Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist Pe jan 28, 2005 6:30 pm

Kakor je žezgoraj nekdo napisal, on prek tvoje registrske ne more zvedet lastnika, razen če ni res policaj. Če je Policijska postaja res blizu kraja PN, bi lahko šel sam na policijsko postajo in prijavil, da je to naredil, ter da bi se rad z lastnikom sam dogovoril in v tem primeru ne bi dobil nobene kazni. Kar se pa tiče tvojega podpisa na pritožbi. Sam se moraš odločit al ja al ne. Nikakor ne moreš vedet, kake namene je ta možakar res imel. Če pa že boš pripravljen to storiti, boš verjetno bil vabljen na sodišče kot priča itd. itd.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Pe jan 28, 2005 6:39 pm

reč mu, da takoj ko bo poravnal celotno škodo in ko bo avto zrihtan lahko podpišeš, prej pa jst nebi podpisu. Ker ljudje še tok nedolžen lahko zgleda je lahko svina :D

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Pe jan 28, 2005 6:44 pm

nej ti ta da par pirov pa potem ti podpišeš :pivo

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Pe jan 28, 2005 6:51 pm

večina vas ma zanimive komentarje
ko vam naslednič razbijejo auto, vlomjo vanga....
ne kličte policije, ker še takrat kadar kej nardijo, bi vi uničval njihou deu
in če slučajno vidt kšno tako stvar, se raj obrnte stran, ker če pokličete policijo ne bo nič

model je poškodvou tvoj auto in pobegnu, če bi se mu mudil bi napisu listek in ga dau na šipo - to traja pou minute
pobegnu je, torej nej za to odgovarja

in namest da podpisuješ neke pritožbe v njegovo korist, raj pel unga polcaja pa očividca na pir, ker sta ti prhranila stroške in hitro ukrepala
kolkr sm jst razumu je policaj ujeu in prpelu storilca, preden si ti sploh pršu do auta? in pol bi vi nagrajeval storilca....
:roll:
podpis

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe jan 28, 2005 7:01 pm

že zarad unga k je prijavu pa policaja k je unga ujel jaz nebi podpisal :)

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Pe jan 28, 2005 7:04 pm

Ničesar ne podpiši, si bo vsaj zapomnil za naslednjič, da ne bo bežal.

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Pe jan 28, 2005 7:04 pm

:bow lublancan :bow

jaz ne bi podpisal, da bi pa se nekoga bal zato ker nisem podpisal njegove pritožbe (ker mi je on opraskal avto in pobegnil)... :roll:
niste resni

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe jan 28, 2005 7:36 pm

Jst mislm, da tip ni meu nikakršnega namena poklicat. Če bi meu res dober namen, bi ti pustu svojo številko za brisalcem. Očividec in policist sta "rešila" tistih nekaj Prešernov, ki bi jih moral drugače dati za popravilo.
Edina stvar, ki bi jo povzročitelju podpisal, je, da ti je plačal račun za popravilo (seveda šele po tem, ko bi ga res plačal), poleg tega pa bi očividcu (če le veš, kdo je), plačal pijačo, ker je ravnal pravilno in ti prihranil stroške. Na policijsko postajo, pa bi poslal pismo, kjer bi pohvalil delo postaje in še posebej policista, ker mislim, da si naši policaji zaslužjo tut kkšno pohvalo, glede na to, da jih večina ljudi samo kritizira.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Pe jan 28, 2005 7:48 pm

Policist je napisal/-a:Kakor je žezgoraj nekdo napisal, on prek tvoje registrske ne more zvedet lastnika, razen če ni res policaj.

Če se malo potrudiš vse dobiš! :-:o

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Pe jan 28, 2005 8:30 pm

To tudi razmisljam oz. se bom zahvalil policistu, ker si zasluzi veliko pohvalo...prav tako tudi ocividec, bom moral poizvedet kdo je sploh bil...

Zanimivo se mi zdi, da na samem kraju mi pa ni nic omenil, da si je zapisal moje tablice, mogoce se jih je pa naknadno zapisal ali zapomnil, ko se je vrnil nazaj...ugibam. Gre se pa za studenta mojih let in se mi je res zasmilil, ko je jamral kako kazen je dobil.

Govoril sem tudi z njegovim ocetom in me je prepriceval, da so posteni, da bi sigurno dobil povrnjeno skodo, ampak v tistem momentu se je sinu in materi mudilo, ker naj bi mati mela razgovor za delo. Tudi meni ni cist jasno, kje je dobil naso telefonsko...ce pravite, da na policiji to ni mogoce, pol je skor sigurno mel fotr prste vmes, ker ima neke veze v policiji...vsaj tako so mi povedal na policijski postaji, ko sem jih klical in mi je povedal, da je mel ze kar nekaj telefonskih klicev na ta dogodek.

Moje mnenje je tako: jaz ga nism prijavil, ker ga nism videl...torej v zvezi s tem nimam nic...ce res hoce podpis, potem naj poisce tistega, ki ga je prijavil.

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Pe jan 28, 2005 8:46 pm

jaz bi poiskal pričo in jo vprašal če si je povzročitelj kaj zapisal ali vsaj pogledal tvojo registracijo .... potem se boš lažje in pravilneje odločil

ko sem imel podoben primer in sem povzročitelja sam ujel sem mu dal izbiro ... policija al pa 3x plačilo škode ... kot kozarec v oštariji ... ker je bilo namerno ... vsaj pobeg če ne škoda ... je račun trikraten

dobil sem keš na licu mesta ;)

da pa si je zapomnil tvojo reg, in kasnej zapisal ... :P ... bla bla bla

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Pe jan 28, 2005 9:03 pm

eni ste pa res zafukani ej :oops: :roll: ok,lahko da je meu namen pobegnt,amk kaj čš,jebat ga. dans je itak mal ker pošten pa gleda sm na svojo rit.mislm da je tip dubu eno lekcijo straha,pa zdj vid kake komplikacije so,pa do šesa usega lahko pride in to mu je moglo dat mal mislt,da če se še v prihodnje to zgodi da bo razmilsu pa ne bo več isto naredu kakor je že...jst bi mu prej eno pridigo spustu,mu powedou svoje,podpisou na konc mu pa reku poba dolžan si za gajbo...bodmo mal bl človeški,če že drugi ne morjo bit ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Pe jan 28, 2005 9:04 pm

Naslednjic bos pa dobil razbit avto, za brisalcem pa listek s sledeco vsebino:

Se opravicujem, ker sem vam razbil avto. Smola pac. Kako je folk tukaj okoli glup, vsi mislijo da vam sedaj pisem moje podatke in telefonsko stevilko. Haha. Lep pozdrav, pa cimprej avto popravite, ne morete se s takim okoli vozit. Sofer

Tolko o listkih in podatkih...

/jan

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Pe jan 28, 2005 9:17 pm

1.8T je napisal/-a:Naslednjic bos pa dobil razbit avto, za brisalcem pa listek s sledeco vsebino:

Se opravicujem, ker sem vam razbil avto. Smola pac. Kako je folk tukaj okoli glup, vsi mislijo da vam sedaj pisem moje podatke in telefonsko stevilko. Haha. Lep pozdrav, pa cimprej avto popravite, ne morete se s takim okoli vozit. Sofer

/jan

looooool :har :rofl

LP
Slika

Uporabniški avatar
amater
Novinec

Napisal/-a amater Pe jan 28, 2005 9:28 pm

Prej naj bi mislu na stroške k je spizdu, kot je že en napisu
z registrske ne dobiš telefonske ven, jaz mislm da tko k se
je on hotu nardit francoza se daj pa še ti, pa da se nebom
kermu zameru ampak če nebi un model polciji prjavu bi
lepo kar sam kril vso škodo 100%.
vsak avto je dober, le če je izdelan na Švedskem
SlikaSlika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Pe jan 28, 2005 9:36 pm

Morda smešno, ampak večinoma ti še tega ne napišejo.

vem ja,sm kaj morš,eni so taki,drugi pa drgačni...tak ti je svet ;)

LP
Slika

burekboy
Nov uporabnik

Napisal/-a burekboy Pe jan 28, 2005 9:47 pm

Ja itak je hotu pobegnit, sam mal vpraši policaja pa pričo ka bi nardil, aja ka majo velk dnarja ker če majo pol ko ga je*e nej plača :-P :-P

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Pe jan 28, 2005 10:23 pm

1.8T je napisal/-a:Naslednjic bos pa dobil razbit avto, za brisalcem pa listek s sledeco vsebino:

:EE

Iz mojega vidika je stvar taka. Seveda se mu je mudilo, ampak zato ker je hotel kar najhitreje povecat razdaljo med tabo in njim :mrgreen: Da se mu je mudilo, mu torej verjamem... :twisted:

Glede podpisa je pa tako: kaj bi on sploh rad, da podpises :?: Sorry ampak ni mi cisto jasno :ue KAKO LAHKO ON ZAHTEVA DA TI PODPISES, DA BI SE ON TEBI KASNEJE JAVIL IN TI POVRNIL SKODO :lol: Do sedaj namrec se nikoli nisem slisal, da bi se mnenja jasnovidnih (takih ki berejo drugim misli) upostevala na sodiscu... :P

Lahko mu podpises, da socustvujes z njim ker je ocitno neumen (misli da ga lahko resis pravicne kazni), ali pa da ima lepo frizuro, sodnik se bo pa TVOJEMU podpisu na NJEGOVEM ugovoru samo sladko smejal :cry

P.S.: Ko berem odgovore drugih, takole mimogrede pomislim, da vam je nekaterim gajba piva skoraj zivljenjski cilj... :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost