih ko srake take Audije. za december bilanca se mi zdi da ene 7 al pa 8. Nism prepričan poglejte v sobotno delo kakšn teden nazaj.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov