Kennman je napisal/-a:NE BO ODVZEMA VOZNISKE!!!!!
Ker tip lahko uposteva toleranco, ki je pod 100 km7h 3%, nad 100 km/h pa mislim da glih okoli 7% (al pa 14 km/h) PREBER SI V ZVCP, ŽigA!!!!!
Napises pritozbo, oz. ugovor, ko dobis kazen/sankcijo in si resen!! sicer bos moral ful placat, ampak vozniske ti ne bojo vzeli.
LP
Kennman
aja, pa pir si mi dolzn
Kennman je napisal/-a:NE BO ODVZEMA VOZNISKE!!!!!
Ker tip lahko uposteva toleranco, ki je pod 100 km7h 3%, nad 100 km/h pa mislim da glih okoli 7% (al pa 14 km/h) PREBER SI V ZVCP, ŽigA!!!!!
Napises pritozbo, oz. ugovor, ko dobis kazen/sankcijo in si resen!! sicer bos moral ful placat, ampak vozniske ti ne bojo vzeli.
LP
Kennman
aja, pa pir si mi dolzn
DIrk je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!
Pa brez zamere...
Malo si poglej statistiko nesreč![]()
Me zanima kaj bi rekel na ta stavek če bi bil ti v taki situaciji
Voith je napisal/-a:mah idiotizem, nikakor ni isto ce se po ulci peles sred noci 110 al pa sred dneva.
to je pac stos v tem da ni vazna varnost, vazn je to da dobijo koga k ga lahk fukajo v glavo.
tm k gledate kako bmw m powah nori po nemciji z 300+ se vm vsem sline cedijo tega bi pa kr ubil ker je su 107 po cesti ki je cist primerna za tako hitrost in to sred noci.
aja pa ker vem da boste rekl da v nemciji nimajo omejitev, majo jih sam ne povsod in uni ga tiscijo tud tm k so omeitve.
ne gre se tle o eni ulci med bloki ampak o mariborski ki je ce me spomon ne vara kr fina dvopasovnica.
D.J. je napisal/-a:A sem jest kej falu al on sploh ni napisal, da mu je policaj reku, da ga bo kaznoval za 107 km/h prekoračitve? Sej mogoče mu je napisal pa smao za neupoštevanje znaka. Prvo preveri kaj piše na listku.
Mimogrede: ne vem kaj ga obtožujete, če se je model vozu ob ENIH ponoč 2*. Men se ne zdi nič takega; sej ti ne bo otrok skoču na cesto zaboga...
borut007 je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Ker tip lahko uposteva toleranco, ki je pod 100 km7h 3%, nad 100 km/h pa mislim da glih okoli 7% (al pa 14 km/h) PREBER SI V ZVCP, ŽigA!!!!!
Toleranca je že vključena v napisano hitrost.
namest 50 sn se pelo 107km/h
imilet1 je napisal/-a:KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!
Pa brez zamere...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov