Van je napisal/-a:Če si si ga vtepel v glavo ga boš najbrž kupil, ne glede na mašino.
Ni tako grozno z dizlom kot nekateri pravijo, čeprav delaš premalo
km, da bi se ti splačalo.
Vsekakor bi bil bencinar zate primernejši.
cena avta je ponavad višja pr dizlu, sam ga tut laži in dražje prodaš
lenivec je napisal/-a:najbolše da vsi strokovnjaki pošlete pismo v tovarne naj nehajo delat turbodizle ker so itak neuporabni...
audi-fan je napisal/-a:cena avta je ponavad višja pr dizlu, sam ga tut laži in dražje prodaš
zadnje leto ga lažje prodaš kaj pa pred 3 leti kdo je kupoval TDi,TDDi ali kaj podobnega? Tale "fama" okoli dizlov je precej novodobna. Kaj bo čez 3 ali 5 let se še ne ve. Dražji je pa za toliko kot si ga prej več plačal (ni nujno ampak mislim da kar drži)
Osebno mislim da ima SAAB kvalitetne bencinske motorje in da razlika v porabi pri normalni vožnji ne bo tako drastična da bi kmalu opravičil vložek v dizla.
Če bi tako rad ime SAAB-a pa se dogovori da Ti pripeljejo ali poiščejo bencinca saj to ne sme biti prevelik problem.
LP
pad je napisal/-a:Jest tle še zdej ne zastopim zakaj se mu dizl nebi splaču če je pa cena ista![]()
Drugač bi jaz izbral dizla, sploh nebi razmišlu, drugač pa naj gre na testno vožnjo pa se sam odloč!
LP
lenivec je napisal/-a:Voith je napisal/-a:oh sory res se oipravičujem ker si pač lastim puntota bencinerja in to avtomatsko pomeni da pri hiši in pri žlahti pa pri kolegih ni nobenega turbo dizla. res oprosti. motim se turbo dizli so samo za gledat, ampak kaj bi jaz to govoril ko pa vozim puntota in nimam pojma, niti izkušn z turbodizli
res se opravičujem..
lenivec je napisal/-a:{Grega} je napisal/-a:lenivec je napisal/-a: po vsej verjetnosti še taki baba čula baba rekla človek
lenivec je napisal/-a:čakaj malo od kje tebi da jaz nimam z dizli izkušenje? ker je voith tak določo, na podlagi tega ker puntota vozim?
pa še to glede dragih servisov servic na 30k km renault clio 1.5dci (jap turbo dizel ja) je bil 26k sit na pooblaščenem servisu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov