Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Če jan 27, 2005 10:20 pm

ja in kaj napišem v pritožbi razen tega da je bila oranžna luč in ne rdeča?
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če jan 27, 2005 10:30 pm

[LePP] je napisal/-a:ja in kaj napišem v pritožbi razen tega da je bila oranžna luč in ne rdeča?

to ti ne pomaga
edin če bi rd zavleku zadevo za ene 3 mesce
zdej gre baje mau hitrej veš
sicr pa ti še orion da bl ugodn posojil, ka pa tle, k morš pol še enkrat več plačat
podpis

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jan 27, 2005 10:47 pm

borut007 je napisal/-a:
[LePP] je napisal/-a:ja in kaj napišem v pritožbi razen tega da je bila oranžna luč in ne rdeča?

Cesta je bla vlažna, pa temperatura pod ničlo, zimske razmere, ... v glavnem se poskusi zgovarjat, da nisi bil prepričan, če lahko varno ustaviš, si se bal, da te ne bi obrnilo ob nenadnem zaviranju.Na kaj druga se je po moje težko sklicevati. :?

Voznik mora vedno vozit tako da lahko vozilo varno ustavi...če je policaj reku da je rdeča je bla rdeča...to je bla uradna varjanta "odgovora", na tak ugovor...nema trte mrte...
Jebiga...taki so naši jebeni zakoni :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jan 27, 2005 10:56 pm

borut007 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:

Cesta je bla vlažna, pa temperatura pod ničlo, zimske razmere, ... v glavnem se poskusi zgovarjat, da nisi bil prepričan, če lahko varno ustaviš, si se bal, da te ne bi obrnilo ob nenadnem zaviranju.Na kaj druga se je po moje težko sklicevati. :?

Voznik mora vedno vozit tako da lahko vozilo varno ustavi...če je policaj reku da je rdeča je bla rdeča...to je bla uradna varjanta "odgovora", na tak ugovor...nema trte mrte...
Jebiga...taki so naši jebeni zakoni :?

Se strinjam s tabo. Samo človk pravi, da v 8 dneh ne bo mogel plačat kazni. Če se to zgodi, potem definitivno napisat kako pametno pritožbo, da zavleče tistih 60k, morda dobi tudi kakšno oprostilno. :D Upanje umre nazadnje.

Hehe...naj napiše da je bla odbojnost stekla na semaforju prenizka, pa da je sonce padalo pod prevelikim sinusom na njegovo vetrobransko steklo, ki je zato delovalo kot prizma mu obrnilo semafor, valovno dolžino rdeče luči pa posledično spremenilo zaradi nihanja delcev ozračja v avtu, ker je prevozil luknjo, da je rdeča postala zelena :noro :EE ;)
Sori
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če jan 27, 2005 11:18 pm

ne bi prou lepo vidu kako bi blo teb če bi ti dobu tako kazen .. če bi se še delou norca iz tega.
PaPy

Slika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Če jan 27, 2005 11:20 pm

Dobra slide. A si fizik po duši :lol:

Drgac sm mu pa to z pritozbo ze jest u drugem postu svetoval.
Drgac pa pomoje traja kr neki casa vec kt sam 3 mesece predn te obravnavajo. Vrste na sodiščih so dolge. Takih malenkosti je povno. Jest sm iz principa napisu pritozbe na 2 kazni za parkiranje. Od ene ze 7 mescu od druge pa 4 ni glasu.

:P

Ma enkrat bo ze :lol:
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jan 27, 2005 11:21 pm

[LePP] je napisal/-a:ne bi prou lepo vidu kako bi blo teb če bi ti dobu tako kazen .. če bi se še delou norca iz tega.

Ja SORI k nism napisu JOKE no :roll: Drugič pa ustavi, pa se ne buni na mene, ker sem se samo malo pošalil....a je prov? :roll: Nism se s tebe norca delu, ampak tko mal...smeh je pol zdravja :roll:

BTW...če bi malo bolj potuhtal, bi morda dojel point...če hočeš zavleči postopek, potem je vseeno kaj napišeš notr v ugovor, zato takšna šaljiva "vsebina" ugovora...tudi borut007 je ravno to rekel...
Zadnjič spremenil Slide, dne Če jan 27, 2005 11:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Če jan 27, 2005 11:23 pm

Pozabu se to. Uporabi iskanje tle je blo ze eneparkat objavlen vzorec kak napisat pritozbo. Clo pred nedavnim enkrat k je edn jamru k so ga zmerl u naselju k je 70 pelu.
Oziroma ga je stacionarn radar sliku. pa mal poisc tisto temo.

Drgac pa rc prfoks za slovo d ti pove kak se to pise :lol: itak se u cetrtmu letnku ucite une fore kak se kesna pisma pise :lol:
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če jan 27, 2005 11:57 pm

hehe glih dons smo pisal kontro o tem .. lol pa še zmerej ne znam .. :twisted:
Slide: hehe ja halo a mislš d nwem d je joke sam morm mal zamorit d se zresneš na čase drgač bi blo vse sam jok3 na forumu, to ga glih negre:P ;)
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jan 28, 2005 12:03 am

[LePP] je napisal/-a:hehe glih dons smo pisal kontro o tem .. lol pa še zmerej ne znam .. :twisted:
Slide: hehe ja halo a mislš d nwem d je joke sam morm mal zamorit d se zresneš na čase drgač bi blo vse sam jok3 na forumu, to ga glih negre:P ;)

Mal heca more bit ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe jan 28, 2005 1:11 am

clovek kaj ti sploh je da vozis v rdeco?

bi rd koga ubou al kaj?

v rdeco pel takrat ko ni nikjer nikogar, ne pa tko da te se policaji vidjo mislm halooo.

zanc je en k****n pred klinicnnim kr veselo po levi v rdeco pol pa se enkrat v rdeco, pa skor povozu eno mamo k je sla cez ZELEN semafor napol rahiticna in je mogla boga stara mama tm neki se pretegovat pa ustrahovat zarad njega. in pol lepo k na tretjem semaforju ni mogu prevozt rdece sm js direkt za njega prsu in se je vozu pred mano pa ceprou sm js lepo pocaku oba semaforja. v tistem trenutku mi je blo res zal da nism policaj ker bi uvedu en posebn postopek. 100% si tip tega nebi vec nikol privoscu.

nimas kej v rdece vozt ce so se drugi udelezenci v prometu okol :evil:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe jan 28, 2005 2:31 am

Voith je napisal/-a:clovek kaj ti sploh je da vozis v rdeco?

bi rd koga ubou al kaj?

v rdeco pel takrat ko ni nikjer nikogar, ne pa tko da te se policaji vidjo mislm halooo.

zanc je en k****n pred klinicnnim kr veselo po levi v rdeco pol pa se enkrat v rdeco, pa skor povozu eno mamo k je sla cez ZELEN semafor napol rahiticna in je mogla boga stara mama tm neki se pretegovat pa ustrahovat zarad njega. in pol lepo k na tretjem semaforju ni mogu prevozt rdece sm js direkt za njega prsu in se je vozu pred mano pa ceprou sm js lepo pocaku oba semaforja. v tistem trenutku mi je blo res zal da nism policaj ker bi uvedu en posebn postopek. 100% si tip tega nebi vec nikol privoscu.

Človek ne razburjaj se tko hitr no..... sploh pa preber njegov prvi post..... ni peljal u rdečo ampak v uripajočo zeleno ki se je ob prehodu spremenila u rumeno..... pol pa so ga polcaj ustavl....

Sam pa sem enkrat neki probu.... in sicer u mb na obovoznici (pri obijo).Pelem lepo po omejitvi 70 se prižge rumena in jaz pune po bremzi...... ustavo sem se sred križišča.... sicer je blo to ponoč pa bolj kot ne za foro sem probu kaj bo če se res ne držim rumene luči..... no rezultat je bil jasn..... bum sred križišča.... sicer navidezn ampak taki so naši zakoni.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO Pe jan 28, 2005 8:12 am

Lohk ti povem da pisanje kakršnihkoli pritožb nima smisla. Friend je pelu čez rumenu po trditvah policajev čeprav se je menda prižgala glih ko je bil na prehodu za pešce. Uglavnem je preko odvetnika poslal pritožbo in vse kar je dosegu je to da je dobil še večjo kazen. In se je ponovno pritožil seveda preko odvetnika in seveda odgovora na drugo pritožbo sploh ni dobil sam čez kakšno leto izterjavo iz davčne. Kliče na sodišče zakaj je dobil izterjavo če sploh odgovora na pritožbo ni dobil in so rekli da so kao poslali in da ni dvigoval pošte, čeprav on odgovora 100% ni nikoli dobil. Ja tako se pri nas rešujejo zadeve. Če hočeš dosežti pravico te naša ljuba država preprosto ignorira.
Uglavnem priporočam ti, da preprosto zaprosiš za obročno odplačevanje.
Zjoki vse svoje probleme od rojstva naprej na list in jim pošlji. No tko sem jaz naredil pa so mi odobril obročno odplačevanje, čeprav seveda tud tega nism plaču. Ne pa računat, da boš to nevemkako dolgo zavlekel postopek. Odgovor boš dobil najkasneje v mesecu.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Pe jan 28, 2005 9:28 am

Posluš me lepp ti siu kokr sm opazu dijak.Pol se v pritožbi sklicuj tko kokr sm se jest k sm bil dijak,prvo da ni možno da je bla rdeča luč ter da si ti po tvojem zapeljal vše v utripajočo zeleno luč,drugo da nimaš dnarja za plačat kazn ker si sm dijak in nisi nikjer zaposlen.Jest sm zmer tko pisu pa sm dostkrat pol dubu omiljeno kazn. :D
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Pe jan 28, 2005 9:50 am

lisko je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:clovek kaj ti sploh je da vozis v rdeco?

bi rd koga ubou al kaj?

Človek ne razburjaj se tko hitr no..... sploh pa preber njegov prvi post..... ni peljal u rdečo ampak v uripajočo zeleno ki se je ob prehodu spremenila u rumeno..... pol pa so ga polcaj ustavl....

Sam pa sem enkrat neki probu.... in sicer u mb na obovoznici (pri obijo).Pelem lepo po omejitvi 70 se prižge rumena in jaz pune po bremzi...... ustavo sem se sred križišča.... sicer je blo to ponoč pa bolj kot ne za foro sem probu kaj bo če se res ne držim rumene luči..... no rezultat je bil jasn..... bum sred križišča.... sicer navidezn ampak taki so naši zakoni.....

Kwa se duvaš če sploh ne prebereš prvega posta!!!
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Pe jan 28, 2005 9:52 am

Zlatan_ je napisal/-a:Posluš me lepp ti siu kokr sm opazu dijak.Pol se v pritožbi sklicuj tko kokr sm se jest k sm bil dijak,prvo da ni možno da je bla rdeča luč ter da si ti po tvojem zapeljal vše v utripajočo zeleno luč,drugo da nimaš dnarja za plačat kazn ker si sm dijak in nisi nikjer zaposlen.Jest sm zmer tko pisu pa sm dostkrat pol dubu omiljeno kazn. :D

zdaj vidm d mam sam 2 možnosti oz. 3 ... prva je da plačam v 8 dneh 30k .. samo nevem od kje bom dobu denar. ... druga da prosm za obročno odplačevanje ... in tretja da se pritožim in napišem razloge zakaj nebi mogel plačati oz. da ni bila rdeča luč .. samo ta ta tretja je najbol taka ammm ne 100% rešitev ker me lahko pol še bl pohodjo kot zdaj.
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Pe jan 28, 2005 9:59 am

A ni ponovem tako, da take prekrške obravnava policija??

torej bi se jaz zapeljal na PP Kranj in bi se probal z komandirjem zmenit, da je bila rumena.

Če ne bi bil uspešen, bi ga prosil če mi lahko pokaže sliko, kjer se vidi da sem peljal v rdečo.

Izgubit nimaš kaj, samo ne se it frajerja, da ti ne bo dal še kazni za žaljenje uradne osebe, ali kaj podobnega.

Jaz bi plačal takoj, ker polovička je precej bolj ugodna, kot pa celotna kazen + sodni stroški.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost