Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Po jan 31, 2005 2:10 pm

šola za naslednjič :P
Francozi delajo parfume, nemci pa avte!

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Po jan 31, 2005 2:25 pm

Jah se bo moral folk tud pri nas navadit da za divjanje z preko 2*omejitev hitrosti preveč postavlja na kocko. Ni problema če ja 50 pa se pelješ 65-68 ali 70 pa se pelješ 85 ali pa 90 pa se pelješ 105 kazni so v nekih normalnih mejah če moraš pa brezveze divjat pa magari ob 1-ih ponoči pa mej v mislih da če te dobijo si ga naj****.

Draga šola ampak dobro naložen denar če bo koga spametovalo.

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Po jan 31, 2005 2:29 pm

NE BO ODVZEMA VOZNISKE!!!!!

Ker tip lahko uposteva toleranco, ki je pod 100 km7h 3%, nad 100 km/h pa mislim da glih okoli 7% (al pa 14 km/h) PREBER SI V ZVCP, ŽigA!!!!!

Napises pritozbo, oz. ugovor, ko dobis kazen/sankcijo in si resen!! sicer bos moral ful placat, ampak vozniske ti ne bojo vzeli.

LP
Kennman

aja, pa pir si mi dolzn 8)

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Po jan 31, 2005 3:02 pm

KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!

Pa brez zamere...

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Po jan 31, 2005 3:05 pm

Kennman je napisal/-a:NE BO ODVZEMA VOZNISKE!!!!!

Ker tip lahko uposteva toleranco, ki je pod 100 km7h 3%, nad 100 km/h pa mislim da glih okoli 7% (al pa 14 km/h) PREBER SI V ZVCP, ŽigA!!!!!

Napises pritozbo, oz. ugovor, ko dobis kazen/sankcijo in si resen!! sicer bos moral ful placat, ampak vozniske ti ne bojo vzeli.

LP
Kennman

tolerance pomoje v ZVCP ni
ker je odvisna od radarja in ne od zakona
aja pa 7% od 107 na uro je mau čez 7kmh
podpis

TOM1.5
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TOM1.5 Po jan 31, 2005 3:08 pm

Kennman je napisal/-a:NE BO ODVZEMA VOZNISKE!!!!!

LP
Kennman

Ne vem no. Odvisno je tudi s čim so mu merili hitrost. Glede toleranc je tak (nekje sem prebral, nisem 100%)
Če je hitrost merjena pri fiksnih radarjih, radarjih trinožnikih ali v mirujočem avtomobilu se od izmerjene hitrosti do 100km/h odšteje 5 km/h, nad to vrednostjo pa 7 km/h - torej si točno na 100.

Če pa je bilo merjeno z laserskim merilnikom pa se do 100 km/h odšteje 3 km/h, nad to vrednostjo pa 5 km/h - torej e še vedno nad 100.

Če se slučajno motim pa brez zamere in naj me kdo popravi

Uporabniški avatar
DIrk
Novinec

Napisal/-a DIrk Po jan 31, 2005 3:11 pm

imilet1 je napisal/-a:KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!

Pa brez zamere...

Malo si poglej statistiko nesreč :!:

Me zanima kaj bi rekel na ta stavek če bi bil ti v taki situaciji

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Po jan 31, 2005 3:15 pm

DIrk je napisal/-a:
imilet1 je napisal/-a:KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!

Pa brez zamere...

Malo si poglej statistiko nesreč :!:

Me zanima kaj bi rekel na ta stavek če bi bil ti v taki situaciji

Predvidevam da se imilet1 neb znajdu v taki situaciji, ker drgač kej tazga neb napisov! :-P
Drgač pa model je pretiravov in kazn mora sledit! Odvzem izpita je sicr mal huda, tko da upam da ga bo obdržov, nej si pa za drugič zapomne, da ni pametn dirkat po nepotrebnm!

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Po jan 31, 2005 3:18 pm

Sej v TOTEM MARIBORU AMTE ITQ 0.5 promila u zraku pa lah reces da je bil policaj pijan.....se motim?? CCCC - z kaznijo se cist strinjam sam odvzem vozniske je pa mal kruta za moje pojme! SIcer pa....no comment!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po jan 31, 2005 3:38 pm

mah idiotizem, nikakor ni isto ce se po ulci peles sred noci 110 al pa sred dneva.

to je pac stos v tem da ni vazna varnost, vazn je to da dobijo koga k ga lahk fukajo v glavo.

tm k gledate kako bmw m powah nori po nemciji z 300+ se vm vsem sline cedijo tega bi pa kr ubil ker je su 107 po cesti ki je cist primerna za tako hitrost in to sred noci.
aja pa ker vem da boste rekl da v nemciji nimajo omejitev, majo jih sam ne povsod in uni ga tiscijo tud tm k so omeitve.

ne gre se tle o eni ulci med bloki ampak o mariborski ki je ce me spomon ne vara kr fina dvopasovnica.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po jan 31, 2005 3:56 pm

Voith je napisal/-a:mah idiotizem, nikakor ni isto ce se po ulci peles sred noci 110 al pa sred dneva.

to je pac stos v tem da ni vazna varnost, vazn je to da dobijo koga k ga lahk fukajo v glavo.

tm k gledate kako bmw m powah nori po nemciji z 300+ se vm vsem sline cedijo tega bi pa kr ubil ker je su 107 po cesti ki je cist primerna za tako hitrost in to sred noci.
aja pa ker vem da boste rekl da v nemciji nimajo omejitev, majo jih sam ne povsod in uni ga tiscijo tud tm k so omeitve.

ne gre se tle o eni ulci med bloki ampak o mariborski ki je ce me spomon ne vara kr fina dvopasovnica.

ma ta noč je pogojna, sej je dost, da ti en nažgan skoči na cesto pa ga povozš
čeprov je pa definitivno dost manša vrjetnost da koga povozš kot po dnevi
lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po jan 31, 2005 4:01 pm

kljukec je napisal/-a:ma ta noč je pogojna, sej je dost, da ti en nažgan skoči na cesto pa ga povozš
lp

pa velik vecja moznost da te policaji dobijo na radar ;)

paradox isn`t it? :roll:

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Po jan 31, 2005 4:03 pm

tudi jst sem mel podoben primer.
glih ko sem prsu v naselje me je zmeril z laserjem, v bistvu je bla pa fora cca. 500m od table ni nikjer nobene bajte ne plocnika ne nicesar!!!!

no mene je zmiril 76 omejitev je bla pa 50, moral sem pihat pa alko test podpisat vendar ga nisem dobil(kopije sevede), in pa se neki list sem moral podpisat(izjava o izjasnitvi prekrska........ al neki takega), no in pol men tip zatezi da je to kazni 60k sit in 3pike.

zdaj sem pa napisal pritozbo(mi je odvetnik napisal 13 tock krsitve zakona) in cakam na odgovor, da vidmo kaj bo, zdej je ze en teden od tega kar sem poslal pritozbo pa se ni blo nc odgovora!!!

LP

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Po jan 31, 2005 4:06 pm

A sem jest kej falu al on sploh ni napisal, da mu je policaj reku, da ga bo kaznoval za 107 km/h prekoračitve? Sej mogoče mu je napisal pa smao za neupoštevanje znaka. Prvo preveri kaj piše na listku.

Mimogrede: ne vem kaj ga obtožujete, če se je model vozu ob ENIH ponoč 2*. Men se ne zdi nič takega; sej ti ne bo otrok skoču na cesto zaboga...
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po jan 31, 2005 4:16 pm

Voith je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:ma ta noč je pogojna, sej je dost, da ti en nažgan skoči na cesto pa ga povozš
lp

pa velik vecja moznost da te policaji dobijo na radar ;)

paradox isn`t it? :roll:

jebat ga slovenska država

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Po jan 31, 2005 4:20 pm

D.J. je napisal/-a:A sem jest kej falu al on sploh ni napisal, da mu je policaj reku, da ga bo kaznoval za 107 km/h prekoračitve? Sej mogoče mu je napisal pa smao za neupoštevanje znaka. Prvo preveri kaj piše na listku.

Mimogrede: ne vem kaj ga obtožujete, če se je model vozu ob ENIH ponoč 2*. Men se ne zdi nič takega; sej ti ne bo otrok skoču na cesto zaboga...

nč mu ni dau, ker bo dubu kazen za prekoračiteu hitrosti

pa jst sm ponoč tud že vidu folk na tleh ležat in to ne sam enkrat
pa prpizdili so mi iz stranske vn pa take
tud ponoč se v naselju ne pele 107
podpis

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Po jan 31, 2005 4:23 pm

borut007 je napisal/-a:
Kennman je napisal/-a:Ker tip lahko uposteva toleranco, ki je pod 100 km7h 3%, nad 100 km/h pa mislim da glih okoli 7% (al pa 14 km/h) PREBER SI V ZVCP, ŽigA!!!!!

Toleranca je že vključena v napisano hitrost.

tako je....ker če bi upošteval toleranco....lahko da jo tudi je.....bi mu to povedal na licu mesta :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po jan 31, 2005 4:38 pm

namest 50 sn se pelo 107km/h

:noro Na pomoč? :roll: Lej, tle u Lublan je u Polju ena klinika, tm ti lahko pomagajo. Boš eno tako lepo belo srajco dubu, pol ti bojo pa rekl, da morjo rokave mal zrihtat, k so ti predolgi, pa ti jih bojo tko lepo zataknil odzadi na hrbtu, da ti bo pasal kot ulito. :twisted:

Nič sožalja, upam da se ne izvlečeš. :ppppp
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Po jan 31, 2005 4:40 pm

Pa brez zamere...

A je že ker od vas ki se tule neki serete da nič sožalje pa te fore... A ker sploh ve kako izgleda Mariborska cesta v Celju? In še to ob enih zjutraj?

Mariborska je:
-dvopasovna(po dva pasa v vsako smer),
-osvetljena toliko da bi lahko meli na cesti regularne mednarodne košarkaške tekme,
-na probližno polovici dolžine sta pasova ločena s robniki in zelenim otokom vmes,
-kolesarska in pločnik pa sta na obeh straneh in širša kot večina lokalnih cest in na delih odmaknjena od ceste skoraj meter.

Resno mi povejte koga je ogrožal na taki cesti ob 1 zjutraj :x

V ozkih ulicah ko ti v juboxe predelani golfi in jugeci žgejo po cesti široki 2,5m 90km/h in dejansko ogrožajo celo stanovalce v hišah mimo katerih se vozijo pa še nikoli nisem videl policaja! Zato ker tam bi dejansko moral kaj delat. :x

Problem je da policaji lovijo tam ko lahko in ne tam ko bi bilo treba!
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov