borut007 je napisal/-a:[LePP] je napisal/-a:ja in kaj napišem v pritožbi razen tega da je bila oranžna luč in ne rdeča?
Cesta je bla vlažna, pa temperatura pod ničlo, zimske razmere, ... v glavnem se poskusi zgovarjat, da nisi bil prepričan, če lahko varno ustaviš, si se bal, da te ne bi obrnilo ob nenadnem zaviranju.Na kaj druga se je po moje težko sklicevati.
borut007 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:[LePP] je napisal/-a:ja in kaj napišem v pritožbi razen tega da je bila oranžna luč in ne rdeča?
Cesta je bla vlažna, pa temperatura pod ničlo, zimske razmere, ... v glavnem se poskusi zgovarjat, da nisi bil prepričan, če lahko varno ustaviš, si se bal, da te ne bi obrnilo ob nenadnem zaviranju.Na kaj druga se je po moje težko sklicevati.
Voznik mora vedno vozit tako da lahko vozilo varno ustavi...če je policaj reku da je rdeča je bla rdeča...to je bla uradna varjanta "odgovora", na tak ugovor...nema trte mrte...
Jebiga...taki so naši jebeni zakoni
Se strinjam s tabo. Samo človk pravi, da v 8 dneh ne bo mogel plačat kazni. Če se to zgodi, potem definitivno napisat kako pametno pritožbo, da zavleče tistih 60k, morda dobi tudi kakšno oprostilno.Upanje umre nazadnje.
[LePP] je napisal/-a:ne bi prou lepo vidu kako bi blo teb če bi ti dobu tako kazen .. če bi se še delou norca iz tega.
[LePP] je napisal/-a:hehe glih dons smo pisal kontro o tem .. lol pa še zmerej ne znam ..![]()
Slide: hehe ja halo a mislš d nwem d je joke sam morm mal zamorit d se zresneš na čase drgač bi blo vse sam jok3 na forumu, to ga glih negre:P
Voith je napisal/-a:clovek kaj ti sploh je da vozis v rdeco?
bi rd koga ubou al kaj?
v rdeco pel takrat ko ni nikjer nikogar, ne pa tko da te se policaji vidjo mislm halooo.
zanc je en k****n pred klinicnnim kr veselo po levi v rdeco pol pa se enkrat v rdeco, pa skor povozu eno mamo k je sla cez ZELEN semafor napol rahiticna in je mogla boga stara mama tm neki se pretegovat pa ustrahovat zarad njega. in pol lepo k na tretjem semaforju ni mogu prevozt rdece sm js direkt za njega prsu in se je vozu pred mano pa ceprou sm js lepo pocaku oba semaforja. v tistem trenutku mi je blo res zal da nism policaj ker bi uvedu en posebn postopek. 100% si tip tega nebi vec nikol privoscu.
nimas kej v rdece vozt ce so se drugi udelezenci v prometu okol
lisko je napisal/-a:Voith je napisal/-a:clovek kaj ti sploh je da vozis v rdeco?
bi rd koga ubou al kaj?
v rdeco pel takrat ko ni nikjer nikogar, ne pa tko da te se policaji vidjo mislm halooo.
zanc je en k****n pred klinicnnim kr veselo po levi v rdeco pol pa se enkrat v rdeco, pa skor povozu eno mamo k je sla cez ZELEN semafor napol rahiticna in je mogla boga stara mama tm neki se pretegovat pa ustrahovat zarad njega. in pol lepo k na tretjem semaforju ni mogu prevozt rdece sm js direkt za njega prsu in se je vozu pred mano pa ceprou sm js lepo pocaku oba semaforja. v tistem trenutku mi je blo res zal da nism policaj ker bi uvedu en posebn postopek. 100% si tip tega nebi vec nikol privoscu.
nimas kej v rdece vozt ce so se drugi udelezenci v prometu okol
Človek ne razburjaj se tko hitr no..... sploh pa preber njegov prvi post..... ni peljal u rdečo ampak v uripajočo zeleno ki se je ob prehodu spremenila u rumeno..... pol pa so ga polcaj ustavl....
Sam pa sem enkrat neki probu.... in sicer u mb na obovoznici (pri obijo).Pelem lepo po omejitvi 70 se prižge rumena in jaz pune po bremzi...... ustavo sem se sred križišča.... sicer je blo to ponoč pa bolj kot ne za foro sem probu kaj bo če se res ne držim rumene luči..... no rezultat je bil jasn..... bum sred križišča.... sicer navidezn ampak taki so naši zakoni.....
Zlatan_ je napisal/-a:Posluš me lepp ti siu kokr sm opazu dijak.Pol se v pritožbi sklicuj tko kokr sm se jest k sm bil dijak,prvo da ni možno da je bla rdeča luč ter da si ti po tvojem zapeljal vše v utripajočo zeleno luč,drugo da nimaš dnarja za plačat kazn ker si sm dijak in nisi nikjer zaposlen.Jest sm zmer tko pisu pa sm dostkrat pol dubu omiljeno kazn.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost